2,02’de kağıdı kim baskılıyorsa ona selamlarımı, muhabbetlerimi
yolluyorum😉
Al-sat tut değildir
Printable View
2,02’de kağıdı kim baskılıyorsa ona selamlarımı, muhabbetlerimi
yolluyorum😉
Al-sat tut değildir
İstanbul-Ataşehir’de kurulan İstanbul Finans Merkezinde 136 bin 705, 84 m2 arsamız varmış 2013 yılı başlarında bir değerleme yaptırmışlar ve 459 milyon TL bir değerleme rakamı bulmuşlar. Daha sonra bir değerleme yapılıp yapılmadığı bilgisine ulaşamadım ama, son yıllardaki arazi ve arsa fiyatlarındaki anormal artışları dikkate alacak olursak, 2021 yılı değerleri ile 750 milyon ile 1 milyar arası bir değer abartı olmayacaktır. Üzerine yapılacak yapılar ne olur, nasıl olur inşaat m2 fiyatları ile yapılacak toplam inşaat m2’ne göre işin uzmanları varsa kabaca bir rakam çıkartabilirler.
Eğer tekrar erteleme olmaz ise, önümüzdeki yılın ortalarında açılışı yapılacak diye haberler okudum.
Bu devasa proje bittiğinde Emlak Konut ne kadar kazanır bilemiyorum ama, muhakkak bir şeyler kazanır diye umuyorum!.
Ayrıca, projenin mimari, mühendislik ve denetim yükümlülüğünün de Emlak Konutta olduğunu belirtmek isterim.
Artık olumlu yönde bir şeylerin değişmesi gerekir emlak konutta bence; çok süründü, süründürdü..
Al-sat tut değildir.
tekrar 2,95 yapar mı? TA çalışalım biraz
Emlak fiyatları son 1 yıldır oldukça artarken
EKGYO 2 katı fiyata çıkması gerekirken yerinde sayması
olacak iş değil. THY gibi bir çıkış olmalıydı.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Niçin acaba??