3.sınıf komedi figüranı, cahil, işbilmez Zırto basitliklerine devam ediyor. Bizlerin gördüğünü yetkililerin de görüp Takip-tespit mekanizmasını çalıştırmaları umudu ile
Printable View
3.sınıf komedi figüranı, cahil, işbilmez Zırto basitliklerine devam ediyor. Bizlerin gördüğünü yetkililerin de görüp Takip-tespit mekanizmasını çalıştırmaları umudu ile
Bilanço öncesinde bir kağıt yükseliyorsa SAT, bilanço öncesinde bir kağıt düşüyorsa AL derler.
Bu kağıt da bilanço öncesi düşüp, uyku moduna geçmiş. Bu da ilgimi çekti doğrusu. 2 ay önce Oyak Yatırım 4,70 TL hedef vermiş. Hekts gibi yukarıya doğru agressiv hareketler gelebilir.
Bilançoda hisselerde ona ..... bu ruh hastası hisse peşinde.alamayacak söylüyoruz vermiyoruz anlamıyor.o da bekleyecek bizde.bakalım bu zamana uymamasının bedelini nasıl ödeyecek
Arkadaşlar tekrar uyarayım bilanço tuzağına dikkat edin.istediği ekmek orada bu kansız spekin.6 aylıkta herkese verdiler.sert hareketlerden uzak durun.iyide gelse kötü gelse.ben bu aileyede spekede güvenmem.bildiğiniz doğruları yapın.bu ....... çocuğuna göre hareket etmeyin
Ne oldu bizim bilanço?
30 Ekim deniyor du.
Geldi mi gelmek üzere mi?
9 Kasım diyor son gün
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bilanço tarihi ile ilgili şirketten gelen cevap: "ŞİRKETİMİZ İÇİN SON TARİH 9 KASIM 2018 DİR, MUHTEMELEN SON GÜN GÖNDERİM OLUR,"
Ben de biliyorum 9 Kasım olduğunu ama bazı arkadaşlar çok ısrar ettiler 30 Ekim diye
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.