Bu haber üzerine short açanlar tokat yer mi merakla bekliyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
bilsem buralara gidecek 140 verirdim diye hergün dövünüyordur
la patron benim kağıdım değerinden haberim ypok 80 den sattım şimdi arkasından bakıyorum
böyle patronluğun diyip şirketi hisse başı 130 dan borsada satışa çıkarır mı
Bir eleman var twitterda. Sürekli portföyünü paylaşır. Sadece SASA var.
75 milyon görmüştü, oradan 50'lere falan düştü.
Bugün açıklama sonrası "Kim ne açıklarsa açıklasın, fiyatı piyasa belirler" demiş.
Vallahi her şeye müstahak bizim yatırımcı..
SASA pazarlayanlar ne düşünüyorlardı acaba şimdi.. kandırıldık falan derler mi
Günaydın bugün endexi sasa belirleyecek gibi..tabana kıtlese bile kaldırırlar bence...
Bu açıklama üstüne sasa tavan yapmalı. Erdemoğlu konuştuğuna pişman edilmeli. Ne var ne yok satilip endeksi sasa ve hektas ile tutmalilar. Essek borsası olmak bunu gerektirir.
Şu anda insanlar sürü psikolojisi ile hareket ediyor
Fintwitte genel olarak sörf yapılmış gözlemler neticesinde şöyle bir sonuç çıkmış.
Hani çoğunun dilinde CUMHURBAŞKANI Erdoğan borsa yı düşürürse seçimde oy kaybeder diyenlerin hepsi CHP' li olduğu kanısına varılmış...
Küresel piyasalar Çin’de yaşanan gelişmeler ve Fed sinyalleri ile dalgalanırken yatırımcılar bu akşam Fed Başkanı Jerome Powell’ın 21:30’daki “Ekonomik görünüm ve işgücü piyasası” konuşmasına odaklanıyor.
Powell öncesinde S&P 500
%0,2, Nasdaq 100 ise %0,6 kayıpla salı gününü tamamladı.
Amerikan hisse vadelilerinde sabah saatlerinde bir parça toparlanma gözleniyor. Asya Pasifik’te Çin gelişmelerinin etkili olduğu endeksler kayıp ve kazanç arasında gidip geliyor.
Saat
07:00 itibarıyla Hong Kong Hang Seng %0,2, Çin CSI 300 %0,3 yükseliş yaşıyor. Çin PMI verileri ise daha çok yuanı olumsuz etkiliyor. Offshore yuan dolara karşı %0,2 geriliyor.
Bloomberg
Edemoğlu kim..
Tasa erdemoğlu ndan büyük...
KY kongreyi toplar..
Yeni bir erdemoğlu atar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sorun sadece Sasa ve Hektaş değilki , Ford Oto balon, Tofas Oto balon, Pegasus balon , Emlak Konut balon , 450 tane hisse var 430 tanesi balon mahvettiler borsamızı...
Bu arada SISE'den açıklama geldi. Yabancıya blok satış yapmışlar. Geri alınan payları satmışlar.
Geri alımı gerçekleştirilen hisselerin 50.000.000 adedinin yabancı kurumsal yatırımcıya satışı, Borsa Istanbul'da blok satış yöntemiyle, 36,96 TL fiyattan 29/11/2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir.
düşerse, sasa tekavüt sandığı alım yapar. :)
sasası olanın tasası olmaz.
SASA nın patronu,kendini temize çıkarmaya çalışıyor..
Senden habersiz bu işler olacak şey mi?
Yakında Çinin içinden geçeceğiz..
Güçlü üretim kapasitesiyle Türk sanayisi kelepir..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün blog satıştan bahsedilmişti SISE için değil mi aslı açıklamayla belli oldu...
Geri alımı gerçekleştirilen hisselerin 50.000.000 adedinin yabancı kurumsal yatırımcıya satışı, Borsa Istanbul'da blok satış
yöntemiyle, 36,96 TL fiyattan 29/11/2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir.
https://i.hizliresim.com/eutqxhj.png
sasa patronu ters köşe yapacaktır. iş bu raddeye patrondan habersiz gelemez. hisse çok dağıldı. toplamayı denerler bence.
Hay sevecem sasasini yaaa. Ulan benim bi gözüm bu saçma kâğıtta olmak zorunda mi? Hayır sasada param olsa neyse. Her gün bi atraksiyon.
BIMAS ta mal toplama süreci bitti 130 ların altı olmaz diye düşünüyorum saçma sapan bir haber daha gelmez ise perakendeciler hakkında.
yine bunu 3049 endeks ve Petkim’de de söylemiştim dediğim aşağı seviyelere bir daha gelmediler.
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SASA'yı tabana yapıştırdılar vadelide..
Bugün bitmez..
hayrlı olsun tabana kıtledi malum hısse...
Patronu 80 den satın demişmiş diye birileri söylüyordu hedef o olabilir mi acaba?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.borsaveyatirim.com/bist-...ks-agirliklari
hektaş düşündüğüm kadar yokmuş ama genede çok yüksek
12.ay vade ..sasa az bi şey aldım 127.97..tabandan LONG
bugun havayolları hatta bu hafta
sasa yı anladık..HEKTS'e ne oluyor?? aynı ekip sanırım..