Hocam bu tarih kesin mi artık? Yani 25 Şubattan sonra hisse alanlar bu ayrılma hakkından yararlanamayacak sanırım demi?
Printable View
Kesin degil. Yeni teblig cikmasi halinde diyor.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar benim beynim durdu biraz. Trakyanin net isletme sermayesi yalnis mi hesaplanmis ben mi birsey kaciriyorum. Tum firmalarda donen varlilardan kisa vadeli yukumlulukleri cikarip net isletme sermayesi bulunmus. Sanki trakyanin yanlis bulunmus :)
https://i.hizliresim.com/c2V3Sr.jpg
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen yazdığım ve senin dediğin gibi arkadaşım değilmi?
Benmi yanlış bakıyorum ve yorumluyorum diye düşünğyorum bu işte bir hata var diyorum ,yanlış düşünmüyorum değilmi?
Spk verecekleri veriler 4 adet yöntem,bu 4 yöntemdeki değerlemler belli ve alınacak ortalamakar belli iken ,trakya için biçtikleri son ve esas değer borsadaki değer olmuş oda 3.8 3.9 milyar civarı,
Yani ne gelir yaklaşımı değeri,ne piyasa yaklaşımı değeri,nede net varlık değeri ortada yok sadece borsa değeri,şirketin piyasa değeri olarak belirlenmiş,
Yanlışım yok değilmi?
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum yanlış olmaz olurmu,yanlışki ne yanlış,
Net 1.750 milyarlık bir fark var
Bunların hazırladıkları hazırlattıkları rapor bence baştan aşşa hatalı,seninle konuştuğumuz gibi,
Amiyane tabirle sıçmışlar,zerre güvenilmez çıkardıkları rapora.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar trakyanın ederini gelire göre 8.1 olarak belirlemiş ,piyasa yaklaşımına göre 7.7 demiş,özsermaye yani net varlığa göre 6.2 demiş,borsa değerine göre 3.8 demiş,
Sonra gitmiş trakyanın gerçek değeri borsa değeri olan 3.8 milyar demiş[emoji23]
E peki gelir yaklaşımı değeri,piyasa yaklaşımı değeri adı altında değerleme niye yaptın[emoji23]
Trakyanın değerini bu iki yönteme göre çok çok iyi vermişler ama sonrasında bu iki değere hiç bakmamışlar[emoji23][emoji23][emoji23]
Babamda böyle buluyor borsadaki şirketlerin piyasa değerlerini,
Babammı yaptı şişcamın değerlemesini acaba durum bir sorayım,
Baba senmi değerledin şişenin şirket değerlemelerini 🧐evet evladım benim elimden geçti.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Babamiz bile yapsa bu kadar yanlis hesaplamazdi abi :) ilk okul bebelerine yaptirdilar sanirim. Cikarmayi bilmiyorlar.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.