Sayın Hagi2014, bende düşecegini söylemiştim.kagitta her gün bir iki kademe eriyerek küçülüyor. Siz geneline gider yapmışsınız. Ytd
Printable View
Korkmaya baskamistim bi terslik var diyordum simdi duzeldi artik aldikca dusuyor bu dussun sikinti yok ieyho dusmesin ytdddddd
Geneldi bizim beklentinin tersini yaparda i riza ytdddd
Kardeşim 5 bin lotcuk aldım. 0.6 dan yarın 0.59 dan bi 20 bin patlatırım. Düşerse 0.57 den bi 30 bin patlatırım. Ha genemi düşüyo bekler teknik dip onayını alır oaradan da 50 bin aldınmı. Ortalama gelir aşağıya. Yüzde 20 yirmibeş kar gördünmü yeni sahibine edebimle teslim ederim. Anladın sen oniiii:) düşüşler akıllı olunursa para kazandırır. Bak geçen 0.50 ye değdiğinde aldım 50 bin ....0.63 teslim ettim malı:)....rıza mıza işim olmaz.... patron ufak düşünmez... sen rahat ol.... sabretmesini bilemiyosan hiçççç bulaşmıycan borsaya... birde devamlı zulada nakit olacak şok lara karşı... 20 yıl kardeşim kolay değil.... kaybetmesini bilmeyen para kazanamaz burada...
birisi var ki burda ,çıkacakk dedikçe düşüyor.
Çıkacak veya çıkmayacak bir anlamı yok.birlesmeyi bekleyenler için ieyho nun hareketleri daha önemli.Günlükçüler al satçılar için birşey diyemem ama beklentiyi beklerken de sabır göstermek önemli diye düşünüyorum.Geçmiş performans ını incelersek çıkış öncesi hep önce düşüş grafiği göstermiş Yine aynı şekilde hareket ediyor.Yatırım tavsiyesi değildir.
Bizi bilen bilir, bilmeyende kendisi gibi bilir!
Bazıları hala 1.64.73 değişim yüzdesini, Ieyho fiyatıyla çarpıyor. Arkadaşlar bu çarpım katsayısı değil. Bu 1.64.73. Değişim yüzdesi. Fiyat belli şirketlerin birleşme fiyatı 0.41 dir. Hesap söyle olmalı. Örnek: 100 lot usaş olanlar değişimde 100*64.73=164.73 lot ieyho alacak. Birleşme 0.41 den olacağından 164.73 *0.41 =67.53 tl eder. Doğru hesap bu şekil. Ytd.
Şakşakcilarin işi bitti sanırım. Kağıt 01.00 , 02.00 gider diye bayagi bir oyun kurguladilar ama kağıdı 0.65 öteye taşıyamadilar. Sonra saldilar aşağı. Rıza'nın güven endekssi bu kadar. Bu işi bilenler Rıza'nın kâğıtlarını uzun soluklu taşınmazlar. Karı gördümu hayal kurmaz, satar kârı cebine koyar. Ytd