Biras şarap yapayım didim,kilosu altı lireden üzüm alıp,şarap yapmak işime gelmedi..
Köpek öldürene devam..:yes:
Printable View
Biras şarap yapayım didim,kilosu altı lireden üzüm alıp,şarap yapmak işime gelmedi..
Köpek öldürene devam..:yes:
Matrix Filminde de Ajan Smith te buna benzer birşey söylemişti "İlk Matrix te insanlara çok güzel bir dünya yaratmıştır,ama denekler ölmeye başladı,bizde şimdiki dünyayı yarattık ve en verimli hale geldiniz" diye...pek etkilendiğim bir repliktir...Birde bize dünyada benzer tek canlının 'Virüs " ler olduğu benzetmeside çarpıcıydı...
Sayın Hakem,bu ovp dedikleri şey fiziki bir kavram olmadığına,sadece söylem olduğuna ve bu saatten sonra icraat dikkate alınacağına göre,şahsınızda değil ama bu ovp ye çok fazla anlam yüklenildiğini düşünüyorum
Ne açıklanırsa açıklansın,uygulama farklı olduğu sürece,sıkıntı devam edecektir diye düşünüyorum.
https://i.hizliresim.com/JDgrMq.jpg
Afiyet olsun,para satmak isteyene bol fayiz..:oleyo:
Dandik yatırımcıya mama yok..:kahkah:
Bu bononun hiç bir şansı yok bence, nitelikli yatırımcılar bugün bankalardan zaten %29.75 ile devlet garantili mevduat bağladılar. Ayrıca bu bonoların stopajı %10 olmalı , mevduatta stopaj şu an %3-5 arası neti %29.75 mevduat faizi ile belki başa baş bile gelmiyordur.Ben niye bu riske gireyim ki?. Yarın öbür gün ödeyemiyorum konkordato ilan ettim dese millet ne halt edecek?