http://666kb.com/i/dtbd59ifzt0dteidk.png
Printable View
Zamanında 3 lıradan aldıgım yunsayı baktım 6 7 8 olmus ıyı pazarlanıyor yok bılanco ımıs yau zaten o fıyatların ıcınde bılanco 2,5 den 8 e gıtmıs bır hısse
ha kotu bır sırketmı asla ama zamanı var
4-5 lıra toplamak ıcın ıdeal yerler
Ne olmasını bekliyorsunuz piyasaya çıktığında 4 sonra 2 yatay sonra 4 -5 böylemi güvenilir olacak. Zamanında aldığınız demiştik sanırım, şirketler anlık satışlar ile çok büyük karlar elde edebileceği gibi çok büyük zararlarda edebilir... Mantıklı düşünmek gerekir ve bir hissenin can damarı bilançodur...
Manasız abuk sabuk yazılarla algımı yaratılmaya çalışılıyor ne yapılıyor bilmiyorum. Borsanın hali ortada, seçim ve diğer dünya gelişmeleri zaten ekonominin baş düşmanı, şu ortamda hiç bir hisse güvenilir değil olmaz, olamaz. Kaldı ki bütün teknik işlemler havada kalmış ve teknik, hisse fiyat endeksi nin gerisine düşmüştür. Her gün düşen veya artan fiyata göre yön çiziliyor ama nafile şu ortamda teknikle hareket edecek biri varsa elini öperim.
Yunsa endeks komposit,
eccuk daha var gevşemesine,
https://i.hizliresim.com/jy9QRm.png
Satmadığın sürece yanmış değilsin
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.7 olursa hatrınıza alacam söz.
Malesef Yünsa da korktuğum başıma geldi. Bilanço geldiği akşam da bunu anlatmaya çalıştım ama herkes çok umutluydu hisseden çok net birşeyler de demek istemedim:(
Bu ortamda beklenti üzeri kar açıklayan ve f/k oranı 7 lerin bile altına gelen şirketler bile gidemezken Yünsa nın da gelen beklenti altı kar ve güncel 9 f/k oranı ile kısa vadeli bir düşüş yaşayacağı belliydi.
Gerçi son 2 gün biraz abarttılar ama bunu orta vade de telafi ederler inş.
Ytd.
Herkese önce sabır ve sonrasında bol kazançlar diliyorum.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 2 ayda Bu topic de paylasilip da batmayan tek hisse yok.
Karek ykgyo vakko. Feci otesi coktuler.
Endeksin 2 3 kati fazla dustuler.
Su yazilar olmasa aksam gelip bakin fener ralli roket yapti ben dedim diyecekti :)
tek kelime 5,16 tutunmalı kırılırsa 4,60 lara göz kırpar bence hadi eyvallah
aynen, tutunduğu görülmeli, sakin olmalı, acele etmemeli. endeksten pozitif ayrışacağına ilişkin bir emare/haber yok şu anda.
hisselere yatırım yaparken on düşünüp, bir hareket etmemiz gereken zamanlar geldi. belki bir ay daha böyle gidecek.
aman deyim, önce sağlığımızı, sonra paramızı korumaya dikkat edelim...
Hava puslu olunca sırtlanlar hemen ortaya çıkmış.. Sırtlanların genel özelliğidir çok iyi takım çalışması yaparlar, gerçek hayatta da benzer uygulamaları görmek gayet mümkündür.. Sacro'ya alttan alttan laf edenler ne kadar grafik - çalışma yapıp da insanların birşeyler öğrenmesine vesile olabilmişler sorarım.. Eleştirmek her zaman basit olandır, varsa karşı bir çalışman emeğin onu koyarsın önümüze biz de eğiliriz senin önünde.. Ama sırtlan sırtlanlığını yapacak her daim..
Fırsattan istifade vurun abalıya.. Neyse bugünler de geçer.. Ne demişler keser döner sap döner gün gelir hesap döner..
Yazmayayım yazmayayım diyorum da olmuyor, adam burada size aldığı bir hissenin alış ve satış seviyelerini vermiyor. Kendi ağzıyla söyledi, o zaman ben para kazanamam diye!, sizlerin sayesinde 2,3 bilemedin 5 kademe kaldırtıp kendi satıyor ve hisse düşmeye başladığında sonra sattım diyor. Sizde çok büyük iş yaptı diyorsunuz :) Ne kadar acınacak haller dimi, ama yok kimse anlamıyor bunu, gözlerin önünde perde var.
Ne demişler, denize düşen yılana sarılır...
Adam 3 liradan beri yunsa diyor, 3 liradan değilde benim gibi 7.4 dan alırsan adamın suçu ne?
Kol girdi bana ama kabahat bende, kimse başıma silah dayamadı 7.40 dan yunsa al diye. Burası yol gösterme yeridir. 60 wat ışık var burada, 90 100wata çıkarmak senin işin. Hayır birde zarar benim zarar. Burda ben ağlamıyorum da sana ne oluyor birader.
Benki 87 den fener alıp 45 e satmış borsacıyım. :))
Şu ana kadar söylemiş olduğu tek bir hisseyi alıp satmışlığım yoktur, zaten mantık olarak uzun vade yatırıma inanan birisiyim. Ama teknik analize yaklaşımıyla, örneklemeleriyle bu konuda benim ve birçok arkadaşın çok şeyler öğrenmesine vesile olmuştur. Sonuçta herkes burada para kazanmak için var değil mi, kendi çapında hiçbir analiz yapmadan tamamen başkasının söylemleriyle hisse alan adam zaten kaybetmeye mümkündür.
Ayrıca adam alış satış seviyelerini niye versin ki, anlık olarak buraya bildirim yapmak zorunluluğu mu var? Hayır kurumu mu burası? Bence siz bakmak istediğiniz taraftan bakmışsınız..
Bak birde 50 den bimas alıp 18 den satmışlığım var borsada o kadar tecrübeliyim :))
Şu topiğe bitiyorum ya düşüşler başladığında başka yükseliş ivmesinde başka telden çalıyor ya bazı arkadaşlar :drunk:
Diyorum ya hemşerimde çok sağlam sabır var helal olsun yukarda önce çaktırmadan sonra alanen giydiren arkadaşların hepsi burada o hisse bu hisse şu hisse diye günde 1-2 hisse paylaşmıştır sonra da hisse çıkınca ben demedim mi umarım şu bu YARARLANMIŞTIR diye kendini yermiştir düşerse zaten ses etmez çıkana kadar , bu yazıyı da okurlar ise onlar kendilerini çookk iyi bilir :vk:
Dürüst olmak ayrı şey dürüstmüş gibi davranmak ayrı bir şey neyse hadi Y.T.D
planın yerinde olsam önümüzdeki bir kaç günü güzel keriz silkelemesi olarak kullanırdım,sonrada 103 bin lere kadar ver allahım
ytd,syg
YUNSA da eğer tuzak değilse 30 dklık macd yukarı kesti.
Bulut. Maalt hakkinda bir yorum da bulunana grafik olarak
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vayki vay borsa yüzün altına gelse ne olacak acaba burası fikir alış verisinin yapıldığı bir platform okuduğun fikirleri harmanlayıp kendi fikrinle hareket etmezsen ağlama duvarına döner burası borsayı bilmeyip Ahmet su bu dedi Mehmet bunu dedi diye kağıt alırsanız buradaki yazan arkadaştan şirket sahibine oradan biste ordanda hükümete kadar suçlu ararsınız .yazık çok yazık okuyun araştırın yorumları değerlendirin yanlız kimseye inanmayın borsada kimse bilmez bilemez kardeşim
Şimdi endex nerede durur sizce onu konuşalım tahmin edelim
Yunsa 60 lik sonda :)
Ykgyo devre kesici yicek
ortamlarda soran olursa stop oldum de gec kim ne bilcek
Don da kalmadı satcak[emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://twitter.com/Sacro_Trade/stat...526884864?s=19
Tam temas oldu.
beşiktaşı doğradılar, fenerde zarardan ucuz kurtulduk.
diplerdeki kağıtları bile endekse uydurabiliyorlar, daha doğrusu bu tahtaların spekleri endeksteki düşüşü fırsat bilerek basabiliyorlar.
ekgyo'da şu ana kadar son düşüşlerde sağlam durdu, ama dipte olması tahta yapıcının endeksi kullanarak basmayacağı anlamına gelmez.
kısacası; hiç bir tahtaya tam güvenmemek lazım. alım için de uzun vadeli düşünmek lazım, sonuçta en dipten hisse almak sadece şans işi, inandığınız bölgeden alıp, ekrana bakmamak daha sağlıklı olacaktır.
Artık beklentim; endeksin dip olduğu yerde YÜNSA’nın da durması. Buna razıyım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi