Normal vatandaş için marj %20, Metro için marj %40'tır. Tabandan tavana da götürür.
Açığa satarak tabana sürdüğü için oradan da kazanır. Bugün akşam görebileceğiz ne kadar açığa satış olduğunu.
Printable View
Normal vatandaş için marj %20, Metro için marj %40'tır. Tabandan tavana da götürür.
Açığa satarak tabana sürdüğü için oradan da kazanır. Bugün akşam görebileceğiz ne kadar açığa satış olduğunu.
Sn val akşam diyorsunda bunlar akşama %20 taban götürecek gibi. oynuyorlar şimdi.
bunların brütünede bedellisinede bedelsizenede sokayım. kazanan yok elinde avucunda ne varsa çalma tahtası bu
HACİM 14 MİLYON NE OLDU LAN 200-300 BİN HACİM YAPAN KAĞIT BRÜT KALKTI 14 MİLYON OLDU DEVRE KESİCİDE GELDİ
Maliyetim 5. Bu hissenin ne olduğunu hergun anlatiyorum. Biz battik siz batmayin dedik. Ky atlarsa ele verirler dedik. Ama mynette falan nasil pazarlandi hisse. Ptesi yasak kalkiyor ucacak tavan serileri vs vs yok bedelsiz bla bla. Yahu finans kuruluslarina yasak yok adamlar alabiliyor üşengeç ky mal almaya usenir telefonla. Ama yaska bugun kalkti ya ky ye aldi mi evet bugün aldi. Hissenin degeri mi artti yasak kalkinca? 1.5 2 ederli vakfn 5.50 oldu sonra çıktığı yere geliyordu yasak geldi. 4.tabandan sonra. Galip malin yuzde 99 unu satinca. Ama bi kac gundur gordugumuZ insanlae bize hisseyi sattirmaya calisan spekulator yaftasi atacak kadar kansiz. Hisse gitmez demiyorum hisse ky coksa gitmez ele verir. Ne olacağını gunlerdir yazıyorum. Cunki mynette en fazla izlenen hisseler aeasindayiz yani ky ye pazarlamanin en cok oldugu yerde... Şimdi bana hakaret yapan burdaki insanlar yuzunden mal alip zarar eden insanlarin vebali... Yazik. Ama utanma da yok birader hakli ciktin milleti de yonlendirdik zarar ettirdik demezler. Simdi de bedelsiz muhabbetini pazarliyorlar. Bedelsiz veren hisse cikar iddiasi inceki spekulatorlerin iddiasi. Degeri artmaz. Deger kazandirmaz. Neyse.. malieyt 5 . 4 olsun bi gun durmmam dedim ama jy atlayinca o hayal de kalmadi. Cunki adiler pazarladi
Şuanda.alan satan kim takas paylaşırmısınız
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseyi 3.40 3.50 üstü her gordugunde satmayin diyen iron... Senin de ne oldugunu cumle alem gordu. Bak nasil kayboldu... Yazik len
Bizim uyarilari basitleştirilmiş inanmayin sahtekarsin diyen insanlar hisse arti 4 ken satmayin dedi simdi eksi ...Ky ye gecirdiler mutlu musunuz? Bir suru yeni ortağımız oldu. Hayirli olsun
Hacim 14 milyon ne oldu lan 200-300 bin hacim yapan kağıt brüt kalktı 14 milyon oldu
devre kesicide geldi şimdi