Birşey saklayamazlar çünkü bilemezler..
Eğer imha olayı müdürlere kadar duyulsaydı kurucu hissenin şimdiye tahtası kapanması gerekirdi..
En üst 11 yönetici haricinde kimse bir adım sonrasını bilemez.Sadece tahmin eder..
Fısıltıyla yayılırsa da kurucu hisse agresif alınır.Tabi bu imhanın fısıltısı..
Açıkçası ben hep yazıyorum.Bankadan hiçbir adım beklemiyorum.Patlasalarda çatlasalarda çulsuz da kalsalar agresif adım atamazlar.Çünkü içlerinde CHP var.Agresif adım atacak kadar yürekleri yok.Kafalar eski..düzeni değiştirmek istemeyen ve kendi çıkarlarını bozacak her adımı görmezden gelen günü kurtarmaya çalışan..eski kafalı korkakzihniyet bankayı ele geçirmiş..
Dış dünyaya kendilerini kapatmış..bankanın tüm kademelerine parti sempazitanı ve bağlı kişileri getirmiş zihniyet..
Aklı başındaki yönetim imtiyazlarını ve kurucu altın hisselerini ortalığa saçmazdı.Bankanın en kritik hisselerini itibarsızlaştıracak kadar siyasetin içine girmiş zihniyet..
Partiyi korumak adına yatırımcısını ezip hissedar yapısını değiştiren at gözlüğü takmış bankacı geçinen parti sempazitanları...
Sonuna kadar BU BASKILARA KULAK TIKAYACAKLARDIR.Hükümet çomak sokarsa karşı hamleleri bile hazırdır..
Zararın neresinden dönersek kardır mantığıyla hisselerini toplayıp kasaya kilitleme hamlesini bile yapmaktan korkan veya TOPU BİRBİRİNE atıp günü geçiren zavallı bankacılar..
Hükümet tarafındaki İNADINA SUSKUNLUK bir strateji gibi duruyor.Art arda varlık fonuna devredilen iştirakler bu işin habercisi olabilir..
Her ne olursa olsun BEN KOCA BANKANIN ALTIN HİSSESİNDEN KAPABİLDİĞİM için kendimi çok şanslı hissediyorum..
Banka birgün mutlaka altın hisseyi benden isteyecektir..
EDERİNİ VERENE SEVE SEVE BU HİSSEYİ VERİRİM...
YTD..YTD..YTD...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi