takas paylasacak kimse var mi acaba? muhendis sizi hayranlikla okuyorum
Printable View
takas paylasacak kimse var mi acaba? muhendis sizi hayranlikla okuyorum
muhendis yorum yok mu bu gece?
bu gece dışardaydım.. yeni girdim eve, detaylı bakmadım ancak günlük grafikte bugünün tamamı bir doji olarak geçmiş, dipte doji güzeldir.. düşüncelerin için ayrıca teşekkürler..
tüm ortaklara selam olsun..
dojiden sonra hayaliniz nedir
günlükteki grafikte tam oranlı olmasa da bir "doji sabah yıldızı" dönüşü olacaksa şayet bugünü temsil eden mum gün sonunda yeşil /içi boş olması gerekir diye bi beklentim var . şu ana kadar benzer bi yapı oluştu bakalım gün sonu koruyabilecek mi.. hayal mi bilmem ama bugünkü beklentim bu.
Şirket Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak, Şirketimiz yazılım, bilişim sektöründeki yatırımlarına hız vermek
amacıyla' a Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü’nde 185487 sicil numarasında kayıtlı olan Tanıtek Bilişim Sistemleri San.
VeTic. A.Ş şirketinin 5.000.000 TL olan sermayesinin mevcut ortağın rüçhan hakkı kısıtlanıp %100 artırılarak
10.000.000TL’ye çıkartılması için 5.000.000 TL’lik kısmına şirketimiz tarafından iştirak edilmesine, b- Sermaye
artırımınaiştirak edilmesi sonrasında Tanıtek Bilişim Sistemleri San. Ve Tic. A.Ş şirketinin ortaklık yapısının
aşağıdaki şekilde oluşmasına, Ortak (Unvan) Pay Adedi Pay Tutarı Mustafa Hararcı 5.000.000 Adet
kdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş 5.000.000 Adet 5.000.000 TL Karar verilmiştir.
Kamuoyuna arz ederiz.Saygılarımızla