GS'da topukladı,buda topuğuna sıkıyor devamlı 3,25-30 arası,Gaiba FB mağlubiyeti bekleniyor:bravo:
Printable View
GS'da topukladı,buda topuğuna sıkıyor devamlı 3,25-30 arası,Gaiba FB mağlubiyeti bekleniyor:bravo:
Ben en fazla Kentten vurdum,maliyetim 180 cıvarıydı,şu sıralar 732 tavanda,beklentisi yüksek 80 dolar konuşuluyor,benim uçuk rakamlarlan işim olmaz,yalnız BFREN 10.000,dolar bazlı tek lot 300 dolar:p,4/1 elimde var,1 olanı hep sıfır olsa yine kardayım,2 sene inatlan bekledim,buda öyle,hedefim 4,belkide dahada üstü:)
Lazspor tehlikeli duruş sergiliyor,bedelli paralarınıda iç ettiler,temennim hisse satmamaları,zamanında sadri lavuğu çok satmıştı,temkinli olmakta fayda var,diğer sportifler devamlı yolu doğrultarak zirveleri zorluyorlar,fb 133-bjk 44 üstü-bugün gs 8.40 cıvarından 8.70 üstü yaptı,genellikle bunuın peşine takılırdı olmadı dahada düştü,fb-gs ipi göğüsledi ikisi arayı açtı,buda nal topluyor arkalarından,bekleyelim bakalım,3.20 altı tehlikeli bana göre,3.10 stoplos çekerim...ytd.
BJK tekrar 50 üstünde,FB 138-GS ve TS sürünüyor,hadi bunu geçtik GS çoktan 10 üstünde olmalıydı FB ile yarışıyor,anlaşılmaz denklem,hala düşünüyorum bjk nasıl 50 oldu,FB nasıl 130 üstünde,bunlar gömümü buldu:notr:
BJK tavana gidiyor 53 :kahkah:
Haydi lazoli FB'yi yendin 4 üstüne atma zamanı.
hadi bakalım feneride yendin diğer sportiflerden de çok geri kaldın
pazartesi bir tavan yakışır artık:yes:
BJK'de mağlup,puanlar TS ile eşit,borsada karga 53-lazoli 3 :evil:
BJK 58 gördü satış yedi 51 görüldü,bizimkinide 5 olacak diye bekliyoruz,12 misli bizden fazla karganın,beklentisi varmı yok,bir hisse beyhude bu fiatlarada çıkmazki :notr:
3.38 tavan yaptı satış koydular 3.32...zike-zike çıkaracaksın tahtacı,buradan sana mal yok...ytd
Çok güzel. Yine çorba parası çıktı...
Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün 330 yoklaması yaptı,tekrarında 240 üstü 36 kapattı,yahu neylen uğraşıyoruz,3 rakamları çok kömik kaldı,2 ile çarpsak 6.50 yapar,zamanında FB 15-20 iken bu 7 cıvarıydı 9 uçuk rakamdı onu bir keara attık,FB 140 yaptı bu hala yerinde sayıklıyor,BJK fiatı hep ironi 48-8 atarsan 4 yapar yani bununlan eşit fiat,şimdi ondan 11 kat aşağıda,üstelik puanlarıda ayni:plc:
Bas gaza lazoli,söyle haftaya 4 üstünde kapatsan iyi olur,resmen bedava kağıt,snpamıda zamanında böyle diyorduk,1.30 tl cıvarından adamlar 5 senede 170 yaptırdılar,bugün 160 cıvarında,yani hissesi 160 kat yükselmiş,biz 2 kat olmasını bekliyoruz sadece bunda...ytd.
BJK tekrar 50 üstünde 54 yaptı,FB 125,GS ve bu sürünüyor 3.40:evil:
Sivasta öptü ts yi bu sene Bi s.kim olmaz bu hamsilerden
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2024 tede Bi cacık olmaz hamsispordan
Bedelli içi 4 üzeri olacakki spk belki 2024 te kabul eder yoksa yaş bedelli kabul olmaz. Ytd
Tirabizon,ne ts'imiş gelen giden çakıyor,bjk 50 olmuş,bu onun katları kadar gerisinde,puanlar ayni,üst sıra ile arasında 20 puan fark var:bravo:
Spk bedelsizleri 6 ay ve daha fazla bekletirken bedellileri jet hiziyla onaylamaya başladı
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konu trabzon olunca herşey mümkün bu ülkede...
İhlas hisseleri de bedelli açıklayınca onlarada en kısa sürede onaylıyor. Adese ittifak hol. kombasan hol. bunlarda en kısa sürede bedelli onayi alanlardan.kombasan bera olarak adını değiştirdi ittifak ise loras diye değiştirdi isim değişsede söğüşlemeye devam .ittifak yani loras yine bedelli yaptıSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 ayrı banka hesabım vardı,verdiği R'lerin hepsini sattım kızdığım için,sadece E hisselerini bıraktım,bu puştlara bedelli parası yok cehenneme kadar yolu var,bu zamana kadar kızmamıştım,bundan sonra yokum ve bizler enayi değiliz...ytd.
Biz kullanmayınca kendileri kullanıyorlar sonra mal kendilerinde olduğu için yukarıya rahatça sürüyorlar sonra bir hikayeyle malı yıkıyorlar. Bende iki sene önce pekergyo bedellisine yakalandım fiyatı 1.20 iken şahane Spk mız yüzde 400 bedelliye izin verdi hisse bölündü rüchan eski ne varsa zararına sattım yarı yarıya zarar ettim kendileri topladılar ve şuanki fiyatını otuz liranın üstünde peker holgingi halka arz edeceklermiş o zaman 1 liralık hisseyi 30 liradan yıkmanın planını yapıyorlardır. Bedelliye yakalanma olayı Adese Ittifak holding(lorasholding yine bedelli yaptı bu sefer bende yoktu akıllandım galiba) ihlaslarda başıma geldi .bunlara yaklaşmıyorum bedeli yapabilecek halka açıklığı yüksek olanlardan uzak duruyorum
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.90 sınırına dayadılar sert satışla 175 yaptırdılar,bedellisine girmedim sadece E hisseye takviye yaptım,bayağıda yaptım 20-25 k falan,çünkü geberik bjk olmuş 60,bune yahu,bu hisseyi katlamış bölmüş parçalayıp yıkım yapmış fiat olarak,bunu burada bırakmazlar sporların en kelepir hissesi,şu anki baskı satılmayan R'ler,önceden hepsini satıp E almıştım,bekliyoruz inatlan,zarar yok karda pek yok öylesine elimizde tutuyoruz.
Bence en az 4 tl olması lazım 3. Olarak liği kapatırsa ytd
191 yapıp 180 yapması düşündürücü,bu fırıldak lazoliler sanırım hisse satıyorlar,bilemiyorum ellerinde R kaldımı:notr:
Hamsi spor,hamsi koydum tavaya sıçradı gitti ha havaya:evil:170 -150 yaptır bari,olmadı 0.80,zamanında 30 yapıp,bedelli falan filanla yapmadığın şey değil 0.80...neyse biraz yığınak yapalım seneye buralarda kalacak değilya,zaten bedellisine katılmadım,bu yobazların bedellisine katılınırmı,zaten hökömetten torpilli,sene içinde 2 defa bedelli olurmu,oysa borsanın çoğu bedellisine katıldım ve kazandım,var nereye kadar düşerse düşsün her düştüğü yerden alıcıyım,BJK işi 66'ya bağlamış,bunun katlarında sayılır,puan olarakta onun üstünde,içi boş bjk neden çok çıktı anlamış değilim hala,futbolda yok zirveylen 28 puan fark var,seneye şampuan olurmu hesapları yapıyorlar acep:evil:-gs lider ama devamlı düşüyor 7 altında,fb 100 cıvarında oda ayrı garabet,gs lider fb uçmuş...valla ben bu sportiflerden birşey anladıysam arap olayım:party:
ne kadar adi bir senet ya
ligde son 3 maçı almışsın kupada yarı finale yükselmişsin
başkası olsa tavan çeker
yarın yine düşmeye devam
elimde senet olmasına bedelliye katılmama rağmen kaybetmesini istiyorum
kazansa dahi farketmiyor nasılsa hep düşüyor
yarın da bir taban yap olsun bitsin adi
kardeşim bu hisseler sportif başarı ile gitmezler. beşiktaş iki senedir şampiyon olamıyor 10 kat yükseldi. gs şampiyon olacak düşüyor. spor hisseleri tamamen spekülasyondan ibarettir. ama bunu derken tabi geriden gelip hiç beklenmedik bir şekilde şampiyon olan takımın kağıdı prim yapar doğal olarak. ama şuan herkesin elinde fener ve gs hissesi bolca var. bu iki kağıt neden gitsin ki bu şartlarda. hangi kağıt olursa olsun piyasada fazla dağınık değilse tahtacının hedefi olur ve çok küçük hacimlerle hızla yukarı gider. örnek beşiktaş. hacmi yüksek olan kağıt tavan tavan gidemez bu mümkün değil. şuan spor hisseleri arasında tek örnek ts hissesidir. bu kağıt her an her şeyi yapabilir. çünkü belki fanatik bir kaç bin trabzonlunun elinde ve bir miktarda beleş bekleyen yatırımcının elinde vardır. bir bakmışsın seneye şampiyonluğa oynar kağıt 10 liraya gider. kim bilir.. yatırım tavsiyesi değildir.....
Bedelli paralarını yuttular galiba,acaba ellerinde kalan R varmı,olması lazım sanırım onu pazarlamaya çalışıyorlar,bide spk hökömet bunlardan taraf bi bedelli daha patlat nasıl olsa spk sizden aniden onaylar.
Karga sipor işi 69'a bağlamış,fb ile arasında 35 fark var,bu garga nasıl gidiyor böyle anlamıyorum,gömümü buldu acep,bizimkide 1,72-3 demir attı hiç oynamıyor,insan acuk bevilerlen görüşmemz falan der yahu :notr:
valla çok sevindim keşke alanya 6 atsaydı beter ol
yendiğinde bir hayır göremedik bari bu sefer bir taban çekersin içimin yağları erir çok yakışır:kahkah:
Kasım paşaya 5 çekti,artık bir tavan çeker,çekmezya 5 puan çıkıp 170 üstüne anca atar,ayıp ya bu karda olmaz,gerçi GS şampiyonluğun güçlü adayı hala 7 altında,üstelik 6 çekti rizeye:evil:,bu iki takımın hisseleri alem,bunlara çok kuvvetli bir tahtacı lazım,ne bileyim olmadığı zaman olmuyor,ikisin fiatıda çok kelepir %100 çıksalar bile enflasyonist ortamda yine kurtarmaz:Sad:
TS ye sağlam bir ceza gelecek. bu seneyi kapatır seneyede sirayet eder.