https://pbs.twimg.com/media/Ebx7A8aW...ng&name=medium
Printable View
https://twitter.com/BearBull26/statu...34108673916928
[IMG]https://pbs.twimg.com/media/Ebx9Ij8WsA**aaO?format=png&name=small[/IMG]
https://pbs.twimg.com/media/Ebx9PIMW...png&name=small
Turkey to Keep Making F-35 Parts Through 2022, Pentagon Says (BB İNT)...
Aselsana yarar...
VİOP' u 134.600' den bu yüzden aldılar yanılmıyorsam...
Bugün yan tahtalar da ciddi credit alislari vardı bence artık yükselişin coşku kısmı na gelmiş bulunuyoruz 116.250 üzerinde kapanıs olumlu burdan yukarısıni ky nin yüreği kaldırmaz diğer taraftan bakınca döviz bazlı bist daha yeni dipten kalkıyor çok değişik şeyler oluyor yabancı gelişi ile döviz bazlı bist imi değerlendirmek lazım yoksa TL bazlı balon gibi görünen bisti mi değerlendirmek lazım sayın babo abimizin hafta sonu twitter daki bist30 euro grafiği ve hedefi kafamı karıştırdı bugün gemileri yaktım ve uzun zaman sonra ilk defa yüklü mala girdim ya herro ya merro
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ahlattaki trader neymiş öyle be.. kısa maliyetini 166 ya çekmiş..
Açığa satış yasağı kalktı
S&P 3070 üstünde kapanış güzel olacak.
ytd
Ahahahaha
2 saat önce bunu yazdım sayın Moruk... haksız yere beni yine taşa tuttunuz... yine haklı çıktım... hemde çok uzun sürmedi.. 2 saatte haklı çıktım..
Bak Pentagon nediyor;
Pentagon
Türkiye 2022 yılı sonuna kadar F35 ortağı olarak parçaları yapmaya devam edecek
Amerika da hastalık patladı iyicene ama maşallah gene + lar.
demek ki salgın olmasa dow da 35-40 bin yaptıracaklarmış :))
Üstad bakın... Türkiye nin 1995 ile 2006 yılları attığı stratejik ileriye dönük adımlarla iyice ağır sanayii ülkesine döndü.
Turist ekonomisine bağlı değiliz. Bugün bütün şirketler artık yurtdışına ihraç yapıyor.
Ab ile yapılan gümrük antlaşmasında biz pazardık, onların gönderdiği turist ile amorti oluyorsuk.. ancak Türkiye bunu anlayınca artık ihraç etmeye başladı..
Yani Rusların bilmem kimin turistine bağlı bir ekonomiye sahip değiliz..
Özellikle Covid 19 ile birlikte bir çok pazar buraya kayar.
Hayatımda gördüğüm en iğrenç vadeli işlemleri oluyor.
Maksala oynuyor, algıyla oynuyor, pres yapıyor elli takla atıyor.
Ağuztoz vade son vadem olur diye düşünüyorum.
Bir daha bulaşmam bu piste. asdas.
Açığa satış için önce bi balon oluşturmaları lazım ondan sonra da iğneyi batırıp patlatmalari lazım direk açığa satacaklarini düşünmüyorum ben önce balonla milleti çekip sonra iğneyi batiriverecekler bence.
Balona iğne batırılması. Balon şişirilir şişirilir, ağzı kapatılır. Sonra ağzı açılır, ilk elinle şişkinliği alırsın, anlarsın ki balonun ağzı açıldı..
Akabinde el çekilir ve balon havada bir oraya bir buraya söner..
Sonra tekrar şişirilir..
Balona iğne batırmak bu piyasada ütopya..
Dow a son dakikalarda alım gelmeye başladı aylık kapanışı 25.800 yapacaklar en az gibi
Akşam seansında 1400 puanlık hareket olacak is değil. Bu fiyatlamaya göre yarın 118.000 olur
reis iki haftadır almanya ya adam gönderiyor.
turistlerinizi bize gönderin diye
almanya da yunanistana adamını göndermiş,
edirne sınırından göçmen geliyor mu diye.
almanlar üzerlerine sürülen göçmenleri hatırlamış
Bugun satanları fena katakulliye getirdi adamlar. Gerçekten şapka çıkarılır inanılmaz hareketler oluyor
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dowda dün ve bugün seansın bitmesine 45 dakika kala fena yukarı sürüyorlar bizdede yarından itibaren böyle yukarı sürmeler görülmesi muhtemel açığa satanlara yukarıdan mal vermek için.
Üstat değilim ya. Rica ederim. Burda bunu hak eden az sayıda da olsa kişi varken. 10 senedir yoğun takip ediyorum tecrübelerim var diyelim sadece.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temmuzda sortçuya ekmek yok. Pala elini belli etti.
bu gecede dowda son yarım saat hareketi oluyor.
Dow aylık bollinger 26.000 de miydi
Arkadaşlar,Ereğli-tüpraş nikli bir arkadaşımız vardı burada yazan,uzun süredir yok,akıbeti hakkında bilgisi olan var mı?
Viop akşam seansı % 0.71 gösteriyor.Yarın açığa satış açıldı rallisi mi var ?????????? nedir ???????? ne ayak ?????????????? Yabancı tekrar gelirse aynen bankalara dalar..
Koç abi dolar analizin var mı?