Kaç gündür hisseye çakıyorlar ama ortada yok beyefendi, dediğiniz gibi bazen rüzgar estiğinde o da görünüyor sadece, zor zamanlarda hiç görünmez, selamı kesiyorum artık onunla.
Printable View
Çaput Bezi ipliğ formasyonu yapmış. Ütü tutmuyor. Aksafil diye pazarladıkları da aslında
Ah sefil miş meğerse.
Dow kimya tufaya düşmeyeceğine göre, demekki yabancıları da ortak ediyorlar KY yolmaya.
Onca devlet teşviği ile yapılan karbon fiber kapasite artışı falan ne oldu acaba.
En son arazi alımı midemi bulandırmıştı zaten.
Şahsi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi içermez.
Zaten bu hisseye akıl sır da ermez
ytd.
Rezil ettiler aksa yi ne hayallerimiz vardı be
Şirketimizin, BTB Havacılık Yatırım A.Ş.'nin sermayesinin %100'ünü ve Epsilon Kompozit Teknoloji ve Savunma Sanayi A.Ş.'nin sermayesinin dolaylı olarak %54'ünü devralmasına ilişkin pay devir işlemleri 28.01.2025 tarihi itibarıyla tamamlanmıştır.
Bu gelişmeye pararel olarak, Türkiye Muhasebe Standartları "TMS" ve Kamu Gözetim Kurumunun finansal raporlama düzenlemeleri çerçevesinde söz konusu şirketler üzerindeki kontrol gücünün Şirketimiz tarafından elde edilmesiyle birlikte, konsolide finansal tablo hazırlama yükümlülüğü yeniden doğmuştur.
Şirketimiz, 31 Mart 2025 tarihinde sona erecek hesap dönemi ile birlikte, finansal tablolarını konsolide olarak düzenleyecek ve ilgili düzenlemelere uygun şekilde kamuya açıklayacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saygılarımızla,
sürekli düşüyor bu aralar lodrik bey de alım yapmıyor... son 13,41 ler den alan adam şimdi bu fiyattan almaz oldu çok ilginç...3 aylık bilanço zarar mı gelecek acaba...iyi ki elimdeki tüm malı 12-13 arasından boşaltmışım güzel alım fırsatı verdi hiç tek hanelere gelecegini tahmin etmezdim...
Dibi yok heralde bunun. 1 ayda %15 düşüş.
Tek hanelerde yalansın sen Aksa.
Bilanço tarihi beli olmadı daha, bu dönem konsolide olacak zaten.