AYGAZ'da o tip işler olmuyor, az işlem hacmi oluyor ciddi yatırımcılarda bulunuyor, yastık altı hissesi.
Adrenalin hisseleri ayrı.
Bu borsanın bu kadar tutmasının sebebi bu olmalı.
https://i.hizliresim.com/rr1cw2q.jpg
Printable View
AYGAZ'da o tip işler olmuyor, az işlem hacmi oluyor ciddi yatırımcılarda bulunuyor, yastık altı hissesi.
Adrenalin hisseleri ayrı.
Bu borsanın bu kadar tutmasının sebebi bu olmalı.
https://i.hizliresim.com/rr1cw2q.jpg
Ya o ciddi yatırımcılar artık ederine gelmeli derse 🤔
binlerce madde yazılcağına, ilk iş olarak isim belirlenmeliydi...
Çok zaman yazıyoruz elim almaya gitmedi, elim satmaya gitmedi, panikle sattım, heyecanla yapıştık tavandan vs.
Hormonlar vs bir şeyler o sırada aklımızı alıyor.
Babalar borsaya ölü toprağı geldi biraz heyecan katalım diyorlardır belki. Ne zaman grafikler sıkışsa bir bahane ile heyecanlı hareketler oluyor.
Bence ABD tüm ülkeleri kapsayacak alt yapı ile kurulmuş, Türkiye Cumhuriyeti de tüm ülkelere örnek olacak şekilde kurulmuş.
2 sistem kapışıyor bence. Bunları da incelemek lazım.
Son ayarlamaların niyeti imparatorluk hedefi deniyor kuruluş felsefesi yeterli olmuyor kanımca.
Şimdi baktım ABD Lozan'ı onayladı mı diye sorular sorulmuş google'da.
Ben bu kadar saf olunabileceğini düşünmüyorum..hadi boşluğuna geldi, hiç mi bunların ortak aklı yok..aklı başında adam yok.
Ben en başından beri bir kurgu olduğunu düşünüyorum...bakın elimden geleni yaptım, kemale klmayın diye ersan şen le bile adaylık konuştum...iş başa düştü, bu nedenle fedakarlık yapıp, aday olmam başbakan olacağım lafımı da yedim, ben aday oldum diyecek.
böyle bir senaryoda hdp meral ikinci tura kalmasın diye aday göstermez(zimmi de olsa kk kazansın diye). seçime rte, kk, ince ve meral girer...meral olurda ikinci tura kalırsa zaten kazanır, kahraman olur...ikinci tura kk kalır da kazanırsa seçm sonrası koalisyon vs yine bir araya gelirler...olur da ikinci tura kk kalır ve kazanmazsa yine avantajlı çıkar meral...hatta cumhurla koalisyona da gidebilir.
yani, dediğim senaryoda kötü ihtimalde bile ma ve ip çok bir kayıp yaşamıyor, ama iyi ihtimalde kazancı çok.
bunların hepsi ma nın aday olmasına bağlı..yok adaylığa yüreği yetmez, saçma sapan aday bulup bizim adayımız bu derse...seçimde %10 altında oy alıp ip...en azından ben oy verecekken kesinlikle vermem. yani bu kadar salak olmazlar diye düşünüyorum, eğer yanılırsam, cidden çok üzülürüm.
not: gerçi bahçelideki dönüşümü görünce, bu da olur belki derim..o zaman da aklıma kaset vs işleri gelir..başka izahı yok..derin devlet, tehdit vs işleri dönüyordur derim.
Berat kandiliniz mubarek olsun .
6 aydır olduğu gibi yine bir Pazartesi klasiği Viop yüzde 2 yi görerek görevini yaptı...
Kim alıyor vf mu?
Kim alıyorsa cabuk bıraksın:)
Vakit geldimi, şortluyalım mı paragöz abi
Kamu bankalari tayyip erdoganin yeniden secilmesini simdiden kutluyor:)) helal olsun:)
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çulsuz adam alınca, alan geri kusuyor, derdi ariston abi.:)
Biraz izlemek lazım
Bir de almaya niyetlenmişsen yükseliyor, acaba filan vs derken en tepeden yetişiyorsun,
Bazen de satsak mı acaba kar cebe yakışır bir iki kademe üste yazıyayım komisyon da çıksın diyorsun, ama düşünce kademe iyileştire iyileştire en dipte satıyorsun.
Bu vadede temettü etkisini hesaplayan oldu mu?
Spot yetisemiyor vadelinin hizina. Aksama ucuzluk pazari olur gibime geliyor. Toplanti sonrasi aciklamalar ortami gerebilir.
Şundan emin değilim;
Kademeler arası boşluk oluyor, o sırada oraya yazıyorsun anında makina alıyor, malesef çoğunlukla yanlış yönde işlem yapıyorsun, çünkü tek enayi sensin.
KararHaber
@KararHaber
·
1d
Hilal Köylü (
@hilalkoylu
):
Ankara'da 'İYİ Parti'de büyük bir tutarsızlık var ve artık sadece ortalığı karıştıranlar devrede' diyenler çok sayıda şu an. Bugün, Millet İttifakı adayını Temel Karamollaoğlu'nun açıklaması bekleniyor.
Cuma hedge için shorta abananlar flatlenmistir makas normal şu an.
Carsamba-Cuma arasi halka arz var oransal. Oransal halka arzlar piyasayi cok salliyordu onceden.
588975 i gunun zirvesi olarak yaziyorum, daha burayi geçemez. Belki yarin, ortam guzel olsa 6000 e gitmek istiyor.
Viop da makasla çok oynamalar bugün.....
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığının kabulü halinde masaya "gurur yapmadan geri döneceğini" söyledi.
Türkiye Rekabet Kurulu, Elon Musk'a Twitter'ı Türkiye'nin izni olmadan satın alması nedeniyle ceza kesti.
Twitter, Türkiye'deki 2022 gelirinin binde birini ödeyecek. (Dünya Gazetesi)
Hahahha... Bu internet olayi uluslararsı hukuk açısından ilginç olaylara gebe, her ülkeden izin alınması gerekiyorsa garip olacak. Harac mekanizmasi bizde iyi işler. Elon musk kendine dikkat etsin[emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gazla da bu hafta 5350'ler geçilmiyorsa oturup bir düşünmek gerekir...
ADAYI KARAMOLLAOĞLU AÇIKLAYACAK
Liderler, bugün ise saat 14.00'te Saadet Partisi ev sahipliğinde tekrar bir araya gelecek. Toplantıda, Millet İttifakı’nın 13. cumhurbaşkanı adayı ve geçiş süreci yol haritası açıklanacak. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı adayının Saadet Partisi Genel Merkezi önünde, ittifakın “en yaşlı lideri†olduğu gerekçesiyle Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tarafından ilan edilmesi bekleniyor.
Borsa tekrar dalgalanacak......öğleden sonra......
Bazı yerlerde dışarıdan yemek getirmek yasaktır yazıyor, orada ne varsa onlardan sipariş vermek durumundasın. fiyatları öyle ayarlıyorlarki mecburen en çok seçilen çeşitler zaten hazır olanlar oluyor. Farklı bir şey istersen çok pahalı oluyor,yediğin koyuyor.
Enteresan şekilde bazı yerlerde de (piknik yeri vs) dışarıdan her şey getirmek serbest iiken zahmet edip getirdiğine değmiyor. Orada her şey uygun fiyatlı oluyor.
Suudi Arabistan, TCMB ile 5 milyar dolarlık mevduat anlaşması yaptı
Ereğli ci arkadaşların çilesi bitecek az kaldı. Max 1 hafta.
Lokomotiflerde yabancı ordinoları var. Thyao, Eregl, Bimas.
Sasani ve Hektaşiler salın bizi gösterelim endeks nasıl yapılır diyor...