Temmuz başında Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) mülakatına giren öğrenci mülakatta yaşadıklarını aynen şöyle anlatıyor: “Sonra bana ‘Fetullah Gülen münafık mıdır?’ diye sordular. Ben de başımı salladım. ‘Sesli söyler misin’ dediler, ‘Evet söylerim, onun ismini ağzıma almak istemiyorum, Fetullah Gülen bir münafıktır’ dedim. Sonra bana Temmuz’da bir olay oldu, ne oldu Temmuz’da diye sordular, ‘Bir darbe girişiminin olduğunu’ söyledim. Sonra bana dershanemi sordular. Ben de söyledim.” Arkadaşı da aynı dershaneye gitmesine rağmen o mülakatı geçerken ve ona bu soruların en ufağı sorulmazken, pilot olmak isteyen bu genç bu sorulara maruz kalıyor ve eleniyor..... Mayıs 2017 idi. 15 Temmuz darbesi olmasına rağmen, çok sayıda FETÖ’cü Harbiye’ye girmeyi başarmıştı. Ben de bunu haber yapmıştım. 30 kadar birebir örgütle temas halinde olan kişilerin Harbiye’ye AKP’li il ve ilçe başkanlarının referansıyla alındığını ortaya çıkarmıştım. Sonra bu 30 kadar öğrenci atıldı okullardan. Daha niceleri vardı kim bilir?
https://www.veryansintv.com/jandarma...uklari-isyanda