Biraz düşünce 4,08 - 4,98 filmi tekrar gösterime giriyor.
Printable View
Biraz düşünce 4,08 - 4,98 filmi tekrar gösterime giriyor.
http://finans.mynet.com/haber/detay/...k-oldu/224221/ bir değerimizi daha kaybetmişiz, çok yazık oluyor gelecek nesillerimize
Adı yastık altı olarak kalmış, bundan böyle köpek altı olmasını talep ediyorum. Ne kadar kıymetli taşınır varsa bahçeye köpek kulubesinin altına özel bölmeye koydum. Üzerinde 2 tane kangal yatıyor. Hırsızlar köpeklerin peşindeler, kulubeyle ilgilenmiyorlar.
Kulubeden gitse bile bir hırsızın zenginleşmesine fırsat olur. Haramiler yiyeceğine garip hırsız yesin. :))
trafik cezalarını artıran kanun onaylanmış, yine fırsatı kaçırdık ucuzken biraz ceza yeseydik fena olmazdı:wave: balonberg tivide az önceleri konuşuyolardı yok avrupa borsaları düşüyomuş, yok abd fat, düşüyomuşta bizede yansımaları oluyomuşta:cool::cool: sanki şu avrupa ve abd adileri olmasalar biz gökyüzünde olacağız., şimdide reklama gidiyoruz dönüşte uzay teknolojilerini konuşacağız gibi bişeyler geveledi,işleri çok ama çok zor
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif gelmedi
Kaşıkçı nın nişanlısı ifade değiştirmiş.Alıntı:
Originally Posted by ;2780846
[emoji1] [emoji2] [emoji3] [emoji12] [emoji14]
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yetiştirmene bağlı . Sadece sahibinden besleniyorsa. Önce kemiği atanı sonra kemiği yer. 🤣🤣
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yapmayın allah aşkına borsa bugün 3,5 atmış sizin umurunuzda değil, düşmüşsünüz bir köpek derdine., hayvan severler beni duymasın ısırırlar mazallah
T9 klavye bu şekilde yazmış güzel kardeşim....
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
altın çaktırmadan yavaş yavaş yükseliyor...
Görünen o ki BADEM BIYIKLI ÇAKMA YABANCILAR Borsayı tutmayı bırakıp tüm güçlerini doları düşürmeye odakladılar. Bu gün Borsanın son yarım saatte çakılması çok manidar dı?
Borsaya fena gecirdiler. Aylardir kipirdatmadiklari sanayilero gocertiyorlar bu kez. Ford otosan yuzde 10 düştü bugun sadece. Bu işin sonu kötü. Bildiğimiz borsa düşer, döviz çıkardı eskiden. Şimdi cds, vix, borsa, tahvil ne olursa olsun dolar düşüyor : ))) Yalniz dunyada da ciddi işler oluyor. Kaale almak lazim. Kendi adima bunca sorun varken ve patlamaya hazir bir bomba gibi ne olacagi belli olmazken mevduatta kalamazdim, altındayım.
suudilerle kaşıkçı olayında müzakereleri kim yürüttüyse bu ekibi tebrik etmek lazım.. çünkü şu konjonktürde tekrar 5,52 ye yönelen usdtry nin başka bir açıklaması Yok gibi.. bu Türk nişanlı olayı bir nevi piyango oldu adeta 🙂 İlginçtir brunson olayında da gizli tanıklar ifade değiştirmişti..
Diğer taraftan kurdaki bunca düşüşe rağmen dth lar artmaya devam ediyor.. dolarizasyon momentumu ivmeleniyor.. muhtemel bir yeni kur atağında dth ların toplam mevduat içerisindeki payı yüzde 60 ları vurabilir.. bunun anlamı dual currency.. bundan bir sonraki adımı bilen arkadaşlar belki olabilir...
Dual currency önemli bir kavram..
Evet, kaşıkçı olayı da önemli..
Ytd..
Dünya ekonomisinin 1.07 sini üretiyoruz ama sesimiz yarısını üretiyormuşuz gibi çıkıyor..Üretim ekonomisine geçmezsek bu devran çok uzun gitmez...Ek 20567
pamukkale turizm konkordato istemiş >>
döviz ve döviz bazlı yatırım candır, kısa dönemli trend değişimlerinde TL ve TL bazlı yatırımlar da sağlam kazandırabilir (şansa ihtiyacınız var) ama döviz, TR gibi ülkelerde nereden alırsanız alın zarar ettirmez.7,20 den yapılan alımlar dahil.
56 yıl önce kurulan Pamukkale Turizm de konkordato talebinde bulundu. Ünlü markanın internet sitesinden yapılan açıklamada ise, seferlerde herhangi bir değişikliğin olmayacağı, yaşanan sıkıntının ise geçici olduğu belirtildi. Firmada şu an 3500 kişi çalışıyor.
malum kesimden özlü sözler:
1. dolar bu dolar da boşalır da...
2. benim dolarım yok, doların yükselişinden bana ne... doları olan düşünsün...
3. egonomi çoh eyi...
bu arada merkezin rezervleri sürekli olarak azalıyor. bu hızla azalırsa en geç 1 sene içinde tam takır kuru bakır moduna girecek...
eyy iğmefe! sen kimsin ya?
Doların düşüşü kaçınılmaz ! Bir yerlerden girdi bir para , merkez habire viop da ucuzundan satış yapıyor, swap kanalları tıkalı, opsiyonlar sınırlanmış da NEREYE KADAR ? Rezerv bitince ne olacak ? İçeride güvendikleri bir kaynak mı var acaba diye insan düşünmeden edemiyor.
Mahfi hoca TMCB nin PPK kararini ve bizi bekleyenleri cok guzel ozetlemis.
Onumuzde secim oldugu dusunuldugunda iktidari zor bir surec bekliyor
Ya buyume odakli politikalar devam edecek ve enflasyon azacak
Ya da enflasyonu dusurmek icin eksi buyume ve yuksek issizlik goze alinacak
Tam arafta kalmis durumda iktidar.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-...alflow_twitter
Sonsuz kur düşemez.
Hiçbiryerde görülmemiştir.Düşüş trend çizgisi biryerde sonlanacak.Döviz buralarda olması mantıklı değil.Müdahelelerle oluyor.
Düşüş trend çizgisi kırıldığında yükseliş trendi başlar.
yola ihtiyaç duymayan araba yapmışlar: https://www.youtube.com/watch?v=vIUVV-50mJM
yol yabdılar diyenlere gelsin :)