Gördük hadi bir yerde çaktın, bilmem kaç yere kopyalamak ney, çok abartmayalım!
Printable View
Ben sucuklu sunny side up'i cok severim ama yumurtlarda eski yumurta tadi yok bahcedeki evi onarirsqm biraz tavukla bu isi cozmeyi planliyorum, fransiz cinsi bresse ile de kuzu tadinda tavuk yeme planlarim var, tavuk besleyenlere bresse irkini tavsiye ederim hem hizli buyur hem de eti cok lezzetlidir.
Usdtry 6.82
https://i.hizliresim.com/sbisOx.jpg
Her an tombala size de çıkabilir, bu mahallede benim atölyem var, bugün gitmekten son anda vazgeçtim.
Bu zavallı insan intihar ediyor, otoside Coronali çıkıyor küttt... 50 kişi karantinada!
Ben bir cigara içip, ilacımı doldurayım.
Ulen hakikaten 100 yılda bir gelecek afet geldi, bizi buldu!
Onu bilmem de kesinlikle kul hakkı yememek lazım .
81000 gördüğünde satıp çıkmak lazım kasa tamtakır diyenler bugün deli ralli olacak kasa full altın dolu diyor .
Aynı kişiler aynı manipülasyonu sürekli yapıyor .
Bazı acemi ky da saf saf inanıyor .
Aynı kişi brunson zamanı da ne tesadüf aynı şeyi yapmış .
Birde ne hikmetse hep kazanıyor hiç kaybetmiyor yersen Kırşen
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
https://i.hizliresim.com/3vQKZg.jpg
Işte biz buna, Yeni cami kapısında dilenip, Ulu cami avlusunda dağıtmak diyoruz.:vk:
Ingiltere, üzerinde Güneş batmayan imparatorluk kalıntısı ve Dünya finans merkezi.
Ispanya, tüm Güney Amerikayi soymuş soyguncular, o kıtada kendi dili konuşulan ülke.
Italya, Fiat, Ferrari, Lamborghini, Alfa Romeo, Maserati...
Eeee... Sen nesin, bunların milli gelirine sahipmisin?
Bunlar sadece kafadan laflar, daha bu ülkelerin yüzlerce alt şirketi ve değeri vardır.
Sekizler Grubu veya kısa kullanımıyla G8, bir uluslararası hükûmetler formu olup, günümüzde üyeleri olan Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Rusya, Birleşik Krallık ve ABD ülkeleri, dünya ekonomisinin yaklaşık %65'ini temsil ederler.
Aha, Italya ve Ingiltere orada, sen neredesin?
Yok mu len bir trol, hamur gibi yoğuracağım, sinirlendim.:oleyo:
Hahhh... Aşağıda bir tane gördüm, gel bir yukarı bir şey şeyedecem!:he:
onlar şimdi ahmet hamdi çamlı nin troll mevzusuna giriştiler, uğramazlar buraya :)
https://twitter.com/AlikoHero/status...90239347707904
Benim yerim var ama tavuga acirim kesemem...sonra omur boyu tavuk bakmam gerekir[emoji12]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Döviz sepeti
30.08.2018......... 7.280
15.04.2020......... 7.156
Oooo sermaye kontrollerinde başlamış 1 milyon TL üzeri yurt dışına para çıkaracak şahıslar masaj falan bir araştırın , bugünlerde dolarları bankadan çeken cekenedir BDDK kararından sonra
6.8399
merkez bankasının çok kısa sürede yürürlüğe soktuğu devasa parasal genişleme etkili oluyor diye düşünüyorum.
Imf ile görüşme lafları çıkınca dalga geçenler falan oldu ama sürecin sonunda dilim kopsaydı keşke Imf'den kaynak alsalardı demezler inşallah.
Korkarim borsada dusus basladi.
Selamlar
Dolar sat sat sat noktasına gelmiş ya da yaklaşmış gibi duruyor sanırım.
1.dalga emtiadan geldi, 2. dalga çöküşte fiatlardan gelecek gibi duruyor hadi hayırlısı.
Bist'i de kim alıyordu onu hiç çözememiştim.
Bugünyorum yazmayacaktım ama ofisde ne arayan ne soran var.hadi aklımdan deli analizleri yapayım
1.bizim corana hafta içi 5 gün yatıyor hafta sonu 2 gün çalışıyor.
2.toplam vaka sayısı nisan ayı sonu itibariyle 150.000 kişi
3.üretim durdu, tüketim de durdu..tüketim sadece gıda.
4. hazine bol miktarda para basarken swap'kısıtladı.yurt dışında tl yok.tl almak isteyen TR'a dolar getirmek zorunda.gelir mi ?gemeyecği belli..
5.coronada krizin başındayız.daha ortasına gelinemdi...yeni hastane, yeni yataklar yapılıyor.
6. paran olsada maske yok olmasa da maske yok
7.devleti yönetimi zora girdi.bilgili tecrübeli ,liyakat olmayınca ölümcül hatalar yapılıyor...
8 olumlu bir nokta şu an yok..yada yazacak olumlu bir şey göremiyorum...belediyeler, muhtarlar bile saf dışı..
9''elbet bir gün buluşcağız''saraydan saraylara koşturacağız,uçaklara dolup uçacağız,türlü türlü yemekler,meyveler yiyeceğiz,eşe dosta en iyi ihaleleri vereceğiz,lüküs hayattan asla vazgeçmeyeceğiz,siz hep verin;sadece bize var,bize yeteriz:))
Dolar/TL > 6.85
Evde kal
Dolarda kal
[emoji23][emoji23]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merkezi yönetim bütçesi martta 43.7 milyar açık verdi.Önceki 7.4 milyar açık.