"isbat etmiş" dil bilgisi olarak şu ekolden geliyor :D
Ek 30341
Printable View
"isbat etmiş" dil bilgisi olarak şu ekolden geliyor :D
Ek 30341
Yalan, iftira her şey var. Akıl yok.
Manipülasyon yapacak olsam, hadi o kadar gücüm var diyelim, gider 15 günde 3 yazının yazıldığı Efes sayfasını seçmezdim.
Kaldı ki,
https://i.hizliresim.com/s3gvjau.PNG
https://i.hizliresim.com/rwi60ue.PNG
Bu tarihte yazmışım ne yaptığımı, hani bu gibi zırtapozlar çıkıp, iftira atmasın diye... O tarihte hisse 280 civarlarında... Şimdi 207 de...
Neyse... Ben engelledim.
Dedim ya ne desen şaklaban kaçamak cevap verecek diye. Bir ılık su manipülatörünün tipik hali. Beyefendi hisseyi övdüğü hafta aslında satıyormuş meğer. AEFES topiğinde hepsi mevcut. 300 de övdüğü Hisse 200 e düşerken de tek bir yazısı yok.284 den almış mış. ergo cuğum da gelmiş. dmrçelik nerede picky falan onlar da gelsin. fedorlarına laf çakıyoruz sonuçda. Savunmaya geçmesi lazım hepsinin.
Bir hisse topiğinde birden bire bir adam belirir günde 10 15 goy goy mesajı yazarsa devamlı bir yön işaret ederse o adam normal bir adam değildir. Ne yönü işaret ediyorsa tersine hareket edin. Bu gibi tipler zaten operasyon bittiğinde bende çok zarardayım ühü ühü sattım çıktım battım imajı çizer bir başka topikdeki görevlerine doğru yelken açarlar. O kadar yüzsüzlerdir ki insanlar bu tiplere üzülürler bile.!! Yazık ne kaybetti oysa çok iyi birisi idi.!!!
Bu tipler eskiden açık açık ALIN derlerdi. Şimdi ler de bu suç falan işte .Alttan alta "ALSANA" imajı çizmek moda. Bir kaç nickle grup halinde soru cevap şeklinde ya arkadaşlar ucuz mu. evet evet ucuz. ee ben alıyorum . Walla zengin olacağız. Düşse de alsak (biz satıyoruz sen satma) kredili de alıyorum o derece ucuz. (satmakda zorlanıyoruz hadi biraz daha yüklen) Toplanmalık hisse der çekilirim. alakalı alakasız X linkleri falan la karışık . Sonra işte arkadaş borç istedi sattım. Aaa geçen hafta zaten satmıştım. Hatta süre uzasın içlerinden bende hiç o hisse olmadı falan diyen de çıkabilir.
Bu gürühun tersi ekipde vardır. Bedelli gelecek. Şirket batık. Borç dönmez. Sektör bitik. Kendi aralarında sözleşmiş gibi her gün bunları tekrarlarlar. Bunu gördüğünüz zamanda dalın. Hiç sekmez.
Bu ülke insanlarının en büyük derdi çok çabuk unutmaları. Misal dilan polat falan 2 seneye tr nin bilmem nesi gurur kaynağı falan diye ortaya çıkarsa kimse şaşırmasın. Unutulur. Alkışlanır. Bravo be. Bu human01 mesela geçen sene eregl 3 dolar 2 aya işler düzelecek ben ufaktan toplamaya başladım yazar. 1 sene sonra mathias sorar ne yaptın eregl leri. Bende hiç eregl olmadı ki der. Al buyur burdan yak. Birde topiklerde hölölölö yatırım dersi falan verir insanlara.
O yüzden fedorrrrrrr peşindeyim aslan parçası.
Olaya karışmak istemem aşık atışması gibi olmuş zevkle okudum. :D Da bir sey yazmadan edemedim Mathius, sözüm sana... fedoramca nasıl tahtayı oynatsın söylediği raksamlarla o tahtalar nasıl oynasın sen hiç bu hisselerin işlem hacmine bakmaz mısın, diyelim ki iddia ettigin hibi adam tahtacıyla hareket ediyor sen etme yaparsın degerlemeni temel analizini uymazsın hem adam tahtacının elemanı olsa gene iddia ettiğin gibi burda ne isi var 10 kisinin okuduğu forum yerine youtube twititi instası sosyal medyaya gider investinge gider ki -eregli aefes gibi tahtalarda öyle sığ hisselerdeki gibi, o konsepte, senin düşündüğün anlamda tahtacı olmaz fonlar, ky, yabancı, bankalar ordadır derinlikli tahtalar bunlar.- yaklaşımın mantıksız bence
aaa pardon tabi aracı kurum yetkilileri fon yöneticileri büyük oyuncular falan buraları okuyamıyor demi. X investing hisse net. Buralar onlara yasak nick de alıp yazamıyorlar. Zaten gerçek kimlik no larımız ile kayıt oluyoruz buraya. O bakımdan bilo kadar saf bilo kadar tertemiz burada yazan çizen herkes.
Bak X de paralı üyelik açıp boyuna tersde kalan ama yine de 50 100.000 takipçisi olanlara. Bunlar hep buralardan yetişme. Sen bu adamların kendi paraları ile mi poz aldıklarını sanıyorsun.
Bir tane yorum yazarsın beklentini yazarsın tutar tutmaz masumdur. Ama ısrarla yön belirtip HELE DE TERS yöne gidiyorsa hisse. O zaman sen art niyetlisindir. Nokta.
Adam şaka gibi ya. Hala su üstüne çıkıyor. 300 de ucuz 200 de almıyor. 300 de her gün yazıyor. Hisse 200 e düşerken iddiasına göre hemde taşıyorken tek bir yazısı yok!! Ne kadar ilginç değil mi ?
Hisse 2.5 dolar adam her gün nasıl kredili aldığından dem vuruyor. Hisse 1.2 dolara düşüyor. Çok neşeli bizim ki. Ama aaaa..O da ne. 400.000 borç istiyor arkadaşı diye cumburlop bütün malları dolar bazlı yarı yarıya satıyor falan. Ne kadar iyimser ne kadar hümanist ne kadar naif. Ne dost canlısı bir arkadaş.
Fordda mı eregli de hatırlamıyorum bana da tahtacı mahtacı tahtacinin elemanı falan dedin zamanında Allah aşkına bir islem hacimlerine bak ben Ford'un tahtacısı ve tahtacinin elemanı olsam burda ne isim var havaide Malibu mu yudumluyor olurum :D lütfen biraz mantık,
tabi bu mecrakarda herzaman şüphe iyidir... şüphe her zaman kurtarır, bu konuda bir sey diyemem her zaman şüpheci yaklaşım iyidir ama mantık çerçevesinde... Az bi ihtimal fon yöneticileri vs buraları dediğin gibi belki de okuyorlardır lakin onlar bence yazmaz zaten sadece okur havayı koklamak için
İmza: Bes matigiyla hisse biriktiren ky