gömlek kolu kıvırmada imamoğluna rakip olabilecek yagane kişi..!!
Printable View
Bismillahirrahmanirrahim
Allah yardimcimiz olsun aklımıza sahip çıksın.
Arkadaşlar Türk lirası bir inflection pointte.
Bu market grandsupercycle değilse hiçbir varlık cycle i geçerli değildir nedir. Açalım.
İşc yarın kaç kapatır, büyük üstatlardan tahmin alalım :ok:
https://i.hizliresim.com/suns7rx.jpg
Yüce Türk milletinin parasıni getirdikleri nokta itibariyle belki bir daha ama arc tamamlanmış durumda.
Bu arc in kırılması gerekiyor.
Mantık sınırlarını aşan bu teknik analiz metodu insanın aklını kacirmasina sebep olabilir.
Peki nasıl böyle birşey olabilir ? Teknik analiz diye birşey olabilir mi ?
Asla olamaz. Asgari ücret rakamlarına baktığımızda 1500 $ asgari ücret ödenemez. Peki teknik analiz nedir .. hiçbir şey...
Maaşlar ne olacak gelecek ne olacak ? Sonsuz bir arc icinde miyiz mümkün değil..
Akıl hiçbirisinin mümkün olabileceğini kabul etmiyor.. evet akıl bittiği bir an...
Peki yüce milletin parası bu durumda iken endeks e baktığımızda ne görüyoruz.
Hiç. Teknik analizin olmadığının en güzel örneklerinden..
https://i.hizliresim.com/hv3mjb9.jpg
Seçimlerden önce oluşan tepe 3 tepesi ve 5. Dalga içsel olarak da 5 in 3 u mu yoksa burası 5 in hepsi mi
Asla bilemezsiniz..
Asla basaramazsiniz..
Hoydaaaaaaaaaaaaaaa
Uyuyan varsa kaksın.
MEMEDABI GELDIIII
2021 de alınan kararla Türk parasının durumu geçen hafta kararla birlikte bir umut oluştu. Peki bu ne kadar gerçekçi ? Karar alıcılar arkasında duracak mı ?
Evet teknik analiz diye birşey olmadığının dünyada en güzel kıtabi olarak yazılacağı bir dönem bu kararla ve fiyat hareketi ile başladı.
Bunu teknik analiz ile asla basaramazsiniz.
1.70 den 27 liraya çokertilen Türk parasının akıbeti kaderi değişiyor mu ? ...
Vaziyet alın
Çarşı karışır..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah açılış için emrimi vericem birazdan. En önemli indikatör geldi
Çocukları pistten alalım Memet the Kirsoy geldi...
Alper uyan
İşç leri tavana değil
Tabana yaz
https://i.hizliresim.com/md98z1f.jpg
Herşey 2020 de alınan kararlar ve 2021 de ki tetikle başladı.
Bu bir teknik analiz değil.
Evet 1 2 3 4 5 peki 5 in neresi mümkün değil neresi asla basaramazsiniz...
..
Evet .. 3 mu 5 mi ?
Türk lirasi 3 tepesi mi 4 a mi yoksa 5 mi yoksa tedavül den mi yoksa?
Türk parası için VOB yapanlar selavat getirin.
Yapmayın.
Gundi efendi bu işler birinin en dibini diğerinin en tepesini alarak olmuyor.
Random bakmak gerekir. Mesela Merval rallisinin konuşulduğu bu günlerde bile rastgele 5 yıl öncesine gidelim
(Uzun vade denince evrensel değer en az 5 yıl önce demektir.)
Şimdi bakıyorum grafiğe Arjantin blue dolar son 5 yılda 20 kat artmış merval de neredeyse aynı miktarda artmış.
Ki seçim rallisi yaşadı merval bizdeki gibi ona rağmen...
(Bu arada internetteki blue dollar endeksi düşük bile gösteriyor Buenos Aires Calle Florida caddesinde pazarlık yapınca, benim de selamımı söylersen çok daha iyi oranlar alırsın)
Arjantinli kardeşimiz Luciano'nun borsada boşuna strese girmesine hiç gerek yokmuş.
Dolar tutan Luciano kardeşimizin kafas dahaı rahat.. bu borsa rallisinde bile aynı oranda kar yapmış zaten..
En akıllısı da mal mülk almış, kafası çok daha rahat etmiş;)
--------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
gelmiş patron. :) . en major cycle ı sorgulama vakti imkb all time market cycle neredeyiz?
Memed abiye benden bir çay...Şekersiz olsun...
Banko grafik..
Aynısı yine hulog gene hulog..
Derken -6
VOB yapmayın..
Siz bilirsiniz..
..
https://i.hizliresim.com/9155arf.jpg
Zaten ttkom roketinden bi işkillenmiştim. Şimdi son alamet de gerçekleşti. Allah yardımcımız olsun
Türk parası diyince artık hazirola gececeksiniz. Yağma ve talan beleş kredi çekip emeklinin fakir fukaranin gencllerin hayatını caldiklariniz yetti.
Hz Cebrail aleyhisselam göklerden gelip müdahale etti.
Yetti artık..yagmaniz.
Bu grafik goklerden geldi.
İnsan yapısı olamaz.
Olmamalı.
Allah a inancımız pekişti. Türk e umut oldu ..
Allah Türk u korusun..
VOB yapmayın..
Eski enerjisi yok.
O da yenilmiş bademlere.
Yakınlarda ay tutulması filan var mı
Evet
inflection point.
Türk parasının kaderi tayin ediliyor.
..
Bir milletin geleceği şekilleniyor.
..
Kaderden kaçılmaz...
VOB yapmayın
eski tadı yok mehmed abinin
ama geldi mi? geldi :)
Karadeniz'de hareketli dakikalar! Savaş uçakları havalandı
hocam arjantinde bilfiil bulunduğun anlaşılıyor, bi sorum olacak-
arjantinde ithal mazot/benzin fiyaları resmi kura göre mi, karaborsa kura göre mi belirleniyor ?
yahut ithal araba iphone gibi big ticket tüketim ürünlerin satış fiyatları karaborsa dolara göre mi belirleniyor ?
yoksa karaborsa dolar fiyatı sadece halk fiziki dolar satın alımlarında mı geçerli ??
Hatırlatma..
Çarşamba resmi tatil.
Pazartesi sattığınız malın takası Perşembe, salı sattığınız malın takası cuma olacaktır....
kimimiş bu MEMEDABİ ?
hele birde ben tanıyam :plc:
çok birşey anlamadım ama...
dolar 50... 100 mü demek istiyor ? :yahoo:
vop yapmayın diyor emme... dolar 50.. vop 2,5... yaparız her türlü :oleyo:
Endeks karar verme aşamalarında kritik anlarında gelir. Gelişi büyük olaylara gebe olmuştur. Barbut zarı gibidir ne atarsan. Ya 3 doları çatır çatır kırıp gidecek ya da kızıl sondaj barları çalışacaktır Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başkan 8 lira olsun elimde ne varsa makinalardan önce satmaya calisirim alırım altını siterim BIST i derim bıktık ulan istikrarsizliktan, surprizlerden.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bak bir daha basitçe anlatıyorum
1-3 liradan 5 liradan MB nin elindeki tüm doları satıp, kasayı boşaltıyorsun
2-faizi indirip, doları 16 ya yükseltiyorsun
3-KKM çıkarıp, 3 trilyon tl ye.. 1,5 trilyon faiz veriyorsun
4-tekrar faizi 25 e yükseltiyorsun.. dolar 9 olması gerekirken 27
(tüm bunlar ile ENFLASYON'u HORTLATMA'yı hiç yazmıyorum bile... o ayrı bir bela )
nedir bu ?
EKONOMİ ÇÖKERTME...
ÜLKE BATIRMA...
Cahillik böyle birşey nasi arjantin ilk 10 ekonomi içinden şu hale düştüyse aynısı olmuştur. Popülist okursan rezilliği yaşarsın . Arjantin de de vatandaşa bedava et vereceğim, halk beni sevsin diye baslyan sürecin benzeri cahillerin iktidarında aynısı olmuştur. Neyse ki imparatorluk geçmişimiz, ordumuz ve mevcut ekonomi kadar kayıtdışı ekonomimiz var da ayakta duruyoruzRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Işc
% 8 +++++... EYLÜL VADE