onu kimse bilemez, günlük-haftalık-aylik kimin ne yapacagi belli olmaz, fipmin sonunu yorumlayabiliriz izledikten sonra. Tek gerçek temel ve uzun vade hedeflerdir, kisadaki hareketleri cekirdek yiyip izlemek en guzelidir.
Printable View
Fortoto'da 100 lot satış yazmıştım 943 liraya sonra vazgeçtim iyi ki vaz geçmişim az daha gümbürtüye gidecekti benim 100 lot ve fekat Ttrak hisselerimi yükseldikçe verdim yükseldikçe verdim bi baktım hissem kalmamış. Bende de öyle 3 bin lotlar 5 bin lotlar yok ki tadımlık satacak hepi topu birkaç yüz lot. :he:
Bakalım yarın Teknik Dıraktörlerimi kârla yerine koyabilecek miyim yoksa güneş batarken ardından tepelerin arkasından bakarız teletabilerin durumu mu olacak. Adios amigos demese bari bana. :/
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.
Burada da yarın kutlama yapacağız ufak da olsa.
Başta Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve memleketimizin yükselmesine katkı sunan herkesi rahmet minnetle yad ediyorum.
İnsan vatanından uzak düşünce hele bayramlarda bir buruk oluyor.
Çağdaş medeni hayatta ve dünyada hak ettiğimiz yeri alma ümidiyle….
🇹🇷
Memleketim varsa ben de varım.
(Ailemizde Büyük Taarruz da subay olan rahmetlileri de anıyorum.)
@uzunvade87 aşk olsun insan bi İtalya'dan foto atar. Peçeteye Froto yaz pizza masasına koy foto at. Gitmiş kadar oluruz. :)
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Hem ön hem arka balkona bayrakları astım.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile savaşlarda can veren, gazi olan tüm halkımızın ruhları şâd olsun. :byr:
Amin sağol hocam.Ben de 225 tl farkla Froto dan Ttrak a geçmek için 943 tl ye Froto ların yüzde 55 ini satış yazmıştım.O sırada ttrak gaza bastı ben de mecburen fiyatı artırıp 955 yazdım ve satılmaz sandım.Kapanışta baktım ki 964 ten satılmış.Pazartesi ucuzluk pazarı olur inşallah da yerine koyabilelim