Sermaye arttırımı nerden çıktı, şirket normal prosedür gereği 2023 yılına kadar geçerli olacak sermaye tavanını belirledi. Ha şunu da diyim aklına illaki 2023 yılına kadar sermayeyi attıracağı gelmesin.
Printable View
Gördüğüm kadarıyla dandanakan sende forumdasın. Valla kardeş bundan bir cacık olmayacak, bu ne raya girer ne de raya girse ileri gider. Korkarım bizim mal raya girse bile geri vitese takıp anarya gider.
https://www.tradingview.com/x/oRDzF8hX/
Ne yapalım Taha kardeş,raya girsin'de bu yolda ufak ufak yürüsün.
3. çeyrek bilanço sonrası bunları yazmıştım. O tarihten bu yana Erbos beklediğim yönde hareket etti.
Ancak birçok kağıt bu esnada çok ciddi primler yaptı kar-zararına bakılmadan.
Erbos genel yükseliş trendinde bence geri kaldı.
Şu an bilançoya odaklandım. Güzel bir bilanço ile 14 liradan 25'e nasıl geldi ise buradan da daha yukarıları hedefleyeceğini düşünüyorum.
Gereksiz biçimde aşırı yükselmiş hisselere girip risk alacağıma Erbos bu seviyelerde kalır ise temeli sağlam, fiyatlanmamış bir kağıda girmek daha akıllıca olur kanaatindeyim.
Kim alır kim satar gören kimse varmı ?
SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsa final yapmış bu daha gitmemiş ben de borsada okadar şirket varken dönüyorum dolaşıyorum buna geliyorum ne varsa
25-30 milyon tl veya üzeri gelecek faaliyet karı ve net kar Erbos'un 30 tl üzerine hareketini yapması için itici güç olur.
20 milyon tl altında gelecek karların hisse fiyatına çok fazla bir etkisi olmaz zannımca.
Şirket öyle ketum ki hiçbir haber alamıyorsunuz. İnsan çıkar şu bağlantıyı yaptık, işlerimiz şu merhalede diye iki satır bilgi paylaşır.
Yine de iyi yönetilen, sağlam şirketlerimizden. İşinde, gücünde adamlar.