Yukarıdaki yorumu yazdığımda 96,90 çalışıyordu şu an 98 üstünü gördük haftaya dalya yaparız inşallah bakalım...
Printable View
Yukarıdaki yorumu yazdığımda 96,90 çalışıyordu şu an 98 üstünü gördük haftaya dalya yaparız inşallah bakalım...
Kar a geçtim ne yapacağımı bilmiyorum Allahım yardım et
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim ky böyledir
Zararda 30 sene oturur
Karda 30 dakika bekleyemez
Polat abi bu alemde sen Çakır memati varken racon kesmek bize düşmez ama bilançoya kadar bekle derim
Est. O kadar bekledik. Bir yıllık mevduat karını almadan çıkmaya niyetim yok . Zira endeks daha 91K larda. Endeks düzelirse 150 işten bile değil . Tabii o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum .
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Görüşünüze katılmıyorum. Çünkü:
1) 600 milyon dolarlık anlaşmanın Birleşik arap emirliklerine teslimatlarndan dolar dönüşleri başladı.
2)Beştepe ve savunma bakanlığı görüşmelerinden bir haber düşme olasılığı hala devam ediyor.
Asla yatırım tavsiyesi değildir,yalnızca tahmin.
Yukarıda verdiğimiz 97.85 direncini 10krş farkla yakalamış, bu teknik göstergeleri doğru konumlandırdığımızı gösterir. Daha sonraki 106.64 hedefi korunmaktadır. Ancak RSI ve diğer göstergeler artık aşırı alım bölgesinde seyrediyor. Bu nedenle biraz kar ralizasyonu gelebilir. 89.41, 89.06, 87.5,86.24 takip edilecek destek seviyeleri olmalı. Haftalık olarak bakarsak 89.06 kritik destek olur. Bir miktar kar realizasyonu sonrası yoluna devam edebilir. Tabii daha genel konjonktür ve jeopolitik gelişmeler de bu ortamda dikkatli izlenmesi gerekir. Bu dönemde hata yapıp metezori olarak ben uzun vadeli yaıtımcıyım demek zorunda kalmayalım, kalmayın.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...931ab70fd2.png