Iyi aksamlar hocam musait zamanda ecilc bakarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Printable View
Iyi aksamlar hocam musait zamanda ecilc bakarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Burda olan arkadaslardan JANTS ve KOZAL hakkında bılgı alabılırmıyım. destek ve dırenç olarak mumkunse. Şimdiden tesekkurler
Sevgililer günü yaklaşıyor acaba sevgilinize ne hediye alacaksınız?
Günaydın arkadaşlar ,bu gün ki haber aşı ile ilgili olabilir mi ?Aşı ile ilgili ise hangi hisselere etki eder.
Burada hobi amaçlı yaptığım ürünler var. Farklı bir hediye arayışında olanlar göz atabilir.
https://www.instagram.com/you.lamp/
Kısa bir aradan sonra Ostim tekrar takibimde YTD.
[QUOTE=Adem13;5151736]Valla bende çok merak ediyorum. Sağlığı yerindedir inş. .iş Yoğunluğu ise Kısa zamanda dönecektir. Bizi yalnız bırakmaz die düşünüyorum.Kendilerini tanımıyorum ama ,sanal alemde güvendiğim tek Ustad başka da tanımam.[/QUOTE
Çok iyi niyetli, hoşgörülü ve yardımseven bir insan.Bilgi ve deneyiminden şüphe yok zaten.Yüreğinin güzelliğinden dolayı Rabbim heriki Cihanda güzellikleri nasip etsin inşaAllah.
Esselocan beyden de hiç ses çıkmıyor. Tatlılarda o ısmarlayacaktı. Çorbalarda sizden o misss gibi ,afiyetle yeriz artık :))))))))
#trcas, #maktk, #nthol, #usak ve belalım #tknsa ile yola devam...
ytd
Yalnız 23,15 ten sonra #kfein iyi gitti. Ama nasıl da gitti, baya çok gitti, bi anda da nasıl arttı değil mi, çok da iyi oldu...
ytd 🙂
Günaydınlar arkadaşlar ...
Hayırlı sabahlar Hayırlı işler
Günaydın dostlar.CEMTS/ALGYO/KLMSN/PAPIL/OSTIM/TRCAS hisseleriyle yola devam.
03-02-2021 tarihlı yabancı payı haftalık değişimde PAPIL 1.02 puandan 9.52 puana yükselerek dikkat çekmektedir.Kesinlikle YTD.
Merhaba herkese. Körfez de hava nasıldır acaba, gayrimenkul alınır mı ki? Fiyatlar kaç bilen var mı?
Ytd
Parsn, cemts, sasa, aksa, hekts, kfein, papil benim gözümde yatırım kağıdı. Tabi bu düşüncem kimseyi bağlamaz
Ytd
IZMDC kapanışta attığı ortaklığını içerdiği enerji şirketinin halka arzıyla ilgili kap haberi sonrası tavana dokundu. Uzun süredir sıkışma var grafiğinde sizce haber ne şekilde yorumlanır. Orta vadede 20TL beklentim var
Güzel bir gündü. Maaşallah diyelim. Yarım Cuma. İnş testere olmaz. Ya nasip ..
Ytd
Sn Forumdaşlar merhabalar.Sn. Prof a ne oldu? Neden yazmıyor?
Günaydın hayırlı cumalar...
Trcas ANELE el ele yalele yalele.
Ytd
Mutlu pazarlar , hayırlı günler diliyorum
Cümleten hayırlı pazarlar.
İntem nasıl görünüyor destek direnç bölgeleri hk bilgi verebilecek olan var mı