Halkbank 250k temdit 35 gün %25.5
Printable View
Halkbank 250k temdit 35 gün %25.5
Bunların çoğu artık geçerli değil arkadaşlar. Birer puan altı gibi düşünebilirsiniz birçoğunu.
Chucky68, bugün aktiften bono oranı aldın mı?
Düne göre artış var mı?
Bir de dün aldığın bir bonoyu bugün satarsan (faiz yükselmişse) anaparadan zarar ediyor musun? (Normalde etmen lazım, ancak onlar ihtiyaç halinde bozdurmalarda üzi faiz bile veriyoruz demişti hatırladığım kadarıyla...)
İstanbul, 2000K TL için 32 gün.
Halk 25,75
Burgan 25,25
Anadolu 26,00
Alternatif 25,75 (temdit) devam edildi.
Bilgilerinize.
Aktifbanktan vadeli doviz açamıyorum.. aktifte yokmu oyle bi hesap yoksa..vadesiz döviz aciliyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Migros Ticaret Anonim Şirketi (Migros AŞ) kredi borçlarının ödemesinde kullanılmak üzere 100 milyon TL tutarında 2 yıl (728 gün) vadeli tahvil ihraç ediyor.
Talep toplama tarihinin başlangıcı 22 Ekim olarak belirlenen tahvilin vade başlangıç tarihi ise 24 Ekim 2018 Çarşamba. Tahvilin 1’inci kupon ödemesi 23 Ocak 2019 tarihinde yapılacak.
MİGROS YATIRIMCIYA YÜZDE 4,75 İLAVE FAİZ ÖDEYECEK
Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan beyanına göre Migros yatırımcılara üç aylık Türk Lirası referans faiz oranına (TRLIBOR) ilave olarak yüzde 4,75 faiz ödemeyi taahhüt etti. 22 Ekim itibarıyla TRLIBOR (gösterge faizi) 3 aylık faiz oranı yüzde 28,24 olduğu dikkate alındığında tahvilin Migrosa finansman maliyeti yıllık yüzde 32,99'a çıkıyor."
2 yıl vadeli
yıllık % 33 basit , % 37 bileşiğe denk geliyor.Nitelikli yatırımcı satış imiş.
Esasında fena bir seçenek gibi durmuyor ama min . 1 milyon
https://www.paragaranti.com/cds buradaki rakamlar sabit, hiç değişmiyor. bloomberg de mefta oldu. başka bir site varmı turkey cds için?
Bence bunlar yerelde ittifakta anlaşamadı. Bahçeli çok istekliydi, ama akp kabul etmedi. Bahçeli bu yüzden andımızı bahane ederek kendince onurlu bir şekilde yerelde ittifaktan çıkmış oldu. Yoksa gerçek bir sürtüşme olsaydı iş tamamıyle biterdi...Tabii millet bunu yiyecek o ayrı...
Teşekkürler dediğiniz gibi yaptim.. bunu diyelimki 10 gun yaptim..Ama 5 inci gun bozdurdum.. bütün faizi bosami gidiyor..yoksa nkolay bono gibi kac gün kalirsa kaldigi kadarmi faizi isliyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
152K HSBC’de 26.50 oran ile 92 günlük olarak bağlandı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Artık yarın ne olur diye beklemiyoruz 1 saat sonra ne olur diyoruz.Bahçeli kükredi dolar fırladı. 1 saat sonra Bahçeli R yaptı dolarda R yaptı.
Odea, temdit, 34 gün , 480K, 25.9
Yerel seçimlere akp+mhp ittifakı olarak girselerdi seçim çok rahat geçecekti onlar için ama artık ittifak dağıldı, akp'nin işi zorlaştı.
Dolayısıyla akp daha populist davranış sergilemek zorunda kalacak bu da ekonomiyi olumsuz etkileyebilir.
Önümüzdeki dönemde Mali disiplin falan beklemiyorum.. Seçimi kazanabilmek için kesenin ağzını artık daha geniş açmak zorundalar
Kesenin dibi delindi çoktan, içinde de bir şey kalmadı. Ekstra 2 aylık popülizm bile ekonomiyi kaosa götürür, yerel seçim sandıklarının yanına genel seçim sandıklarını da koyar.
Erdoğan ve Bahçeli arasındaki sıkıntının nedeni "öküzün ölmesi"dir, yani Türkiye ekonomisinin çökmesidir. Yani tipik öküz öldü, ortaklık bozuldu durumu yaşanıyor.
Sabah TV
56 dk. · ·
Askerlik şubesindeki bedelli askerlik kuyruğu, sırada bekletilen gençleri isyan ettirdi! İşte bedelli askerlik için kuyrukta bekletilen mağdur gençlerin tepkileri..
Sabaha göre magdur ediliyormuş bedelli askerlik yapmak isteyenler. aslında oraya bir kasa koyun bedelli yapmak isteyenler1 zarf içinde paraları kasaya atsınlar. sıra beklememiş olurlar yazık onlara çok yoruluyorlar çok. mart seçimlerine para lazım acele paraların toplanması gerek sabahın görüşü.
icbc bankası eski müşteriler için 32 gün % 24,70 yapmış, benim için çok kötü oldu, dolar fırladı ve güncel faiz %26,20 iken icbc bankası neden faiz düşürdü ben hiç anlamadım ARKADAŞLAR icbc bankası oranları yükseltir inşa'allah
https://www.isbank.com.tr/TR/bireyse...SAAEgLBbPD_BwE
http://www.mrmilyoner.com/yurtdisi-p...-islem-yapmak/
http://www.mrmilyoner.com/yurtdisi-p...-vergi-boyutu/
http://www.mrmilyoner.com/etf-exchan...d-funds-nedir/
Bu yazilardan vergi ile ilgili olan tam degil, eksiklikleri var.. digerleri faydali...
Syg,
Aktifbank'ın internet bankacılığı mevcut günlük eft limiti maksimum 200bin lira. 0850'li mt numarası ile görüştüm artırım olmuyor dedi. Aktifbankla çalışan arkadaşlar; bu bankanın internet bankacılığındaki günlük eft limitini artırabilen var mı? Teşekkürler.
"He he, eghonomi çok eyi, yol yabdılar, körpü yabdılar."
Şaka bir yana bu krizi geçmişteki krizlere benzetmek ekonomi cahilliği belirtisidir. Satır aralarındaki gizli mesajlarınızdan utangaç yandaş olduğunuzu görebiliyorum. Reisinizden umut kesmemeniz gayet normal.
Utangaçlık şuradan geliyor, 2 sene önce bugünlerin geleceğini , ekonominin kaosa sürükleneceğini yazdığımızda yandaşlar bilumum hakaret ve tehditlerle üstümüze gelirlerdi, şimdi ise çok şükür "bu kadar da karamsar olmayın." mesajlarıyla yetiniliyor.