Kafanızı yormayin gençler 1.62 kapatiriz bugün ....Burda özellikle olumsuz yorum yazanlar olduğunu düşünüyorum
Printable View
Kafanızı yormayin gençler 1.62 kapatiriz bugün ....Burda özellikle olumsuz yorum yazanlar olduğunu düşünüyorum
Sanki mal kaptirilmis gibi geliyor bana ..
morallerimiz zaten bozuk ..üstüne de bazı tilkiler gelip burada kurnazlık ile mal kapma derdine girince morallerimiz daha da bozuluyor...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bb1eba82b6.jpg
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son duruma göre
Destekler 1.55-1.5
Dirençler. 1.64-1.68
Bu başlığı şu anda 12 kişi okumaktadır. (3 üye ve 9 ziyaretçi)
aslan3800, keko, sontrader
Piyasa gerçekten çok saticili mndrs ve gents tasiyicisiyim uzun süredir. Burdayım daha önce 1.6 üzeri satmayip 1.3 görmüş biriyim. Mndrs 49 milyon kar. Etmiş 0.91 den 0.76 ya getirdiler.
Gents ise 1.77 yi gördük vermedim. Moral bozuk...
Borsa genelinde oyun büyük...
Kactane hisse geçen cumaya göre zararda değil düşünmek lazım yıl sonu bilanco Şubat ayında gelir ozamana kadar rahat hisse 10 daha yazsa kar en az 37 milyon kar yazdığında karpayini hesap ederiz herkeze sabır ve bereketli kazanç dilerim malum Suriye'de ne okul kaldı ne hastane nede devlet dairesi Suriye'de mutabakat tüm gazete ve TV de konuşuluyor 2018 de Suriye'de okullara sıra ve sandalye devlet dairelerine güzel işler yapar inşallah bence 2018 de bu ciro artışı ve kar iyi olur inşallah ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.