Printable View
Gurban oldugumun endeksi direnci de kirdi
Alıntı: Originally Posted by Webster Gordun mu? Alıntı: Originally Posted by Webster Penta allah belani versin Tek basina xtkjs yi eksiye cekiyor Gördüm de TTE hayal kırıklığı...Şimdi ne yapacağız?
Alıntı: Originally Posted by Econfin Gördüm de TTE hayal kırıklığı...Şimdi ne yapacağız? Tte sahneye son cikar assolisttir
Alıntı: Originally Posted by Webster Tte sahneye son cikar assolisttir Avatar şimdi oldu işte.:bravo: Ne alışmışız bu avatara yahu. Öteki varken başkası yazıyormuş gibi hissettiriyordu. Siz bir halk kahramanısınız sayın dr.webster.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Avatar şimdi oldu işte.:bravo: Ne alışmışız bu avatara yahu. Öteki varken başkası yazıyormuş gibi hissettiriyordu. Siz bir halk kahramanısınız sayın dr.webster.:) Kendini ispatlasın bir.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Avatar şimdi oldu işte.:bravo: Ne alışmışız bu avatara yahu. Öteki varken başkası yazıyormuş gibi hissettiriyordu. Siz bir halk kahramanısınız sayın dr.webster.:) Teveccuhunuz ustadim Bilmukabele
Alıntı: Originally Posted by Econfin Kendini ispatlasın bir. Sumbulum ne diyorsun
Prent tam bacak oval hareketlere gecti