eklemeye devam , 40.24 maliyet
az az devam
bakalım nereye kadar düşecek
Printable View
eklemeye devam , 40.24 maliyet
az az devam
bakalım nereye kadar düşecek
Ttrak düştüğü fiyatlara bak.
Anladık bir daralma olacak ama çok acımasızca ve anlamsızca bir fiyatlama var. Beyler bu şirketler TR’nin lokomotif şirketleri bunlarda bu kadar düşüyorsa vah ki vah...Kobilerin Allah yardımcısı olsun...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TTRAK - 25.10.2018 - Günlük
son 4 günlük işlem hacmine bakarsak ortalama 40,000 lot civarında ve suni cepten paslaşarak fiyat oluşturulmuş , yani satıcı yok ,,, satıcı kendileri anlıyacağınız :ok:
tahtada olması gereken fiyat emrini veren kıdemli Şer, ors ,çocuğu ,, kaçışın yok eninde sonunda 3- 5 yıl sonra hisse rayına girecek ,, biz yolumuza gidicez , ama sen anana edilenle kalıcaksın ,, tarihe geçtin :wave:
arkadaşlar bu Traktör satışları muhakkak artıcak , zaten artmayada başladı ,,,yoksa fabrika kapanır , o koltuklarda duramazlar ( yönetici olarak ) ,,, bunuda baştan kendileri istemeyip,,, altın yumurtalayan kazın elden gitmesini istemezler , yerli ve yabancının bir çok hissesi var ,,, anlıcağınız onlarda batar ,,
dolayısıyla şu an hisseyi ve tahtayı yöneten finolarla ,, elinde hissesi bulunan kalbur altı hisse sahiplerini bezdirme taktiği uygulanıyor,,,
günlük hacimlerden belli ,,, 1 hafta önce içerden haberi alıp 3 günde yüklü miktarda 400.000 lot çıkan o şeref,szl ise ayrı bir konu ,,,
http://i.hizliresim.com/lZMnnp.jpg
izlemeye devam :cool: grafiğe bakınca altta 36.53 tl beklemede , maliyet düşürücem deyip . alım yaparken hemen dalmayın ,, ortama göre hareket edin ,,,
böyle bir o ç görmedim sayın izmirli ne desen haklısın..spk çanak tutuyor ne oluyor diye sormuyor bile.....40 a çıksa tahtayı keser....şirketi rahatsız etmek lazım ne oluyor ne pazarlıyorsunuz diye varsa bir durum biz de bilelim.....yalama oldu sabah eksi akşam kaparken eksi.her gün %2 eksi.....sayesinde lotlarımı bayağı bi artırdım......nereden satarsan sat lot olarak artıdasın...elbet bir gün artar...bunu bimer e cimer heryere şikayet yazacağım şirket manuplatif hareket yapıyor...olanlara göz yumuyor....
heepsi düzelir ,,, sn.Exmarine ,,, sn,Arkadaşlar :ok: takmayın kafanıza ,,, sadece süremiz uzar ,,, zamanında bunun gibi bir hisse daha vardı Olmuksa ,, hatta çok çok daha beter ,, üfff üfff tam bir pislik ,,,, hisse önce sabancılardaydı ,, önünü göremedikleri için ,sattılar başka birine ,,,, 3-5 yıl sürümcemede kaldı ,,,, kurtuldum ,, şu an hisse ( B ) Gurubuna düştü ,,, müşterisi yok sinek avlıyor ,,,
yalnız TTRAK ta ,,dikkatimi çekiyor ,,, hissenin son 7 yıl Grafik hareketlerinden belli ,, yıllardır fiyatı yöneten , olması gerekeni belirleyen kişi tam bir şrfsz ve kanı bozuk ,,,, normal insan değil ,,,, hasta ve dengesiz ,, şu an o kişi bu yazdıklarımı görüyordur ,,, umarım bana hak verir ,, yanılmam ,,, bir an önce tedavi ol :wave:
inanırmısın o grafiklerin günlük mum hareketleri tahtayı yönetenin kişiliğini belli ediyor,, kitap gibi okunuyor ,,, sağlıklı olup olmadığı
sağlıklı hisse tahtaları ,,, saat gibi çalışır ,, normal davranır ,,,, güven verir ,,, :yes: olması gereken neyse onu sunar ,,,
sonuç : TTRAK ta satışlar olması , artışın hızlanması kaçınılmaz ,, yoksa TRAKTÖR VB üreten bir çok fabrika atıl duruma düşer bunuda kiimse ve çalışanlar istemez ,,,,, :ok:
rahat olun ,,,
2011 yılında fabrika siparişlere yetişemediğinden teslim tarih veriyormuş. Millet bekliyormuş. Bugün ise satış olsun diye yalvarsalar da kimse yüzüne bakmıyor.
Bu arada piyasaya tümosan, erkunt traktör, vs vs. girdi. Yetmezmiş gibi hintli, çinli mallar girdi.
Sektörü öldürdüler. Traktör furyası, AVM, emlak furyası gibi oldu.
Rekabet her zaman iyidir...ne goodyear yere kapaklandı brisa var diye nede tüpraş geri geliyor petkim yeni rafineri yaptırdı diye bana göre sorun orada değil.....ben şirketle bu tahta yapıcısı arasında bir anlaşmanın olup olmadığı yönünde endişe taşıyorum..keza nitelikli ytırımcıya verilen kupon ödemeli tahvil sonrasında şirketin hisselerinde önemli derecede olumsuzluk yaşanıyor....2016 sonlarında endeksle paralellik gösterirken şu an endeksin üçte birine geriledik....birileri talimatı vermiş..şimdilerde bir çok şirket yere düşen hisselerinde geri alım yaparken bu şirketin kayıtsız kalması...yada yatırımcıyı korumaya yönelik hiç bir açıklama yapmaması enterasan...