7 tane ülke suriye ile ilgili toplanıyor masada biz yokuz , güzel bir söz vardır masada yoksan menüde varsın dır.
Printable View
7 tane ülke suriye ile ilgili toplanıyor masada biz yokuz , güzel bir söz vardır masada yoksan menüde varsın dır.
İris Cibre
@iriscibre
·
10d
Benzine yarından geçerli 0.91 TL zam
Ocak yanıyor
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
İris Cibre
@iriscibre
Şekerbank satışı iptal oldu
Haber yeni düştü ama bize
İçerden haber alanlar (Insider) 2 günde 15% verdi tahtaya
Birileri, dünyanın her yerinde var gibi enteresan bir cevap yazmıştı geçen bana
ABD'de yapın bakalım insider, 10 yıl paşa paşa yatırmazlar mı adamı?
Yanlış anlaşılmasın bizde de cezası 3-5 yıl ama uygulama yok...
buda iptal olmuş ne dedik 2025 ınsıder senesi:)
daha kadroları sayamadan basmaya başladı :Sad:
gunaydin ytd
https://i.hizliresim.com/kpjjaed.jpg
Çok cacık açılış oldu yaw. Palaaa kanalizasyonun hakkını ver ooovlum.
bu değilde, bunun pohpohladığı ÜMMETÇİ diye tabir ettğimiz kesim vardır.
bunlar üst kimlik olarak IRK değilde, DİN önde olmalıdır der.
bunalrın en büyük hataları : OSMANLI zamanında , ARAPLAR güllük gülistanlık olarak Osmanlı'ya biat ettiklerini, halife OSMANLI'dan olduğu için onun peşinden kayıtsız şartsız gittiklerini sanırlar
sanırlar ki: Türkiye güçlensin büyüsün, bütün ARAP COĞRAFYA'sı ''ALLAH ALLAH '' nidaları ile Türkiye'nin peşinden koşacaklar
İSLAM DÜNYASININ LİDERİ olarak Türkiye olsun, bizde onun peşine takılır, tüm dünya ile çarpışalım...
öl de ölelim, vur de vuralım
bunlar OSMANLICILIK oynamayı çok severler
böyle bir düşünceye nasıl kapıldıklarını, nereden öğrendiklerini çok merak ettğim için, şimdi neden İMAM HATİP okumadım diye o kadar pişmanım ki
keşke okusaydım, şimdi dünya lideriydim... arapların halifesi, 1 numaralı sevdiği, peşleriinden koşacağı KURTARICI ÖNDERDİM :kahkah:
bunlar, ARAPLAR'dan zerre kötülük beklemez...
araplar bunları 1 diker, 2 diker... 3 diker... (dolaylı olarak bizde dikilmiş oluruz ) hala araba laf söyletmez...
arap kendinden önemlidir
ARAP SEVİCİLİKTE eriştikleri nokta bu seviyededir (zaten bunun üstüde yok ) :drunk:
https://www.youtube.com/watch?v=EpCQAxaoyYg