https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dcbe2fd913.jpg
Printable View
İmamoğlu değişim falan demeye başladı. Kılıçdaroğlu’nu devirebilecek mi bakalım....
Deviremezse zaten siyasi hayatı biter. Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş’ı da İmamoğlu’nu da belediye seçimlerinde aday göstermez bu saatten sonra.
İmamoğlu ya Kılıçdaroğlu’nu devirecek yada ayrılıp yeni bir parti kuracak...
Ayrılıp parti kuranların büyük çoğunluğu hüsrana uğruyor....
KK benden son oyunu aldı,artık iyi partiye oy vereceğim.Kadın geçen seçimde abdullah gül faciasından bizi kurtardı,bu seçimde imamoğlu veya yavaş dedi o da doğru hamleydi.KK artık benim gözümde yok hükmünde.Cidden kesinlikle chp bu haliyle .kripto akp li bir parti.Ekmelettin ,abdullah gül hamlesi ve bu seçimde illa ben hamlesi bilinçsizce yapılamaz,demek ki bu kk ya verilen görev bizi uyutmak.Bana bundan sonrası uymaz.Bu yaşıma kadar chp ye oy verdim.Artık emekli oldum:)))))))
Ha imamoğlu veya yavaş chp nin başına geçer ,tuncay özkan falan defolur gider o zaman elbet olay değişir.Bu chp den bir halt olmaz.
Sosyal medyada, Kosava’da gösteri yapan Sırplar ile Nato askerleri arasında çatışmalar çıktığı, 41 Nato askerinin yaralandığı hakkında haberler var...
Ben Faik Öztrak, nerede Trak orada bırak şshsı da çok seviyorum cebinden bir kağıt çıkarıyor 30 saniyede okuyup gidiyor, bütün yönetim kukla, tuluat yapıyor ben de cehape emelklisiyim bi daha oy dahi vermeye bilirim.
Habertürk daha ilk seçimde Altaylı ya yol verdi demek ki herkes sonucu biliyor du. Saflık bizde Kılıçdaroğlu Baba filmindeki tessio şimdi onun yerine Faşo biri geçmeye çalışıyor. Nereden baksan berbatov bir vaziyet..
Halk tv de şirin payzın diye bir hatun var, şunu güldür güldür kadrosuna alsalar keşke çok komik yaa...