ekgyo %2 çıkınca dedikodunu yaptım burda.
paraları aldı ezmeye gitti. bizi unuttu dedim.
bilmiş miyim? :)
Printable View
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
5d
Rusya devletine bağlı medya
Özlem Türeci ve Uğur Şahin açıkladı: '3. doz BioNTech, koronavirüsün bulaşmasını tamamen durduracak' https://tr.sputniknews.com/20211018/1049919008.html
https://imgyukle.com/f/2021/10/18/krhr1Q.png
eylül başından beri 3 endeksin performansı (%) ..
xlbnk : sarı
xu030 : kırmızı
x10xb : mavi
bankacılık %10 dan fazla underperform eylül başına göre..
okuduğum-izlediğim kadarıyla piyasa 100 puan düşüş bekliyor.
İran Merkez Bankası eski Başkanı Veliyullah Seyf'e döviz piyasasını bozduğu gerekçesiyle 10, yardımcısı Ahmed Arakçi'ye de 8 yıl hapis cezası verildi. (info yatırım günlük bültenden)
2 yıllık 18.47 de
5 yıllık 19.72 de
10 yıllık %20 de
.enflasyon 20 üzerinde . çekirdek 17 de.
Politika faizi %18 de
Hangi aklıbasında kurum hangi ülke faiz indirimi için zorlar.
Sonrada dıj güçler
bu kadar olaydan sonra düşürmemezlik yapamaz heralde. galiba. sanıyorum
Ülkeyi iyi yönetsin en büyük tayyipci ben olurum. Çalmasın çaldırmasın baskanlara tel acınca akp limi bak yoksa işe almam demesinler. Onun bunun hakkını kpss de yemesınler. Liyakatle yönetsınler.
En büyük tayyipçi benım.
Bankanın 3.40 lardan geri alım yaptığı hisseyi geri zekalı market 3.30 a vermeye çalışıyor tam bir kerizleme
Forumda 96 kişi mevcut , benim gibi faiz indirimi beklemeyen var mı başka .
hazır gargara seansındayken borsa .
Doları 9.55-9.60 a kadar taşımayı hedefliyorum. Sonrasına bakmak lazım.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ctesi lastik değiştirmeye gittim...
muhasebeci kızla biraz muhabbet ettikten sonra kadın kpss 88 almış halkalı vergi dairesine bile atanmış...
sonra mulakatta uygun değil diye yerine başkasına koyup bunu şutlamışlar...
nasıl beddualar ediyor...o beddualar bile bunların gitmesine yeter...
sen oku üniversite bitir kpss kazan ama siyasi görüşün uygun değilse sen değil 70 puanlık tugvalı biri atansın...
kul hakkı değildirde bu nedir?
her icraatleri zulüm..yıllarca bunların bu ilkel zihniyetine rağmen nasıl gücü ele geçirdikleri ve devam ettirdikleri konuşulacak.. gestapo taktikleri dahil ve neticede siyaha beyaz denilen göz göre göre yalan söylenilen bir dönem..
her açıdan zulüm.. ve zulüm listesinde ilk 10 da dünyanın en yüksek vergileri ve bu vergiler içinde en iğrenç olan ÖTV: abd de 20 bin dolar olan araba burada 40 bin dolar.. ve geçen hafta aldığı yetki ile daha da artacak, zira yetkisini arttırdı "kanunla", araba ötv si daha da artacak yani yakında kuvvetle muhtemel..
https://www.krttv.com.tr/images/habe...3874_47d57.jpg
bu zulüm vergileri nereye gidiyor ??
mesela 300 odalı yazlık saray yapımına.. evet 300 odalı..yanlış duymadınız..
daha önceki cumhurbaşkanlarına 6 odalı olanı yetmişti, özal demirel filan bunlar 6 odalı mütevazi bir villa kullandılar, ama bunlara yetmedi..eskisini yıkıp 300 odalı olanı yaptılar.. 1 milyar tl ye yakın bir rakam harcandı..
Bırak şu teknik analize laf etmeyi..
En büyük olayı yeni yaşadık..
Kopuş olursa hisseyi gören girer..
Var mı ekgyo kopuş..
Madem peny trade ediyorsun..
Kervn berko al...
Ekgyo dan daha potansiyeliM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende oyumu faiz inmesinden yana kullanıyorum..
Malum dolaresciyiz
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faiz indirimi beklememe gerekçemi yazıcam en azından simülasyonum içinde yer alan hikayemi.
peki 2. sorum faiz artırmazsa dolares nereye gevşer.
Çok bilmiş dipçi memed ,
Hükümet seçimi kaybettiğinde ,
sen burada ne yazıcan biliyormusun ,
her tahta gidiyor bu neden gitmiyor dip bu seviyeler diyeceksin .
sen o tahtayı dip diye almışın , teknikçi herkesin dip diye aldığı tahtayı almıyor ben mesala almam .
ne işim var seninle dipte yan bahçe tahtasında:kahkah:
Kardeşim teknik analiz diye birşey yok diyeceksin.
Teknik nerde stoploss diyorsa orada alacaksın teknik nerede ralli breakout diyorsa verecen teknikcilere. Bu işler böyle dayi..
ben de pas geçecekler bu ay diyorum...
Market tam boğa 3. Dalga başlattığı da hergun ralli olacak ısrarla 1..2.1.2.1.2 yapıyor hayret verici..
Bu esnada robotcular teknik stoploss yaptırıp ve yukarı kirditip al ver yapıyor bu kadar dayı.
Bademlerin pozları ne yönde ise o yönde bir karar çıkacaktır..
Genelde ters hareketler yapmaya bayılıyorlar..
Ters hareketlere bağlı kendi içinde de ters hareketler oluyor..
Mesela faiz düşmez pas geçilir ..faiz düşürülürse borsa çöker dendiği ortamda
a. faiz düşürüp bir ters manyal..
b. borsa tutulup bir daha ters manyal..
iki yönden sıkıp seni çamaşır gibi sıkıyorlar..
İddia büyük memedabi, hadi bakalım ikinizde birer hisse adı yazsın,sindoma abi de yazsın, kapışalım. :)
Bence de indiremez.
geçen ayki indirim görevden alınma korkusunun realitenin önüne geçmesinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Zaten PPK günü inmez diye düşünüp az dolar shortlayıp foruma da yazmıştım.
Gönlüm ise en az 200 puan indisinden yana böylece seçim için 2023 haziranı beklemeyiz.
Gazteci çekirdek yada leblebi enflasyona bakabilir ama oy verecek vatandaş cebindeki ve mutfaktaki enflasyonu tanır.
Şimdi cevaplarsa sayın Sindoya benim sorum faiz inmezse borsa ne olur. yada garan