Doğru ama o çok hızlı olmuştu..ve haber göndermişti.. şimdi haber de yok))SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Doğru ama o çok hızlı olmuştu..ve haber göndermişti.. şimdi haber de yok))SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamım yap artık bir haber uçur bizi daaa yeter artık millet aya çıktı.... Hadi tahtacı bu arada tahtacımız da Amerikan oldu gibi hayrolsun inşallah
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3000 tane almak istiyorum alamıyorum, neden diye soran yatırımcı var forumun birinde..Borsada yatırım yapmadan önce eğitim verilmeli,geçer not alanlar yapmalı yatırım..
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu ana kadar tavanın bozulmaması şaşırttı beni...demekki gidecek yolu var mış sanırım...ytd
Şu an tavanda ve satış neredeyse yok dedim sana tahtacı korkma devam isterseniz düzgün projelerle kağıdı şaha kaldırırsınız sonuçta sığ bir kağıt
Şaşırttı beni de,,saat 15 te tavandı ,kesin bozar dedim kapanışa kadar ama bozmadı,,bence de gidecek yolum var der gibi..
Ama büyük höstadlar hala kağıdın yüzüne bakmıyor
Dur bidaha bakayım,,evet hem tavan hem de yeni zirveden kapatmış..rüya değilmiş..