Ktm %-0,360
mps %-2,619
opb %-0,820
sua %-0128
Printable View
Ktm %-0,360
mps %-2,619
opb %-0,820
sua %-0128
Amerikan borsası da bir tuhaf dün çakılan tesla bu gün +6.18
Gündemden düşmeyen GameStop Corp +103
+ 103 nasıl oluyor abi
Ben halka arz fiyatını pahalı buldum. Alanında dev ve her gün büyüyen deva 10 fk ile fiyatlanıyor ama bunu 17-18 fk ile arz ediyorlar. Öte yandan halka arz öncesi binaları yeniden değerleyerek bilançoyu da makyajlamışlar. Geçmiş kar/zarar kısmında da bir muallaklık gördüm. O nedenle ben halka arza katılmayacağım.
Şirketin şuan görünen tek hikayesi olası covid aşılarından üretim yapar mı konusu olabilir. Onu da bilebilmek için insider bilgi almak lazım.
Rica ederim. Sizin yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum ve çok değerli buluyorum.
Endeks düşünce artı yazan fon var mı bildiğiniz?
Borsamıza giren 1 milyon yeni arkadaşımız şu anda para kaybediyor olabilir ama tecrübe kazandıkları kesin. :) Son bir kaç gündür hareketler ders niteliğinde.
Merkez Kur % + 0,80
IDH-İş portföy BIST 100 dışı- fonu bir haftadır sağlam düştü. Yanlış zamanda girmişim. Sanırım satacağım. İyi bir ders oldu
Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elz % + 0.95
Pdd % + 0.043
TKF biraz daha kotulenmeye devam ederse yavaştan girmeye başlarim.
Şöyle portfoy buyuklugu 500-600 milyona gelse keşke :)
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen, çıktığı günden beri istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Fonda fazla katılımcı yok, büyük miktarı zaten kendi fonlarından geliyor.
Kira sertifikası fonu gibi yönetilmeye devam ediyor, faizlerin tepe yaptığı ve tepeden düşüşe geçtiği ilk dönemler, kira sertifikaları getirileri, mevduat getirilerine rakip olabiliyor. Qinvestte, portföy yönetim şirketi olarak kira sertifikaları ile içli dışlı bir şirket. Ekf fonları da , kısmen geçmis performansına bakıldığında kendi kategorisinde öne çıkan fonlardan. Bu durumu şimdilik Pdd'de de devam ettiriyorlar. Açıkçası fonda bir miktar döviz, altın hisse vs. ufak ufak çeşitlendirme görmeyi umardım, henüz göremedik.
Tca % - 0.16
Zpf % + 0.69
Zpe % + 0.57
25 Şubat Perşembe günü, kesin olmayan getiri oranımız:
NNF -0,81%
Bist100 +0,35%
Kaç gündür negatif relatif veriyor bu fonda, almaya kalksanız satışta pay da yok...Amerika yine kıpkırmızı muhtemelen yarın bizi de bekliyor kırmızı bir gün...
S&P ort. Temettü verimi ile Amerikan 10 yılık aynı rakamda buluşmuş.
Mac'ın sebest fon izahnamesi spk'dan onay almış, yakında çıkar herhalde...
https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2021&no=11
mac +0.59
GBC portfoyde degisiklikler soz konusu sanki. 3 - 4 gunluk getiri oranlarini goz onune aldigimizda , eskisi kadar altin yogunlugu tasimadigini dusunmeye basladim. 5 veya 8 Mart gibi ne gorecegiz bakalim :) .
Bu arada Nisan ayindan itibaren dagilim tablosunu tekrar guncellemeyi dusunuyorum. Ihtiyac var mi emin degilim bir arkadas yeni guncel bir dagilim tablosu paylasmis 20-25 gun onceki mesajlarda , soz konusu tablonun yaraticisi buradaysa eger guzel olmus , eline emegine saglik.
Sayın Black Mirror şuanki dağılım nasıl. Ben full ppf da bekliyordum. Dün az bir miktar girdim. Tkf,mac,gmr,oph 2 şer birim mps rbh 1 er birim şeklinde. Nnf alınamıyor onun payı duruyor.
Dolar 7,44
Bist yarın - 5 falan mı yapacak acaba
Vix endeksi % + 25,
Abd 10 yıllık tahviller % + 9
Ortalık toz duman,
ABD 10 yıllıklar 1.61 'i gördü,
VIX korku endeksi 25 'i geçti,
dolartl 7.44'ü gördü bir ara,
vadeli akşam seansında hareket sert aşağıya,
yarın da zor geçecek anlaşılan.
Bugün bist indi çıktı indi çıktı.Hisseler arasında top çevirdiler.
Dolar 8,50'den 6,90'a oradan da 1 haftada buralara geldi.
Şu çevrime ayak uydurabilenler para içinde yüzüyorlar.:)
Dolar Tl kurunda, 200 günlük ve 50 günlük ortalamalar (ema) 7.28 ve 7.30 önemli seviyeler.
Gram altında da aynı şekilde 428 ve 430.
ATLANTA FED/BOSTIC: FED'İN BİR SÜRE TAHVİL ALIMLARINI AZALTMAYI DÜŞÜNMESİNİ BEKLEMİYORUM
Kaynak.Bloomberg