Kuzu kuralları gereği imiş. :oleyo:
https://i.hizliresim.com/dgjrsom.png
Bak tık aa yine kazanmış. Nasıl ?
Serbest piyasada dolar 13 kuruş yukarıdan işlem görüyor.
Printable View
Kuzu kuralları gereği imiş. :oleyo:
https://i.hizliresim.com/dgjrsom.png
Bak tık aa yine kazanmış. Nasıl ?
Serbest piyasada dolar 13 kuruş yukarıdan işlem görüyor.
Gürsel Tekin, CHP İstanbul il binasına girmekte ısrarcı:
“Beni il binamıza sokmayacak babayiğit yoktur. Olur mu böyle şey? Kim sokmayacakmış görelim.
Yumuşak başlıyım ama uysal koyun değilim. Artık tahammül sınırlarımı zorlayan herkesi üzebilirim.” (Sözcü)
Alem "delikanlı !!" görsün demiş.
Memlekette keriz hiç bitmiyor, herifler de bunu çok iyi kullanıyor
tüm shortlar kapatıldı... cuma ekleri kapamasaymışız iyimiş.
endeks, pay vadeli.. namına elimde short yok.
ülkede olup bitenleri artık boşa eleştirmenizin bir anlamı yok.. bu ülke başka bi ülke artık.
şimdilik ülkeyiz hala..
:drunk::drunk:
Önce 9binlerde iken 7 bine düşecek deyip şortcuyu çuvala koydular sonra hoop 11600 lere
11600 lerde de 14 bine gidecek deyip milleti mala gömdüler hooop 10 bine düştü.
Şimdi burdan biri çıkıp 8 bine düşer neyim derse kerizler yine inanır şorta abanır.
Memlekette keriz çok yaw
millet olayları akp -chp kavgası falan sanıyor..
:drunk:
insanlarda yüzünün astarıda yok arkadaş...
şunların hala dediklerine inanıyorlarmı?
ben ters indikator olarak kullanıyorum iyi oluyor...
Independent Turkish
@TurkishIndy
·
1sn
Özgür Çelik: İstanbul Valisine ulaşamıyoruz
ï¸Ne telefonlarımızı açıyor, ne dönüş yapıyor. Bu esnada polis ablukası daha da daralarak parti binamızın bahçesine kadar ilerledi. Bu durum sürekli gerginlik ve sürtüşmelere yol açıyor
Yılan oğlu ğidiyor çaktırmadan, ihracat cı eşşeklere dikkat dikkat:)
artık tepki seviyelerindeyiz ama ne diyeyim, nasıl borsa konuşalım bilemiyorum
Halk TV
@halktvcomtr
·
47sn
CHP'ye abluka, sosyal medyaya erişim kısıtlaması
12 saattir devam ediyor
https://halktv.com.tr/gundem/chpye-a
en son güneysuya beni forumdan atması için yazıyordu suçumuz ne insanları uyarmak gazlamamak 14 binlerin hayal olduğunu bu siyasi belirsizlikler devam ettiği sürece dedik diye beni aracı kurum elamanı yaptı şikayet dilekçesi öyle:)
ogunde söyledim çizgi film kahramanı bunlar sosyal medyadada çok en yukardan şortlar en dipten mal alır yine aynı yazılar şaşırdıkmı hayır ben bunları olmadan yazdım zaten :)
Kuzunun kaybettiğini nereden gördünüz full maldayken bi yerlerden kredi çeker 1 e 10 kaldıraçlı short olur borsa düşerken kazanır maldaki zararı kurtarır
buraya gelirse hadım ederler... :)
Caho nerde isen, burayı okuyorsan forumdaş olarak özledim seni. :wave:
12 bingden lonkledim 12.250 den kaçarım.
Gürsel Tekin il başkanlığının önünde! Minibüsten inmedi
Gürsel Tekin, CHP İl Başkanlığı binasına geldi. Öncesinde CHP'li vekiller ile polis arasında arbede çıktı. Tekin'in avukatının dilekçe yazarak, kayyumluk kararının icrası için valilik ve emniyet müdürlüğünün görevlendirilmesini istediği ortaya çıktı.
Ne demek bu bizim dötümüz yemiyor polis ile girelim
Son Dakika... CHP İstanbul olağanüstü kongreye gidiyor
Son Dakika Haberi.. CHP, büyük kurultayın yanı sıra İstanbul İl Kongresi için de olağanüstü kongre başvurusunda bulundu.
CHP işin çözümünü bulmuş aslında ama burada kayyum denen durum devlet demek yani kabul etmeme durumu var
Gürsel Tekin açıklama yapıyor.
Arkadan biri yumruk attı gibi.
Gürsel Tekin il başkanlığında: Tepkiler eşliğinde açıklama yapıyor
Gürsel Tekin, CHP İl Başkanlığı binasına geldi. Aracından indikten sonra büyük protestolarla karşılaşan Tekin, su atılan vatandaşlara 'Su iyidir berekettir' dedi
Gürsel tekin İl binasının önüne geldi, yoğun protestolarla aracından indi. Tekin aracından indikten sonra büyük protestolarla karşılandı. Basın mensuplarına açıklama yapan Tekin, şu ifadeleri kullandı:
"Telaş etmeyin, sorularınıza cevap verilecek. Son derece rahatız. Bu sorunun hiçbir parçasında yokuz. Biz kayyum filan değiliz. Ne gariptir altı gündür sesimiz çıkmamasına rağmen babaocağına giderken el ele gidelim. Bizi engelleyemezler. CHP'lilerin bana tepkisi olmaz"
Gürsel tekinin bundan sonra bu ülkede işi zor muhtemelen ilk seçimde akp den vekil olamazsa yurtdışına çıkar
Az daha gerilirse ortalık borsa eksi 3.69 der 4.31 e kadar yolu olur
Chp önlemi çok daha önceden almalıydı
Çürük yumurtaları ihraç etmeli kongre kararlarını almalıydı
Hırsızın çalmasını beklemeden kapı kapatilmali