Hırsız var hıırsııız!!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Printable View
Hırsız var hıırsııız!!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Arkadaşlar şikayet edin şikayet. Durmadan aklınıza gelen her yere yazın. Tabi burayada yazın, ama şikayet edin illa ki işlem yaparlar. Diyecekler ki nedir bu.
Yani 1 Adam günde 1 Dolar şirkete fayda sağlasa 1000 Kişi 1000 Dolar/günde yapar. Yılda 360.0000 Dolar. 10 Yılda ne yapar. 3.600.000 Dolar... Eeeee Bu şirket 10 yılda vergi vermişmi HAYIRRRR. O halde şikayete devam.
Yedirmeyin elinizden geleni yapın, 1 şikayet 1 şikayettir. Biraz uyanalım. Elinize yapışmaz.
Tuşa basıyorsun gidiyor. Hepsi Bu.
YTD.
Elinden gelse 1.50 getirecek, Belkide 1.45 Hesapları yapıyor. Bayram öncesi.
Ama ederi 1.50 mi ki.. Tabiki değil.. Sinsice bekliyor almak için.. Endektede 100.000 altı yok gibi. 130.000 kadar yolu var. hatta 200.000 üstü.
YTd.
Elimde nakit oldukça alıyorum bakalım elmi yaman beymi.De hadi
Tebrikler, doğru olan bu bu saatten sonra sizin yaptığınız. .. Baksana çakala endeks 97.500 gelirse o da 1.50 falan getirme çabasında..
1-2 yıl vadeli alınacak güzel bir kağıt.
Bir de yabancı edepli olsa. Farketmez alıp bekleriz.
Şöyle 75.000 kar gönderse bu akşam fena olmaz hani. Haftaya ortalık şenlenir.. Bayram öncesi.
YTD.
Kur ve faizin düşmesi ile hem ülke ekonomisi ve hem de hissemiz gerçek değerini bulacaktır. Kısa süre içinde gelecek bilanço verileri ile umarım ki hedefe yolculuk başlayacaktır.
Forum yazarlarının şikayetlerine destek olarak ben de Cimer ve maliyeye şikayette bulunacağım.
Ülkemin değerlerinin hortumlanmasına müsade etmeyeceğim. "Keşke dememek için şikayet et" sloganı ile #HerŞeyÇokGüzelOlacak...
"Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez"
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
25-50 milyon lira arasında dönem karı bekliyorum.
Yatırım Tavsiyesi Değildir
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben ne bekleyeceğimi bilmiyorum, gelip paraları hat yatırımı diye gömüp, olmadı mondiden hammadde aldım diyip o da olmadı banka faizi ödedik deyip istedikleri gibi sağa sola sıkıştırıyorlar karları, kimsede gelip bunlara “hop dayı her sene 50-70 milyon hatlara yatırım yaptım diyorsun da şirkete bir kere değerleme bile yapmamışsın 12 senedir “ demiyor.
İnşallah hepimiz için hayırlı bir bilanço olur.