Nice olacak?... kapalı rejimlerde ne olabilir?...
Printable View
Toplantı sonrası açıklama . İletişim Başkanlığı: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurmaylarıyla bir güvenlik toplantısı gerçekleştirmiştir. 2 saat önce başlayan toplantı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilmiştir.
Türk telekom üzeriden twittere girilmiyor, herhalde sebebi bu haber
Hatay Valisi Doğan: "İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 9 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur" / Son dakika
Hatay Valisi Doğan: "(İdlib'deki saldırı) Ağır yaralılarımız var, yaralılarımızı Cilvegözü Sınır Kapısından Türkiye'ye aldık. Tedavileri devam ediyor"
Alenen işidlileri vermiyoruz biz ölürüz yeterki onlara dokunmayın.
Sosyal medyaya erişimde sorunlar var
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir görüşme gerçekleştirdi. / Son dakika - Ntv
Ahaber: Üst düzey yetkiliden gelen bilgiye göre, Türkiye, Suriyeli mültecilere Avrupa kapılarını açtı.
Hatay Valisi Doğan: Şehit sayısı 22'ye yükseldi / NTV Son dakika
Bu cozumu mu bulmuslar !!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Kahraman askerlerimizin kanı yerde bırakılmayacak, Suriye sahasında devam eden faaliyetlerimiz, bayrağımıza uzatılan eller kırılana dek sürecek
Altun: "Namlusunu, askerlerimize doğrultan gayrı meşru rejime misliyle mukabele edilmesi kararlaştırılmıştır."
Altun: "Astana Süreci tarafları başta olmak üzere tüm uluslararası toplumu üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye çağırıyoruz."
Hatay valisi açıklama yapmış... Google yalan söylemez... Kim bu vali?..
selamlar saygılar.böyle bir gece .milletimizin başı sağolsun.uyku tutması mümkünmü.
çok yavaş ekranlar..
uzun bir gün olacak..
burada çok değerli dostlar edindim.yazmak ve yorumlamak konuşmak paylaşmak arık herşey sınırlı..kendimi ekranlardan olaylardan uzak tutmaya çalışıyorum..
Hatay Valisi'nden yeni açıklama: İdlib'de şehit sayısı 29'a yükseldi, 36 yaralı var
https://youtu.be/gN_lZKBSOAQ
Nereye, zixtir olup giderlerse...
ABD Dışişleri Bakanlığı: NATO mütefikimiz Türkiye'nin yanındayız.
Hatay Valisi Rahmi Doğan, İdlib'deki hava saldırısında şehit sayısının 33'e yükseldiğini bildirdi.
Hatay Valisi Rahmi Doğan: "(İdlib'deki saldırı) Hastanelerdeki yaralı askerlerimizin hayati tehlikesi bulunmamaktadır"
ABD'den İdlib açıklaması ,”Türkiye'yi bu krizde en iyi şekilde nasıl destekleyebileceğimize ilişkin seçenekleri değerlendiriyoruz
Milli Savunma Bakanı Akar, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanları ile İdlib'deki faaliyetlerin sevk idare edildiği Hatay'daki Taktik Komuta Yeri'ne gitti
Günaydın nasıl olacaksa .. 33 şehitimize Allah’dan rahmet ailelerine de Başsağlığı diliyorum .. Suriye’de asker yakınları olan annelerin babaların hallerini düşünemiyorum bile .. Allah yardımcıları olsun , çok üzüldüm ne diyeyim bizi oraya sürükleyenler utansın ..
Açık borsalarda son durum
ASX 200 -2.8%
Nikkei 225 -4.0%
Shanghai Comp -3.1%
Shenzhen -3.4%
Hang Seng -2.8%
KOSPI -3.0%
Şerefsiz Ruslar.:vk:
İstikrar istikrar dedik.Lakin gelinen nokta gücün zehirlendiği bir ortamdayız.
Ortak akıl ve aklı selimliğin yok olduğu ortamlardayız.
günaydın herkese
insanlığı din kurtaracak
https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...sleri-5650471/
Şehit oldular diye avunsunlar
https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...ukkan-5650544/
bunun cevabını verecek adam varsa versin
terörist dediğiniz ateist dediğiniz kılıçdaroğlu kendi eliyle oğlunu askere götürdü.
taptığınız şahıs da çocuklarına askerlik yaptırmadı.
sakın bana hikaye anlatmayın şimdi ölenlerin hepsi saf, ( beyinleri yıkanmış ) aç ( borçtan batmış ) insanlar suriyede ki kürtleri bitireceğim diye dinci teröristler için Türk askeri pisipisine ölüyor.
geçen tarikat sohbetinde koronavirüs çin ateistmiş diye Allah onların başına vermiş.
başka bir tarikat sohbetinde de çinde müslümanlara işkence yapılıyor Allah buna izin verir mi sanıyorsunuz diye bağırıyor.
ulan italya avrupa neysede iran ne hristiyanmı onlarda müslüman orada niye ölüyor yada çinde ölenler dur sen müslümansın ölmeyeceksin ha sen gel hımmm sen ateistsin hemen öl. tamam.
lan bırakın bu saçmalıkları.
gezi olaylarında fetö olaylarında o kadar masum insanın katili kim emri veren kim?
eyyyyy tarikat şeyhleri ( bozuntuları ) çıkın diyin Türkiye'de ölen masum yavruların katili elbet cezasını bulacak.
ama nerdeeee!!!!
Bataklık olan Ortadoğu değil, din.