hadi cabuk cabuk...
Printable View
hadi cabuk cabuk...
benım zamansallık grafık saatlıkte.....3.4 arası fılm kopar dıyor....tutar tutmaz bakcaz
Cevap vermeye değmeyecek kadar değersiz buluyorum, umursamıyorum, sizi ve görüşlerinizi, üzgünüm.
Başka bir ifade ile muhatap olmama durumu.
dax tepki vermeye başlamış bizimkilerde kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar.
Ben kcholde 1.6 cent gelebilir derim
Ama gelmeyede bilir
Trump, koronavirüs ve FDA konusunda bugün basın toplantısı düzenleyecek
ABD Başkanı Donald Trump, bugün koronavirüsle alakalı olarak ABD Gıda
ve İlaç İdaresi'ne (FDA) ilişkin "çok önemli haberlerin" değerlendirileceği
bir basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu, ancak detay vermedi.
Basın toplantısı Türkiye saati ile 19.30'da yapılacak.
Palanın trumpın açıklamasından haberi olmasa tutar mı
Eğer 1.6 gelirse de buraların az üstü ralli bitimi de olabilir kchol de ve de endekste
Olmayada bilir
Resesyon bu boru değil
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...dilar-5686155/
Son dakika…Corona Virüsü Bilim Kurulu Üyesi’nden çarpıcı iddia: Kritik eşiğe ulaştık
Sağlık Bakanlığı Corona Virüsü Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alpay Azap, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Alpay, Türkiye'nin kritik olgu eşiğine ulaştığı iddiasında bulunarak “Az test yaptığımızı, hastaların %20'sinin hastaneye gelip tanı aldığı düşünürsek kritik eşiğe günler önce ulaşmış olmamız da olası. Hong Kong, Singapur olma şansımızı kaybettik. Bundan sonra tüm enerjimizi İtalya olmamaya harcamalıyız†ifadelerini kullandı.
7.5 milyon yaşlı risk grubunda! Tüm uyarılara rağmen…
Türkiye'de 65 yaş üstü 7.5 milyon kişi yaşıyor. Yaşlılar corona virüsü salgının görüldüğü ve ilk ölümlü vakanın 89 yaşında bir kişinin olduğu ülkemizde uyarıları dikkat almıyor. Sokağa çıkıyorlar, bankaya gidiyorlar, Diyanet'in uyarısına rağmen namaz kılmak için camiye giden bile var!
Biz bütün ky olarak nakitteyiz hangi py burdan aşağı bize mal verir
ispanya 65 ölü
iş çığırından çıkıyor
ortalama günde bin ölü 3 ay daha sürse yüz bin 6 ay 1 yılda çözüm olsalar milyonu bulabilir.
büyük sıkıntı.
Trump konuşacakmış hele
Day trade dışında herşey boş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Babalar herkes dussunde alayim hesabi yapiyor. Kenarda parasi olan zaten az kisi var
Hisseler tepeden yuzde 50 60 dusmus. Ky nin maliyetleri cok yukarida. Thy de 11 12 lira altinda maliyeti olan cok az insan vardir. Ky dustukce almayi sever
Viopta zaten bir cok kisi sifirladi. Bakmayin hep kazandim diyene. Boyle bir dunya yok. Viopta hic yok.
Ben ters psikolojiye oynuyorum. Bende daha asagilari bekliyorum, en kotu ayi tuzagi ama once yukariya bir pik fena olmaz.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turp ne dicek acaba
Kelebek gibi uçar , arı gibi sokar , korona gibi korum diyebilir
Sağlık çalışanlarına Allah kolaylık versin, korusun. Anlamadığım bir konu.
TVde de sağlık çalışanları risk altında dendi. Maske vs önce onların hakkı olmalı. Bir çeşit maske artık reçete ile satılackmış.
https://www.msn.com/tr-tr/haber/turk...&ocid=YXPRM418
Türkiye'de ilk koronavirüs vakalarına bakan Prof.Dr. Cemil Taşcıoğlu’nun testi pozitif çıktı.
Prof. Taşcıoğlu'nun oğlu Onur Taşçıoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'den, babasının Çapa'da enfeksiyon servisinde karantina altında olduğunu belirtti
havalar hafta sonuna kadar sıcaklık artacak fakat pazartesinden itibaren 8-9 derece yağışlı ve soğuk olacak yine
İşin pis tarafı normal bir grip yada soğuk algınlığına falan yakalansa insan tirsar korona mi oldum diye .
Hele bir de ateş çıktı mı hapı yuttun
Yusufcuk endeksi tavan yapar.
Halbuki ateş 40 çeşit şeyden çıkabilir
Malta da 100 doktor karantinaya alindi. La zaten ulkede doktor yok.
Bence devlet saglik calisanlarina ekstra prim maas vermeli. En cok onlar calisiyor. En buyuk risk altinda olanlar onlar. Motivasyonlarini artirmak gerekir
arkadaşlar bir şey soracağım izninizle
gram altın her platformda aynımı yani tahtası hep sığmıdır?
Evet de kur ne olur bilemeyiz tabi
Çünkü kchol ve de endeks öyle bir düşüş yaparsa eğer kur da müsade et de bi yerlere gelsin
Yani belki de buradan çok uzakta da olusmayabilir fiyat
Varsayım tabi bunlar , bi geçerliliği yok
g.kore salgının önüne çok fazla test yaparak geçmiş...italya'nın aksine g.kore'de 20-29 yaş arası gençler daha fazla enfekte olmuş...
Dun bir makalede okudum. Ornegin gencler sunu diyor. Bana bulassa da olmem zaten. Yaslilar oluyor. Evet dogru ama bu virus akcigerlere zarar veriyormus ve yas ilerlediginde bunun sikintisi bas gosterebilirmis.