oynuyorsun Bozkurt patron :ok: .. teprikler .. bol şans . :bravo:
Printable View
https://i.hizliresim.com/31w475a.PNG
Kanal içinde günlük direnç bölgesinde emlak faiz indirim hikayesi önden alınmış artık buna pıst 100 beraber bakılmalı orası pati çekerse düzeltmeye geçtiğinde beyaz çizgiye kadar sarkma burdan güç toplama normal aşağısı başka fiyatlama .
saatlikte 2 li tepe görüntüsü var onuda takip et kısa vade.
Xutüm log haftalık .. kanalizasyon güncelleme .. nasıl bir kanalsa son yukarı hareket pek belli olmuyor... :)) ytd.. bol şans..
https://i.hizliresim.com/27kmmjx.jpg
anladım.. bende önemli dipleri .. üçlü tepe çizgisine paralel çizdim. 4xxx rakamları bulmuştum benzer diyelim. 3800 e
ralli yapacak hisse endeks falan takmıyor.
diğer endeksler henüz eski tepelerini geçemedi ama gmyo endeksi geçti. o tarafta ralli yeni başlıyor olabilir bence.
graf için tşk.:drunk::drunk:
https://x.com/mentalolarakk/status/1...wl8xxKoTA&s=19
Senelerdir dinlerğim, kısa ama moral veriyor, tel sesi bile yaptım
Prof.Dr.Burak ARZOVA
@arzovaone
·
2s
2024 yılı Yeniden Değerleme Oranı yüzde 43,93 olarak kesinleşti.
2025 yılı enflasyon tahmini yüzde 21
YD Oranı hedefin 2 katından fazla
Yarısına düşürme yetkisi kullanılmadı
Bu şekilde enflasyon düşmez
Reel Kesimin enflasyon beklentisi gerçekçi değil demek kolaycılık
https://i.hizliresim.com/72kul52.PNG
dün şimşeğin reel kesim ile ilgili yorumlarını herkes eleştiriyor.
Adalet Bakanı: DEM Parti 'nin dilekçesi bize ulaştı.
Değerlendiriyoruz.
Tunç Şatıroğlu
@TuncSatiroglu
·
1d
Para Politikası Kurulu üyelerinin maaş ve primlerinde geriye dönük endeksleme yapılmaya devam edilecek mi merak ediyorum.
O kadar laftan sonra en azında 'Kurul' kendi ücret ve primlerine kendi beklediği enflasyon kadar zam yapmalı ve ileriye dönük endekslemeye örnek olmalı.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
İris Cibre
@iriscibre
Yeniden değerleme oranı 43,9%
Açıklamalarda, beklenti doğrultusunda yönetilen fiyatların belirleneceği söylenmişti, yani ~21%
Bakalım, CB kararı ile bu oran düşürülecek mi?
Bakan Şimşek açıklamalarında, yönetilen yönlendirilen fiyatların da beklenti doğrultusunda zam göreceğini işaret etmişti
Aksi halde ne enflasyonla mücadeleden bahsedilemez
Haber Aktif
@haberaktifcom
·
36d
Mehmet Şimşek: “Sanayi birikimi olarak bize benzer ülkelerden çok daha iyiyiz. Hatta gelişmiş ülkelerden daha iyiyiz.â€
:)bu kadar basit bizim ülkede siyaset
bist100, destek 9460 oldu..9500 de mi gömecekler acep..normal şartlarda başlaması gerek:drunk:
9400 lerden 9200 lere kadar kuyruğu dik tutabilir ..ama ondan sonra film başlar..9200 lerden sonra trendin hırsız trend olduğu ortaya çıkar..
10944.........................Şort açtık.....hadi sepek........
faiz düşünce maskeler düşecekti, dolarda ve enflasyonda şok zıplamalar başlayacaktı..bunu halının altına süpürdü..
1 ay kazandı..tam da bu aşamada yukarı trend ilan edildi..ulen bu olsa olsa HIRSIZ TREND olur..çok mu akıllı sanıyorlar kendilerini
camilerde hutbe okutup mikrofonlardan sela verip borsada yön yukarı anansunu yapmadıkça o saf kesimde inanmayacak..
İNANMAYACAKLAR
yazdıkların bu kaynak ne dedik yazamadın yazına bakınca ya koç la beraber yada iktidarla beraber yazmışın ortası yok.
bu manüpülasyondur nasıl birileri ykbnk satışı olacak diyip ısıtıp ısıtıp getiriyorsa seninkide sosyal medya üzerinden tersini yapmakdır.Net ifadeler kullanıyorsun yazılarında
akrabalarımdan üniversite okuyup kendini yetiştirmiş olanların çoğu abd ye gitti..dil öğrendiler, kendi mesleklerini yapıyorlar çoğu..burda falzasıyla hakkımızı alıyoruz diyorlar..beyin göçü ardından şirket göçü ..olacağı buydu..abd de her vatandaşa SAYGI var..hırsız trendle aldatmak yok mesela..burda herşey algı herşey yalan..ömür geçip gidiyor..nerde SAYGI var, trend oraya..
20 milyon mülteciyi alıp kendi vatandaşına saygılı olamazsın mesela..olmaz mümkün değil..borsada ya da yolda ya da dağda farketmez her tarafta ahlaksızlık her tarafta hırsızlık var..
Belçikada bir yerde ..çiftliğin kenarına barakadan dükkan benzeri bir şey yapmışlar..koli koli yumurta koymuşlar bir de sandık koymuşlar..herkes ihtiyacaı kadar yumurta alıp parasını sandığa bırakıyor..kimse yok bekleyen..bizim burda olsa akşamdan yüklerler götürürler yetmez o kulubeyide çalarlar..çalamazsa yakarlar..geldiğimiz son nokta bu malesef..artık utanmaya başladım yaşadığım yerden
Yeniden değerleme oranı bu yıl için yüzde 43,93 olarak belirlendi.
IMEI kayıt ücreti 31.692 TL'den 45.614 TL'ye;
B sınıfı ehliyet harcı, 3.945 TL'den 5.678 TL'ye;
Araç muayene ücreti 1.821 TL'den 2.621 TL'ye;
3 yıl üzeri pasaport harcı 7.833 TL'den 11.274 TL'ye
Yurt dışı çıkış harcı 500 TL'den 719,7 TL'ye yükselecek.
-İnan Mutlu
10949.......................tekrar ŞORT .....speği tırklamaya devam......
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
12d
#SonDakika Erdoğan 'bu bir özeleştiridir, açık ve net' dedi ve sordu: 'CHP nasıl bu kadar oy alabiliyor, nasıl bu kadar belediye kazanabiliyor? '
https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...090880129.html
soru bu
kismet sn mandradasutvar sizin hisselre sıra gelmemiş demekki .. bende spot hisse portfyu ppf den biraz iyi durumda.. uzun vade olduğundan pekte ilgilenmiyorum.. .. yalnız vadeli taraf tahminimin baya uzerinde gelişti.. genelde hisse vadelilerde işlem yaptım.. u-100 9000 altındayken kasım aralık vade maliyetlenmiştim..elimde kasım vade kalmadı tamamını realize ettim duruma göre yeni poz açarsam ocak vadede açacağım...ytd
u-tüm kanalizasyon grafik uzun vade log ölçek.. birazda ondan sanırım .. alt banttan daha sert tepse daha iyi olurdu.. henuz halen kanal alt bandında desek yanlış olmaz sanırım bu açıdan belli olmadan ilerlemeside hoşuma gidiyor.. ytd kısmet.. bol şans