Hangi etf semiconductor etfi?
Printable View
Raporun en alt satirindaydi galiba.Oglen bakmistim.%3 civari.
Simdi teyit edemiyorum adini.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mac -0.99% 3 gündür celha epey geriye cekiyor.
GBC kahir ekseriyeti altın etfleri ile gidiyor aslında. Ondan sonra bir miktar euro güven etf'si var. Euro tarafında güçlenme bekliyorlar belli ki. Sonrasında çok az sağlık ve medikal etfsi var hala. En son bu ay Semiconductor etf'si almış %2.5 civarı. teknolojiler yürüdükten sonra, teknoloji hammaddesi üreten firmalara da sıra geleceği gibi beklenti olabilir.
Gbc'yi altınla çok korele olduğu için altın fonu portföyümün içinde değerlendirdiğimi daha önce söylemiştim. Gerek buradaki deneyimli arkadaşların yorumları, gerekse Azimut genel müdürünün açıklamaları aktif yönetilip yönetilmediği yönünde zihnimde var olan tereddütleri ortadan kaldırdı. Eurobond ve altın fonlarımın bir miktarını Gbc'ye aktarmayı ciddi şekilde düşünmeye başladım.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Programda Murat Bey'in Likit fonlar hakkinda söyledikleri ne kadar dogru ve çarpıcıydı.
Banka tekelinden çıktıkça rekabet arttıkça komisyon oranlarında da iyileşme kaçınılmaz.
Umarım ilerde kırmızı bir banka dünya çapında bir kurumun belirlediği endeksi taklit ediyor diye %3 komisyon vermeyiz. Hiç hak etmiyorlar.