Deprem anına kadar sosyal hizmetler yetim yurtlarından
Evlatlık başvurusu ...560 idi
Bugün başvuru 57.0000 bin
Koruycucu aile başvurusu 960 idi
Bugünkü başvuru sayısı 310.600
Printable View
Deprem anına kadar sosyal hizmetler yetim yurtlarından
Evlatlık başvurusu ...560 idi
Bugün başvuru 57.0000 bin
Koruycucu aile başvurusu 960 idi
Bugünkü başvuru sayısı 310.600
Çalmak yada yolsuzluk ve rüşvet yada vazifesinin adamları olmayınca
akrabai tarikatlarla doldurulunca
iş bilmezlerle doldurunca
Cenabet iktidar olmuyorlarmı yani?
Başımıza gelenler liyakatsız kadrolardan kaynaklı.
Yapılması gerekenler yerine hamaset ve algı yönetiminden kaynaklı
İmar barışını bile yıllarca CENNET kapısı reklamları ile yayınladılar.
Afad denen kurumda bir tek bile DEPREM UZMANI çalıştırılmazmı yahu?
Gene geliyorsa başımıza İster ALLAHtan ister kader deyin açılımı CAHİLİYE dönemi yaşayan oy verenler.
Okul ları bile kapatmak mantıklı geliyor bunlara.
Eğitim olmasın Dua ile çözeriz mantığı.
Ağla ağla ve süre iste tirmibir yıllık yönetiminde iyimi.
GÜNAYDIN TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Akılsız başımızı aklımıza alalım.
Artış BİLİMİN IŞIĞINDA tavizsiz Deprem yönetmeliği çıkarıp bunu takmayanı içeri atmalıyız.
akp algı partisidir. Birşeylerin yapılması veya nasıl yapıldığının önemi yoktur. Nasıl gösterileceği önemlidir. yıllardır olmayan yolcu uçağımız, 8-10 tl ye İStanbul'dan Ankara'ya gidecek elektrikli aracımız, traktörümüz, uçan arabamız olacak diye reklam yapıldı. Aya yumuşak mı sert mi iniş yapılacaktı, o bile anlatıldı. Hatta doğruluğuna 10 sn lik internet araştırması ve ilkokul seviyesi matematikle ulaşılacak dünyanın en büyük 10 ekonomisi olma konusu var. Güçlü ekonomi algısıyla MB rezervleri kuru tutmak için 2018 den beri sürekli satılıyor.
ama bu algı ve PR çalışması başarılı oluyor ki halen oyları yüksek.
Tele 1 de 3 gün karartma vermişler.
Kendilerini karartsalar olmazmı?
Kara parti
Demokrasi düşmanı.
Ülkemizin durumu saldım çayıra mevlam kayıra,ülke insanlarımızı bu iktidar BÖLDÜ_YİNE BÖLDÜ,bu kadarda kutuplaşma olurmu yahu,defolup gitmede gitmiyorlar,sebep evetçilerin yüzünden,acaba evet diyetner hiç utanmıyormu,bu durumdan vicdan duymuyorlarmı,üstüne basarak yazıyorum SOSYAL DEVLET OLSAYDIK BU DURUMLARI UCUZ ATLATIRDIK,onlara göre sosyal demek sosyalist demek,bunun sebebi kadercilik,üstelik kurtulanlar için söyledikleri onları allah melekler kurtarmış,el insaf yahu,enkaz altında en aşağı 150.000 kişi var,kurtulanlar adına bile medet umup onu bile kullanıyorlar,afet kurumu denen bir yapı var,içini hurafecilerlen doldurmuşlar,eski bir afetçi olarak hiç bu kadar rezillik görmedim,hala ekran karartma peşinde olup muhalefete karşı taarruzdalar,yeni deprem olan bölgelerimize zaten pek yardım gelmiyordu,bu depremden sonra ne arayan var ne soran,belediye başkanlarını arayan hiçbir devlet yetkilileri bile aramamış bize muhalif diye,buna ne denir allah belanızı versin :seyt:
Kolonlar sağlam olunca eğreti bina bile yıkılmıyor.
Hırsız müteahhitlere ders olsun
Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden en çok etkilenen illerden bir olan Hatay’da, bir binanın yarısı enkaza dönüşürken 4 kolon üzerinde kalan kısım herkesi şaşırtacak biçimde ayakta kaldı.
https://i.hizliresim.com/hvtn591.jpg
Milli maç öncesi son teknoloji ile yapılan stadın duvarları çatladı
Bir tarafta çök, kapan, tutun gerçeği. Bir tarafta çal, çırp, ucuza getir devlet onaylar nasıl olsa... Daha 2017’de açılan 145 milyon lira maliyetli Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda çatlaklar meydana geldi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/s...di-632415h.htm