Tcd de stopaj varmi yokmu sen once onu ogren azerbulbul
Printable View
Amcam dun neyi test etti
Gitmeeee kal denmesinimi
Ula sen webstermisin
Bir webster kolay yetismiyor
Ben karşılıklı rakı içtiğim tanıdığıma ceza veriyorum hiç bilmediğim tanımadığım birini mi koruyacağım ? Bunu çok uzattınız yönetimde kimse kimseyi korumuyor , sanki koruyor gibi yazan kişiye uyarı yaptım buradan da korunuyorsa bilelim yönetim adam kayırıyor diyenlere uyarı yapıyorum .. Bu konuyu kapatın şayet bir kez daha birbirinize karşı atışma , çekişme içeren mesaj olur veya yönetim adam kayırıyor yada yönetim benle uğraşana ceza verir gibi şeyler olursa ciddi ceza uygulayacağımı bilmenizi isterim . Bu ne yahu sabah öyle akşam birbirinizle atışıp şikayet edip duruyorsunuz ! Engelleyin bir birinizi olsun bitsin ama biriniz akşam olmuş adamın mesajlarını taramış sabah attığı mesajı şikayet ediyor biriniz bana laf eden bağlanır diyor abarttınız .. Kimsenin korunduğu ettiği yok iki de bir açıklansın bilelim deyip durmayın .. Şurada vakit geçirmeyi bile beceremiyor sürekli tartışma içindesiniz .. Yeter..
Syn medwig
Nickimi Dr.Webster olarak guncelleme sansuniz var midir
Guneysu abim soz vermisti
Doktora bitincr yapacakti
Nickin altına yazmak icin uzun yıllarca foruma katkı yapmanız lazım .. Buna sahip olanlara bakılırsa çok mesaj atan çok emek veren hemde bunu 1-2-3 yıldır degil yıllar yıllarca yapanlar olduğu görülecektir Bu yüzden herkese böyle bir şey yapılırsa altından kalkılamaz.. Yine de sayın guneysu demişse vardır bir bildiği ama standartlar dışına çıkılacağını sanmam . Ayrıca onun yazması veya yapmaması çok önemli değil bana göre ..
Herkese iyi akşamlar .
Dr.webster
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir süreliğine fon işi ölmüştür.
Yeniden gündeme gelene kadar PPF'ler, mevduat oranları, bileşik faiz falan konuşulacak mecburen.:)
Net 8 iyi oran bence:kahkah:
Ben de her yaz oradayim
Aksamlari esen hava cok guzel
Antalyanin diger ilceleri gibi bunaltmiyor
Bu sene voyage belek aldim bakalim
Siteler elit insan dolu
Evler mustakil villa tarzinda
Tek sikinti denize sifir ev yok
Oteller kapmis deniz kenarini
Ben sitenin plaji da olsun istiyorum
Halk yada ozel plajla ugrasmayi sevmiyorum
Hirsizlik cok oluyor
ABD endesleri delirmiş gibi yükseliyor.
Çin sektöre destek tam dedi, asya da yarın uçar.
Bizim viop 0,26 artıda
Ama BİST öğleden sonra çöküyor hep.
BREAKING - Iran closes all schools and universities in the city of Qom ( 150km South of Tehran) after two people died from the deadly #COVID19 coronavirus disease earlier today.
Kaynağı burası olabilir:
https://twitter.com/ropongi_
İran
Corona virüs şüphesi ile 25 hasta Kum hastanesine kaldırıldı.
Aman allahim
Hadi cinlileri taniyip dovdukte
İranlilari nasil taniyim dovecegiz
İzledinizmk hocam
Taksimde cekik gozlu birini dovuyor ulkemin vatandasi
Adamda bagiriyor
Ben cinli degilim koreliyim vurmayin diye
Video altina da sunu yazmislar
Turklerin koronayla mucadelesi basladi😀😀😀
Sn webster tebrik ederim doktora başarınızı. 💐