IBB düşer. Sallamıyorum bir ara portföyümde vardı. Fiyat hareketlerini incele. Örneğin Getiride de TI4 daha öndedir.
Printable View
Defansifler.eıb ve eic azda olsa kurtarir
Yani 0 veya -,5 -10 flan
Agresifleri tcd tpf ne sen sor ne.ben soyleyim
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya halkin nabzini tutuyorum suc mu?
Bana bunlari yazdigim icin minnet mesajlari geliyor surekli ustadim
Adam yazmis
Aylardir zarardayim ama sayenizde guluyorum sagolun vs vs
Bakin
Insanlara psikolojik destekte veriyoruz
Bu forumda heyecan paylasmayacaksak napalim
Halk benden bunu istiyor...kursu kuruyor
Cicek atiyor...
Mum yakiyor
Para atiyor fanlarim
viop için şuraya bir link atsanız sevabına
Anlik lazim degil dersen
https://tr.tradingview.com/symbols/BIST-XU030D1%21/
Canlı veri istiyorsanız aracı kurumlar ücretsiz veriyor belli şartlar dahilinde, veya tradingview 30 gün deneme pro sürüm veriyor onda canlı veri olmalı.
https://tr.tradingview.com/gopro/?so...utton&feature=
web üstadım eleştirilere açık olmak erdemliktir burası bir forum chat platformlarına özenmemek gerekiyor her sayfa 8 post alıyor neredeyse her sayfanın yarısı sizin postlardan oluşuyor az yazalım öz yazalım gerektiği kadar yazalım her aklımıza geleni yazıp live chate çevirmeyelim kanatindeyim.
Nasil oy kullanacaz
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Webster üstad aynen devam 4-1
viop akşam seansını bist kapanış anına göre -%0,30 civarı alttan kapattı
webster kadar bilgi paylaşan görmedim. Herkes görüşünü paylaşmakta özgür. ancak ben webster I samimi buluyorum. Başka görüşlerinizi sizlerde paylaşın. Beğenmiyorsanız engelleyin vs Bu gereksiz durumdan çıkalım lütfen. web i tanımam etmem. yazılarından ve görüşlerinden rahatsız değilim. öncelik çarkımız dönsün işte ne var paylaşılmayan
Açılan sandık sayısına göre şu anda durum
5-2
Yarınki Tcd tahmini nedir?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Café.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Aynen buradan devam edilsin.
Yav arkadaşlar hiç hayatınızda iş ortamında veya sosyal ortamlarda bulunmadınızmı , işyerinde bir görüşmede full işmi konuşuluyor hiç gündelik hayattan bahsedilmiyormu hiçmi geyik yapılmıyor veya kafedesiniz full geyik veya muhabbetmi dönüyor iş hiçmi konuşulmuyor.
Burası yatırım fonları bölümü evet konudan tamamen sapıp full geyik dönmüyorki gene o konu etrafında şekillenen diyaloglar oluyor buda gayet hoş oluyor.
İnsanlar paralarını yatırdıklarından dolayı bir beklenti içinde oluyorlar ve hafif gerginlik olabiliyor hoş / esprili bir dille bu konuları işlemenin nesi yanlış.
Tamamen teknik / robotik bir ortammı olsun burası.
500. kere t1 t2 konusu anlatılmış hala soruluyor bunları eleştireceğinize yok burası yeri değil sen sürekli yazıyorsun dert ney sorun ney anlıyamadım. Beyaz atlı borsacınız gelip burada yarın şöyle şöyle olacak net bilgidir dağılın demesinimi bekliyorsunuz.
...7-3.....
Kafede konuşulsun
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcd 1,572%
sürekli piyasa takip etmemenin faydaları. şayet akşam takipte olsaydım yarın kırmızı açar deyip gereksiz yere kafamı meşkul ederdim. sonuçta bu işin içinde olduğumuza göre illa ki takip şart ama bence mesafeyi iyi ayarlayıp biraz daha rahat olmaya çalışmamız lazım üstadım, bol kazançlar