İhlas hiçbişey yapmazken almış zarar etmişsiniz. İş yapmaya başlamış değerlenmeye başlamış başlamışsınız yakınmaya. Borsa gayet normal işlemiş. SSiz kafayı kullanamamışsınız boşuna laf ediyorsunız.
Printable View
İhlas hiçbişey yapmazken almış zarar etmişsiniz. İş yapmaya başlamış değerlenmeye başlamış başlamışsınız yakınmaya. Borsa gayet normal işlemiş. SSiz kafayı kullanamamışsınız boşuna laf ediyorsunız.
#ihlas şuan düz kontak çalışıyor. En basit kural ile hareket ediyor. Tavan tavan düzeltme yap korku panik malları kap RSİ soğut sonra yola devam. Daha buradayız Allah'ın izniyle
23090RA98G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gider bu....10 tl olsa şaşırmam....eder....
Sahtekar dolandırcıyı....
Tayyip erdoğan akladı....
Ben cumhurbaşkanı olsam.....hisseyi aylarca...1 tl lerden toplardım.....daha sonra sahtekar dolandırıcıyı aklar kefil olurum....
1 tl den al....15 tl den sat...
Yeni dünya düzeni....!!!!!!!!!!!!!...
Kanun ...hukuk...adalet....dürüstlük....!!!!!!
Hasssstırın lan....dağılın....!!!!!!!!!!!!!!!!
Tahtacı ile Bankoff un mücadelesi kanlı mı bitecek kansız mı bitecek. fiyatı bu mücadele belirleyecek. Eğer tahtacı Bankoff ise yemede yanında yat. Fiyat fizana çıkacak zaten. Ama Bankoff bir satmaya başlar da karşılayan olmazsa o zaman yandık desene. YTD
Aha da KAP haberi geldi. Bu iş yalan olur diyenlere gelsin. Yasal süreç tıkır tıkır işliyor.
Açıklama
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında IHLAS.E payları 10/12/2024 tarihli işlemlerden (seans başından) 09/01/2025 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar emir paketi tedbiri ile işlem görecektir. Emir paketi tedbiri, “piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması”, “emir iptalinin, emir miktar azaltımı ile emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması” ve “emir toplama bilgi yayınının kısıtlanması” uygulamalarını kapsamaktadır. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (kredili işlem yasağı ile brüt takas tedbirleri) emir paketi tedbirlerinin uygulandığı süre boyunca devam edecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.
Bu KAP için yorumu olan olur mu ? Volalite azalır ve hisse için olumlu mu denmeli ? Yoksa al sat zorlaştı düşüş tarafına mı geçer ? Cevabı bilinmeyen sorular ama yorumu olan varsa paylaşabilir mi ?
İyi akşamlar
Bizim durumda olan kağıtlara baktım. Yani aynı anda brüt takas kredili işlemler ve emir paketi tedbiri yasağı olanlara. #kervn #formt #dirit. Halka açıklık oranlarıda yüksek .Çokta sorun olmayacak gibi. Sadece zaman kaybı olacak. Ama ben bu süreçte taban da tavanda bekliyorum. Sonuçta ne yapıp ne edip yataya saracak. YTD.
İhale 15 yıllık bir proje. dile kolay 15 yıl. uçuk fiyat beklentileri olanlar çok aceleci davranıyor. Bekleye bilene artık
Kirgizistandaki enerji sirketinin yuzde 30 icin 30.000 som muthiş bir rakam ve 10milyon dolara kadar yatirim yapabilirmiş yani 345 dolara yuzde otuza ortak olmus ,yatirim icin 1 dolar da yatirsa yatirim yapti demektir. 7 milyar dolarlik iş yapilacakmiş!!!!!!!!!!!!! ....??????..... Y.T.D.
“One Belt One Road” (Bir Kuşak Bir Yol Projesi) kapsamında 900 milyar lık iş vardı...
O iş ne oldu...
Cumhuriyet tarihini en büyük dolandırıcları......
Acı olan..bu ülkenin cumhurbaşkanıyım diyen zatı muhterem....!!!!!!!!!!!!!!!
Neredeyse bu ...onbinlerce vatandaşın paralarını iç eden holdinge...
Kefil olacak....
Vay benim zavallı ülkem....!!!!!!!!!!!!!
Hepinizi anlıyorum ama bu defa başka
kardeş şirketlerin sermayesi düşük gösterilmiş o kağı üzerinde olan rakam gerçekte öyle olmadığını sende biliyorsundur
eskiden bak bakalım koç holdingin sermayesi bilimum türkiyenin büyük şirketlerinin sermayesi ne kadardı şimdilerde yüksetmek zorunda kaldılar orası kırgızistan daha bu işler rayına oturmamış demekki sonuçta şirket belli milyarlarca dolarlık şirket o şirketin 30 u bizim
ya siz bu iblis mücodur cumhur baskanın yanında gözüktü güven veriyorlar bunların hırsız 4.70 alan lar bekliyecek allah yardımcıları olsun 20 25 yıl bekletilen bir kisi olarak bazı kalemşörlerde gaz veriyorlar ytd eskıler bilir bunların birde sedir adası vardı
Yalanlanlarinin milyonu bir para , itibar negatif ,abartisiz milyonlar lanetledi lanetliyor bu paratapar usa uşaklarini....
Hisse net,Mediazone'ye satılmış..Her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun..Sn.hemşehrim (hisse net'in sahibi) üç beş kuruş çorba parası bize de dağıtır herhalde :):bravo::ok: şaka şaka ..kendilerine selam gönderiyorum..Hayırlı olsun..ytd..
Ne olaçak Bu ihlas hisselerinin Halleri
Bu zavat Ne yapmaya çalışıyor
neyin peşinde
bir onu çıkarıyor bir diyerini biri tavan diğeri taban buna bir durdiyen yokmu???????????????????????
Yeni bir haber lazım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu Amerikan Uşağı DEvre Yakayaka Bütün devreleri yaktı Yangın çıkarçak bu gidişle:halay:halay:
:yahoo::yahoo::yahoo:
:plc::plc::plc::
Şirketimiz İhlas Holding, Sungen Enerji ve Yatırım A.Ş. ve China Energy Overseas Investment Co. Ltd (CEOIC) ile birlikte Türkiye'de yenilenebilir enerji yatırımları kapsamında stratejik bir işbirliği gerçekleştirmek üzere mutabakat zaptı (MoU) imzalamıştır.
İmzalanan MoU kapsamında, taraflar, toplam 250 MW kapasiteye sahip güneş enerjisi ve enerji depolama sistemleri içeren bir yenilenebilir enerji projesinin geliştirilmesi, inşası ve işletilmesi amacıyla ortak bir proje şirketi kurmayı hedeflemektedir. CEOIC %80, Sungen Solar Enerji %10 ve İhlas Holding A.Ş. %10 ortaklık oranlarıyla Proje Şirketi'nde pay sahibi olacaktır.
*IHLAS-İhlas Holding 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem zararı -1.381.813.379 TL (Önceki 2.230.770.739 TL)
4 Türk devletinden skandal karar! Türkiye'yi Kıbrıs'ta "işgalci güç" olarak tanıdılar
Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin 541 ve 550 sayılı kararlarını destekleyerek Türkiye'yi Kıbrıs'ta "işgalci güç" olarak resmen tanıdı. Özbekistan, Kazakistan ve Türkmenistan’ın Rum yönetimini tanıyarak büyükelçi atamalarının yankıları sürerken skandal bir gelişme daha yaşandı.
15.04.2025 - 00:58
Kazakistan işi yatar mı ?????
Bir tanesi benim arkadaşım....20 yılı geçti....!!!!!!!!
Bende 13 yılı devirdim sn. demokrat76 ruhu şad olsun, biz görmezsek artık çocuklarım görür diyelim....
Hisse net yönetimi bu güzelim siteyi Mynet grubunu sattı ya hiç iyi yapmadı tabii ki bizim açımızdan öyle çünkü foruma ,siteye reklamlardan fırsat yol bulup giremiyoruz kardeşim adeta tüm ekranı örümcek ağı gibi kapladılar zaten diz üstü bilgisayar ekranı 15 cm uğraş dur foruma girip bir yurum yapabilirim mi diye..Mynet resmen forumun ,sitenin içine mıçtı ekranın sağı,solu,üstü en az 6-7 cm genişliğinde reklam sabitlemişler bizim kullanabileceğimiz ekran daralmış ..Bu nasıl anlayışsızlık,duyarsızlıktır,saygısızlıktır.. MYNET yönetimi,sizi esefle kınıyorum siteyi,forumu reklam tarlasına çevirdiğiniz ve biz üyelerin haklarımızı kısıtladığınız işgal ettiğiniz için..