Esma Hanım başınız sağolsun.Kalan hastalarınıza Allah acil şifalar versin inşallah...
Printable View
Esma hanım başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Hastalarada acil şifalar diliyorum. Burada üye olarak bulunan tüm kardeşlerimde Allah’a emanet olun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başınız sağ olsun Esma hanım Allah kalanlara sabır sağlık versin
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esma hanım başınız sağolsun Allah sabırlar versin
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başınız sağolsun Esma Hn. Hastalarınıza mevlam şifa versin.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Başınız saolsun esma hanım zordurx! Allah geride kalanlara sabır ve şifa versin
Allah rahmet eylesin Esma hanım geride kalanlara Rabbim şifa versin
Değerli arkadaşlar. Maalesef içinde bulunduğumuz pandemi döneminde bir çok üzücü haberler duymaktayız. Geçen hafta yoğun bir şekilde basında özellikle bir çok tv programlarında koronoya iyi geldiği hatta tedavi ettiği söylenen ZEYTİN YAPRAĞI ÇAYI nın paylaşıldığını gördüm duydum. Lütfen internetten konu ile ilgil bilgileri araştırınız. Allah hasta olanlara açil şifalar versin. Bu vesile ile esma hanım ve buğüne kadar yakınları hayatını kaybedenlere baş sağlı , sabır diler vefat edenlere Allah tan rahmet dilerim.
Rabbim hepinizden razı olsun değerli dostlar. Rabbim cümlemizin ölmüşlerine rahmetiyle muamele etsin inşaAllah. Şifa bekleyen tüm hastalara şifa versin inşaAllah.Lütfen forumu meşgul etmemek adına muhabbetinize devam ediniz.
Çelik hocam yüksek fiyatlı hisselere çok bakmıyorsunuz biliyorum ama siz ve diğer arkadaşlar mümkünse İŞBİR i değerlendirebilir misiniz?
Basiniz saolsun, Allah rahmet eylesin Esma Hanim
Allah rahmet eylesin, Allah sabır versin!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Esma hanım basiniz sagolsun...
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
RMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başınız sağolsun Esma hanim,
ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başınız sağ olsun Esma hanım, Allah kalanlara sağlık versin.
Tekrar başınız sağ olsun . Allah rahmet eylesin. Geçmiş olsun. Allah ülkemizi ve dünyayı bu musibetten kurtarsın.....
Flap yarın döner mi Mebes?
İçinde bulunduğumuz süreçten biran evvel kurtulup normal hayatımıza kaldığımız yerden devam ederiz inşallah. Allah vefat edenlere rahmet etsin kalanlarına sabır hastalara şifa versin. Hepimizin akıl sağlığını korusun.
Evet haklısın biraz ara vermeyi düşünüyorum borsaya dalgalanma durulmuş olur diye düşünüyorum.
Çelik hocam Ostim bugün 3. Gün 4.05 altı kapattı 3 gün önce bu gerçekleşirse iyi olmaz demiştiniz hatta 3.94 ile kapattı acaba şuandan sonraki yorumunuz nedir hocam iyi akşamlar herkese..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam akfen gyo hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.
Başsağlığı dileyen herkesten Allah razı olsun. Cümleten hayırlı geceler.
Endeksin geldiği seviye ve AB Toplantısı nedeniyle daha temkinli olmakta fayda olabilir. ECZYT yakın takibe aldım. Rabbim en hayırlı olanı nasip etsin inşaAllah.
Başınız sağolsun Esma hanım ALLAHsabır versin geride kalanlara sağlık versin
Sn Çelik Çomak
Dzgyo ile olumlu görüşünüz devem ediyor mu?
Tşk
iyi geceler cümleten işe geç kaldık bu akşam :)
Iyi geceler buraya yazmayınca endeks düşecek diyorum. Bugün karışıktı ortalık zaten...
Garanti yapıkredi, tekfen , ereğli gibi kağıtlarla tuttular diğerlerine satış geldi . Peki bu kadar yabancı alımı bunun icinmi . Biraz geri çekilme olsada . Yeni yükseliş devam edermi...
Hocam görüşleriniz benim için cook değerli yayla neden hergün düşüyor o düştükçe ben alıyorum kademeli yakında tüm lotları toplayacağım herhalde bide elimde nthol var 3.40 maliyet ne yapmam lazım şimdiden çok tşk ederim hocam iyiki varsın akşam rahat uyurum inşallah
Yarın özellikle izleyeceklerim
grnyo
ısyat
gsdho
hatek
****************ytd******
RHEAG devam ediyor musunuz Çelik hocam o da gitti bayağı ?