Daha havuzcuların satıp savıp herşeyi dolara çevirip ülke dışına kaçırdıklarında göreceğimiz rekorlar var
Printable View
Daha havuzcuların satıp savıp herşeyi dolara çevirip ülke dışına kaçırdıklarında göreceğimiz rekorlar var
Herkes sadece izliyor gerçekten çok garip. Cb seçim kampanyası bile yapmıyor, geziyor habire. Dolar konusunda söylemi zaten sabit, bile bile faiz düşürelim diyor her konuştuğunda.
Merkez desen, toplantı yapsakta korkutsak mı gene acaba diye yeni bir strateji geliştirdi.
Bakan desen zinhar kabul etmiyor.
Arkadaşlar vatandaşların değilde yabancı ve Türk şirketleri ne kadar döviz aldı var mı böyle bir kaynak? Eğer onlarda alıma başlarsa ortalık dahada şenlenir.
4.50 üstüne oturdu dolar, 4.50 büyük destek konumuna gelir bundan sonra.
Büyük bir faiz artışı olmadığı sürece yön yukarı bu dam sonra.
Abbas yolcu olacacağını anlarsa çok şeylere gebe dolar tl.
Gitmezse zaten bu dolar Erol Mütercimlerin dediğine gelir.
Ayhan bey yayınlamıştı
Ek 18820
Mayıstan sonra ihtiyaç daha az. Müdahale olmamasının bir sebebi bu olabilir. Sofraya yansısa da bu yansıma hemen olmayacak. Seçimi kurtaracak.
Yine de dolaresin sıkıştırması devam ediyor ki genelde son çarelerden biri yaş olarak da tüketilecek.
http://www.businessht.com.tr/guncel/...te-yas-mujdesi
Ne olursa olsun son sözü dolares söyler...
Merkez şaşırıpta reis korkusundan 1 veya 1,5 puan faiz artımaya kalkarsa deli danaya bağlar bu dolar. Dolar mı Coin mi geçecek diye ekrana bakar dururuz.
aha 4,53 gördüm :oleyo:
Şimdi bu hükümet ve çevresi diyor ki dolar spekülatif artıyor. Aslında doğru. Doğru faiz ve doğru piyasa koşullarıyla kötü ekonomi yönetimiyle bile asla 4 lira üzerinde fiyatlanmaması lazım. İyide en büyük spekülasyonu siz yapıyorsunuz yahu. Hatta en büyük spekülasyonu merkez yapıyor. Faiz arttıracakmış gibi yapıp bekliyor, sonra herşeyimizi kullanıcaz diyip yine bekliyor.
Sonra bi toplantı, bi toplantı daha noldu şaşırırlar.
Demek ki varmış derler.
Yetmedi bir toplantı daha, nolur.
İşte o zaman düşer.
4,5400 +0,0490 +1,09%
çıldırdı
54 oldu, sakarya çanakkaleye özenip geçilmezi oynar mı?
4,5651 +0,0741 Gün Aralığı: 4,4948 - 4,5651
rekor
3 kere değiştirmek zorunda kaldım
Dolar/TL 4.5605
Spekülatif işlemler oluyor ..
4.57 vurdu çekti.
Ben inanmıyorum kardeşim bu dolardaki artışa.:))))))
Büyük ağalar sabah sabah ham yaptı doları. George Soros gibi dinozorlar 400 milyarlık portföyle dalmazlar inşallah bizim piyasaya. Tam çöküş yaşarız tl de.
https://m.takvim.com.tr/yazarlar/bekirhazar/2018/05/16/18-milyar-dolar
İnanç meselesi değil mi kimse kimsenin inancına karışamaz cevap falan yazmasın kimse lütfen :)))))))))
Bugün müdahale bekliyorum..
Bu sitede benim bir sorunum var, çaresi için önerilerinizi bekliyorum.Bazen eski yazılarımı okumayan arkadaşlar ironi olsun diye yazdığım mesajlara ciddi ciddi cevap yazıyorlar.Bu gavur dizisi değil ki o mesajların yanına gülme efekti de koyalım.Burda gülme emojisi koydum ama ironi olduğunu anlamayan sn proton gibi arkadaşlar için ironi mesajlarını nasıl belirtsem.Hayır direk ironidir diye yazarım da ,bu sefer de başka türlü alınan arkadaşlar olur.Malum lafın tümü kime denir bilirsiniz.
herkes bekliyosa yine gelmiyecek demekki :)
Merkeze geçen toplantıda (AKP Genel Merkezde :) ) -MB orada ne işi olur o da ayrı soru-müdahale için Onay çıkmadı.......Seçime kadar böyle devam edin diyorlar.......
Stopları iyi patlattılar ..
Müdahale olsa ne olacak faiz artırımı 3 ve üstü olmaz ise tam kaos olabilşr piyasalarda.
3 ve üstü bir artış olursada zaten memlekette betoncu kalmaz iş yaoacak paralı adamda iş yapmaz bu faizlerle.
Yani her türlü mokoko.
dolardaki bu yükselişin bi anlamı yok
seçimlerden sonra 5 sıfır atılır (tl den 6 sıfır atılmıştı) dolares düşer:rules:
ytd,syg