kablonet var eğer altyapısı varsa
tv paketiyle beraber bak son zamanlarda bakmadım ama bence limitsizse 180 şu anda gayet normal fiyat eski müşteri olduğun içindir.
Printable View
millenicom bağlattım oğluma.
Başka bir kurumdan geliyorsan bayağı iyi fiyatları var, ben sıfırdan bağlattım.
16 Gb alt yapı vardı 100 TL 69,90 bağlantı ücreti, 24x30 Tl modem ücreti..
başka kurumdan geliyorsan kurulum ücreti yok modemin varsa almana gerek yok.
35 gb 120 TL idi sanırım. 35 gb altyapı çoğu yerde sıkıntılı..
Denizler >>ormanlar :he:
Sebebi aşağıdaki gibi...
Boşuna dondurma yalamıyormuş..
https://imgyukle.com/f/2022/10/17/n6F2Eo.jpg
Türkneti dene VPN'de var içinde,telekom ne hızı veriyorsa sisteminde aynisini uyguluyor,10 mgb-100 mgbit arası vs,yalnız son günlerde yavaşlama oldu belirli saatlerde,önceden bende hertürlüsü vardı,ama yasaklı sitelerde hep sorun vardı bunda yok,zart,zurt erişime kapalıdır diye yazı belirtilmiyor,olmazsa DNS değişikliğiyle sorun çözülüyor,Musk abimin uydu interneti tam devreye girerse bunlar zaten moku yarar,en berbatı süperonline,kısıtlı hız veriyor,zamanlada hız sorunu oluyor,neyse karar sizin
Ev için hisselerimin %60 ini sattım. Beni bekliyorlarmış. 1 ayda %40-100 aralığında arttı.
Tahmin ediyordum artacaklarini %40 beklettim.
0.99 ile kredi aldığım için sonuçta kendimi karda görüyorum.
Ah be abim keske tutsaydin Garantilerini.
Bukadar para nereye gidiyor ?
Anlatmak istedigim cok basit. Mal tasimadan kademeye donerken kim para kazanmis.
Borsa 3800'ü tekrar egale etti:he:
Garanti tavanı 24,08 oralarda oyalanıyor,elimde kalanları 23.50 üstü okuttum alan hayrını görsün:he:
Abi bana da oyle oldu bir kere.
3 ay boyunca tahtayi takip ettim. Tam istedigim yere geldi tombul kus. Sat tusuna bastim. Gitmiyor. Allah allah.
Araci kurumu aradim. Sizin elinizde o hisseden yok, en son parcayi 2 ay once satmissiniz dediler.
Mal mal olmayan mali takip edip satmaya calisyormusum. Muahahhahaha.
Çip olayı üstüne... Karşı hamle..
Sabahta verileri sonra açıklayacaz dediler.
Makara geçip duruyorum da.. Bazı şeylerin olacağı varsa pencere uygun..
Yaz sıcağında mantar çıkmaz..
BLOOMBERG DE YORUMCU 4100 e kadar bir yükseliş beklenebilir diyor..
ENTRESANNNN
X 100
Aylık USD BAZLI grafiklere bakın
ne görüyorsunuz ?
20 EKİM 2022 PERŞEMBE
1400- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB), faiz kararını açıklayacak.
genel kanı MB nın 100 BP indirime gideceği.. seçimlere kadar 100 er BP indirim yapılsa FAZİLER SIFIRLANIR..
nasssı ama
Eksi yapsınlar..
EURTRY paritesinde :
haftalıkta 18,20 kritik bir nokta gibi duruyor..kırılırsa OV de hedef deflarca denene ancak aşılamayan 18,60 lar olabilir.
Fitch/Liddell: Türkiye’de bankaların varlık kalitesi riski yüksek kalmaya devam ediyor
Bankaların kârlılık görünümü kötüleşmeye devam edecek- Bloomberg HT
düşen faizleride göz önüne alırsak
KKM ENTERESANLIĞINI KORUYORMU SİZCE
BORSA DIŞINDA NE TÜR YATIRIM ARACI DÜŞÜNÜRSÜNÜZ
İyide bu gün hepsi niye tavan?
Okunmalık..
Soru çok cevabı yok,bu iktidar zamanındada çözümü yok :plc:
Yazarlar - Necati Doğru
41 can için 7 soru!
En kaliteli kömürü onlar çıkartıyorlardı. 41 emekçi çok genç insanlardı, grizu patladı hayatlarının baharında canlarını yitirdiler.
7 soru var.
Soracağım.
Kozlu maden ocağında patlama olmuş yine kömür çıkartan 8 işçi can vermişti. Bu patlamanın olduğu yıllarda Zonguldak Kozlu işletmesinde Müessese Müdürü olan Kazım Eroğlu, baş sorumlu bulunarak yargılanmış “tali kusurlu sayılarak†ceza almıştı. İktidar işini iyi yapamadığı ve işçi ölümlerine sebep olduğu için ceza almış Kazım Eroğlu'nu, ödül verir gibi, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) İşletmeleri'ne Genel Müdür olarak atadı. Bu genel müdürün başında olduğu TTK'nın işletmelerinden biri olan Bartın Amasra ocağında önceki gün grizu patladı.
SORU: Amasra ocağındaki patlamadan TTK Genel Müdürü baş sorumlu olarak sayılıp yargılanacak mı? TTK Genel Müdürü, 41 işçinin ölümünden sorumlu olarak yargılanmaya başlarsa; onu genel müdürlüğe atayan Cumhurbaşkanı ya da Enerji Bakanı'nın da mahkemede yargıç önüne çıkartılması gerekmez mi?
https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarl...-soru-7422792/
Dini imanı para olan parti gelmeden önce, madencilikte kamu payı %80, özel sektör payı %20 imiş.
2022 yılında durum ne :
Kamu payı %8
Özel sektör %92
Para para para...
Özel sektör için tek gerçek.
Az işçi, çok iş.
Hele dünyada başta kömür, tüm maden fiyatları artarken,
Maksimum üretim, maksimum verim, maksimum kazanç !!!
İş cinayetleri işte.
Bu yobaz dinci iktidar, sadece para tapıcı değil, aynı zamanda hem katil, hem de kaderci.