Bofa dün düşük makastan giriştiği longların % kaçını eritmiştir bugün :)
Printable View
Bofa dün düşük makastan giriştiği longların % kaçını eritmiştir bugün :)
topiğin ve kuş sitesinin %30-40 şort jetonu salladı dünden beri benim dolar bazlı graftaki 2.75 bandına götürürse bu kardeşler götürecek:)
Tepeyi akşam seansında işaretlersiniz agalar acele etmeyin
8000 hayırlı olsun...
:drunk::drunk:
xbank coşturmuşunuz :) .. haber falan mı var ..
al işte bak hususi gitti tepeyi delmeye ..delmeklede kalmadı öbür tarafa geçti geçecek
herif kafa yapıyor işaretçilerle :)
vay yandım allah diyenlerde seans sonu kapama gelir...
pala bi delme daha yapar.
abkaaa senin 9x dolar angen mi ??
CDS vs ters sinyal oldu ya da herifi kızdırdı
https://i.hizliresim.com/m8isqhh.jpg
Poşete zam haberi asılsız çıkmış. Her şeye zam, bir buna yok. Stoklasak mı? :)
GARANTİ tavana gidiyor...100 kaplan gücü gibi?
kredilileri, longları vs hepsini kapattım, sadece endeks-dışı hisseler kaldı
ne demişler, mal coşkuda satılır
Endeks 7200 den 7320 ye geldi. Ereğli 41.60 tan 41.62 ye:) sonra niye essek.
Muhtemelen akıllı adamların zenginlikte payı çok azaldı. Akıl demek riskli şeylerden kaçıp güvende olan yere geçmek demek.
Fazla uyanık kişiler ise servetlerini dolar bazında 5 e 10 a katladı.
Eskiden DEVA'nın arazisi denirdi hisse artardı. Yarın bankaların enflasyona endeskli portföyü derler.
Bir bankacı var sürekli bankaların aleyhine tweet atıyor ama sohbet odasında bankaların karı artacak en iyi yüksek enflasyon dönimde yüksek faiz marjı ile kazanırlar, hepsinin en kötü durumu karşılayacak sermayesi var vs diyor.
ters manyel diyosun- bak bu da güsel bi taktiktir.. topiği kalabalık ve ağlak bi hisse buluyosun ama daha düşükten almak istiyo canın, kötülüyosun beş para etmez diye ahkam kesiyosun, sana inanıp satanlar oluyo sen onların malını alıyosun, aksi taktirde tahtacının malını almış olursun, senle uğraşır ne yaparsa tersini yapar
Bozkurt bi daha dene istersen bak yine kafayı aşaya çevirdi :drunk:
Seçim öncesi faizler yükselirse 600 milyar tahvil taşıyan bankaların karları erir bankalar ipin ucunda falan diyen ekonomistler falan vardı ya.:whistling: Şu ekonomistlerin bir yorumu da borsada para kazandırsın be arkadaş.
GARAN 50 tl ye koşuyor.:drunk:
demirlere ne oldu?
Longcular çuvala mı acaba :whistling:
Ekonomistler para kazandırmaz.
Yıl 2008 ,global kriz var.NTV de yuvarlak masa etrafında 6 ekonomist var.Bunlar kurumların en zirvesinde olanlar.YKY por. yönetimi ,garanti bnk fon yön .,köşe yazarları, öğretim üyesi proflar....
Üzerinde mutabık oldukları söz'' BU SEFER FARKLI''..CİTİBNK ,1 dolar olmuştu.
Bu sözü duyan akıllı kimse hisse alamazdı ve almadı da:)
sonuç endeks o dip noktasından %250 ralli yaptı.
Bozkurt patron işaret hakkımı kulanıyorum ben u-100 ..7336,11 .. kısa vade ama .. maximum 1 hafta falan sonra delebilir .. :) .. ytd...
gelip geçtiği yetmiyormuş gibi tur bindirmeye başlamış...
çık aklımdan akbankın eregl gececeği fikri...
https://i.hizliresim.com/1tuoudc.png