ABD polisi bir siyahiyi daha öldürmüş
Yine ABD de karışmış haberler geliyor
Aynı zaman da ABD baharı Fransa’ya sıçramış
Dün İngiltere’nin anasını ağlatıyorlar dı
ABD baharı gelişen Ülker’e teker teker ziyaret edecek sanırım
Printable View
ABD polisi bir siyahiyi daha öldürmüş
Yine ABD de karışmış haberler geliyor
Aynı zaman da ABD baharı Fransa’ya sıçramış
Dün İngiltere’nin anasını ağlatıyorlar dı
ABD baharı gelişen Ülker’e teker teker ziyaret edecek sanırım
Dow wekend -0.75
1 günde -7
Ardından kedi sıçraması artı 3 ler
Sonra tekrar eksi
Olumsuz Fiyatlama 2 dalga fiyatlama kesin gözüyle bakmam için bi -5 in üstü daha biçmeleri gerekiyor
Bakalım izliyoruz dowu
Brezilya borsasına da iyi biçme yaptılar bu hafta
sayın Bedo, elbette küresel sermaye ekonomi yönetiminde söz sahibi, trilyon dolarlık kuruluşlar gerek lobi faaliyetleri ile gerek politikacıları satın alarak kararlar üzerinde etkili oluyorlar, olacaklar. Fakat benim ifade etmek istediğim dünyayı anlamak için komplo teorilerine ihtiyacımızın olmadığı. Gönderdiğiniz videoları izledim, Fatih erbakana iki dakikadan fazla tahammül edemedim çünkü çok basitce çürütülebilecek bir yalan ile başladı.Fedin sahibi siyonistlerdir, rockefellerdir vs. FED'in tüm yöneticileri başkan tarafından aday gösterilir, senato tarafından oylanır. Açık ya da gizli herhangi bir ortağın yönetimde oy hakkı yoktur. Bunlar ile ilgili birkaç link bırakıp ilk videoya geçiyorum.
bit.ly/30HDl2C
bit.ly/2YvIWGx
Bu arada eski bir başbakanın aktif siyaset yapan parti lideri oğluna ve onun sempati toplamak için uydurduğu şeylere güvenmektense Tcmb'nin ana ortağı olan Hazine Müsteşarlığını yönetmiş bir teknokrat olan Mahfi Eğilmez'e güvenmeyi tercih ederim.
İlk videoda 11.35'te merkez bankası devletin değildir, 11.45'te ortaklarını söyleyecek biri gelsin, bilmiyoruz diyorlar. İşte ben geldim ilk mesajımda söyledim kim olduklarını.
Videonun devamında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının adı ve kağıt-madeni para basma yetkileri üzerinden spekülasyon yapılıyor. Bunun cevabı da Mahfi hocanın yazısında açıklanıyor zaten tekrara gerek yok.
13.16'da bunu millileştirmek mümkün müdür? sorusuna değildir diye cevap veriliyor. Evet bugün mümkün değildir çünkü 1930'da kurucu kadro tarafından millileştirilmiştir. Aynı nehirde iki kez yüzemezsiniz.
Sayı çok artarsa hastaneler bloke olacak.
İsteyen yok işler dursun,ben burada short açmakla para kazanılacağını düşünmüyorum zaten.
Borsalar çıkarsa bir işe yararlar.
ABD ikinci dalga olursa ekonomiyi kapatamayız yine diyor.
Ama sorun mal alıpta zararda kalmakta,insanlar bundan korkuyor
evet. gerçi piyasaların ölü sayısı filan takacağını sanmıyorum
anca tekrar kapanmak zorunda kalma çökertebilir.
o da çok aşırı durumlar olmadıkça (belki olsa bile) yapılmaz gibi görünüyor.
insanlık sistemin çökmesi yerine "ölen ölür"ü tercih etmek durumunda kalacak gibi görünüyor sonuçta (ya da virüs akıllanacak). ekonomi kapatmakla virüsle savaşılamayacağı belli, açarsın tekrar başlar; söyleyemiyorlar sadece, birşeyler yapıyor olmaya/görünmeye çalışıyor politika yapıcılar.
insan sağdan soldan edindiği bilgilerleri kendi süzgeçinden geçirdikten sonra fikir edinip bunları ifade ediyor... mahfi hocanın tablosunda oranın % 45 değil özel bankalar gerçek ve tüzel kişilerin sahip olduğu % 25 gibi bir rakam çıkıyor... yinede yabancıların isimleri m.b.de alınan karalara etkileri ne... gizli bilgi olarak görünüyor... attığım videoda m.b. lerin global piyasalara hakim kişilerin ülkelerdeki merkez bankalarını bilinçli bir şekilde kurdurtup ... dünya finans sistemini ellerinde tutmak için araçlardan biri olarak kullandıkları...
ilk kurulduğunda % 15 i devletin kalanı yabancıların olan merkez bankasının ... adnan menderes döneminde çıkartılan yasa ile %de 51 den azı devletin olamaz kanunu ile bugünlere geldiği....syn whig size tşkkr ederim sayenizde verdiğiniz bilgiler doğrultusunda araştırıp eksik bilgimizi tamamlamış olduk....
türkiye cumhuriyeti değilde cumhuriyet yazmasının nedeni olarak bağımsız gösterilmek istenmesinin nedeni kuruluştaki yerli ve yabancı oranının % 85 olması ...https://kimkurdu.com/merkez-bankasi-...e-kimlere-ait/