Bu arada piyasada bakırı boyayıp gümüş DİYE satan çeteler çoğu semtte türemiş dikkat edin benim bir tanıdık 8 kilo bakır satmışlar gümüşdiye
Printable View
Bu arada piyasada bakırı boyayıp gümüş DİYE satan çeteler çoğu semtte türemiş dikkat edin benim bir tanıdık 8 kilo bakır satmışlar gümüşdiye
Kripto akp liler yada ona hizmet edenler cirit atıyor. Neymiş siyasal İslamcılar oy vermez Kılıçtaroğluna. En fazla sanduka gitmez. Akp bizim ırzımıza geçerken hiç düşünmüyordu. Faiz liyakat yolsuzluk adam kayırma hukuksuzluk adaletsizlik bunların hangisi dine göre uygun. Eğer mezhepsel proplem olsaydı Temel Karamollaoglu Ahmet Davutoğlu Ali Babacan Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu nün yanında yer almazdı. Demekki şuan ki konjonktürde başka alternatif yok. Şu ülkenin birazını kurtaralım sonrasına bakarız.
Diyanet işleri başkanlığında çalışan bir yakinimla RTE nin yaptığı yanlışları tartışırken bana şöyle savunma yapmıştı. Biz peygamber seçmiyoruz diye. Bugün de aynı şekilde biz peygamber seçmiyoruz. Ülkemizi daha adil daha güzel yönetecek birini seçiyoruz.
Millet statta öfkesini gösterip istifa çağrısı yaptı.kasapta et fiyatlari uçmuş kime denk geldiysem et fiyatini gören saydiriyor.hadi kasapları da kapatin....bazı tabela muhalefet partilerinden daha etkili olacaklar seçim uzrrinde....ytd
Taraflı kasti yanlış hukuku uygulayan hakim ve savcılar KHK ile ihraç edildikten sonra, Avukatlık yaptırılmasın. Tekrar hukuk fakültesi okusunlar. Bundan daha ağır bir ceza olamaz. Sen bu işi öğrenememişsin tekrar oku bu okulu. Aynı şey inşaat mühendisleri için geçerli. Binadanin yapımında kusuru varsa tekrar okula yollayın. Devam mecburiyeti şartıyla
Çağır MB başkanını rezerve bak. Eksi 60-100 milyar dolar. Seni ihraç ettim unvanlarını da söktüm de. Git okulu bir daha oku devam şartıyla. Verdiği zararı da geri rücu ettir. Her kim ne zarar verdiyse rücu etsin zararlar. Yapanın yanına kâr kalmasın
Bu fareler tüymek için seçim sonucunu mu bekleyecek seçime kadar ufak ufak bulabildiğini mi götürecek. Seçime kadar tapu kayıtlarında baya bir hareketlilik olur.