Ky kâr acikliyacagindan emin ise kesin zarar açıklar bu mendebur.
Printable View
Ky kâr acikliyacagindan emin ise kesin zarar açıklar bu mendebur.
arkadaşlar bu kağıdın bilançoyla alakası yokki 75 milyon açıkladı da ne oldu. ********in biri çıkmasın diye uğraşıyor bunu anlamıyormusunuz.
Arkadaşlar kimse bana inandıramaz bu şirketin kazanmadığını.
Herkes buraya yazıyor şikayet edin adam gibi , ettim diyede buraya yazın,, bunlar şikayetten korkuyorlar, inanın bana , illaki inceleme gelecektir..
İki satır yazıya bakar, eliniz mi kırılır, . Kendi ülkelerinde olsa bunu yapamazlar, öğrenin haklarınızı aramayı,.
Burda atıp tutmakla olmaz.. Ben yazıyorum hemde durmadan..
Çok kağıdım yoktur ama, devlet için, millet için, sizler için , ne zaman öğreneceksiniz hakkınızı aramayı.
Bayrama girerken tahminlerim. Dolar, 5.43. Endeks. 95.000 , Tire.. 1.50- 1.80 veya 2.20 arası.. 2.20 Bayram harçlığı süprizi olabilir. Ama siz bildiğinizi yapın , bu bir tahmindir. Beni bağlar.
YTD. Yatırım Tavsiyesi Değildir .
Bu işin sonu kodes ve Kayyum ataması olur inşallah...Demedi demeyin....Bak gör o zaman Şişman Kadın'ı :):):)
Yönetim kurulunda yer alan iktidar temsilcileri bu duruma sessiz kalmamalı...Sözüm kime o biliyor....
Bu iş karışacak hem de çok şikayetler artsın , böyle şirketler hizaya gelecekler.
Sadece şirket değil, devlet adına denetleyenlerde aynı derecede suçlu, spekületörleride hepsi suçlu yada 1. derece suç ortakları.
Her kim bu işin içindeyse hesap zamanı gelecek. Çünkü bu ülke büyük bir ülke tarihe bir bakın gittiği yerlerde kime zulmetmiş, kimin hakkını yemiş.
Hakkınızı yedirmeyin, hak da yemeyin. 80.000.000 hakkı yenmesin.
Lütfen 2 satır sizlerde yazın, bu düzen böyle devam etmesin. Herkes vergisini versin. 3 Yıl içinde bu ülke kalkınır.
Dinamik bir ülkemiz var, yabancıda kazansın bizde, kazanmasın demiyoruz. tabiki kazansın.
Böyle giderse şikayete devammm.
YTD.
Şu anda bütün hisseler yerlerde sürünüyor, bunun gibi bir çok hisseyide baskılıyorlar.
Hangi enstrümanla karşılaştırırsanız karşılaştırın, sonuç değişmeyecektir. Borsamız ucuz.
Böyle fiyatlar her zaman ele geçmez, şirket pazarlamıyorum, böyle çok ucuz kalmış en az sağlam 10 şirket sayabilirim. Değerinin çok altında, Bedavadan da ucuz, Yenisini kurmaya gerek yok 3-5 kat ucuza borsada hisseleri sürünen bomba şirketler var.
Alın bir degi bakın PDD, FK. larına fiyatlarına , benzer şirketlerle oranlayın ve bulun, Dolar bazlı bakın, Altınla bakın, BIST ile karşılaştırın çok bilmeye gerek yok, . Bu tür şirketleri çok kolay bulursunuz.
Araştırabilen bulur.
YTD.
05 Şubat 2019 tarihinde Mondi Tire Kutsan Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş. Karaman fabrikasında 12.300.000 TL'lik Oluklu mukavva kutu 42128000 Kg/Yıl kapasite artırımı için yatırım kararı aldı. http://borsaajans.com/Haber/yatirim-...tili-sirketler
Bu Mondinin Londra ve Johannesburg borsasındaki hisse değerleri birbirine paralel gidiyor, ikisi de 20 usd seviyesindeler, istanbul mondi 0.27 usd, böyle saçmalık olur mu böyle dengesizlik olur mu? 74 kat fark nedir biri bana açıklasın kafam artık almıyor, alamıyor !!
Vergi dairesi, spk, cimer filan birileri bu saçmalığa bir dur demeyecek mi ? Yabancı diye ömür boyu bizi ezecekler, sırtımızdan mı beslenecekler...