Herkes bırakmış oluruna izliyor tahtayı..
Printable View
Herkes bırakmış oluruna izliyor tahtayı..
2.13 Maliyetle ISMEN vardı elimde zararına cıktım. 3.80 den buna geldim kafayı yiyorum. ISMEN 2.44 gördü. Nasıl bir kağıda geldik işlem olmuyor.
keske burdaki yazılanları okusaydınız benim maliyet 11 ama yarısını 4 lerde sattım iyiki sattım en azından başka yerlerde gerçekten kazanılıyo hh gercekten allah belasını versin batsın ve perişan olsun sahipleri ama borsa oynayıp kazanacam diyorsanız alltan alıp kar ederim diyorsanız o kağıt bu kağıt değil bende bi 4.2 ler olur biraz daha satarım demiştim bi zamanlar o bile olmadı çıldırmış olmalı ki işlem hacmine bakın aman kardeşim açıkca söylüyom ne spekim nede başka bişe yıllar önce burcede varını yoğunu kaybetmiş biriim sırf toparlamak için nelere katlandım ben bilirim şimdide afrindeyim türkiyenin duaları bizimle benim bedduam burcede inşallah sahipleri bu dünya ve öbür dünyada cezasını bulur 7 yıl dile kolay herkes umduğunu bulur demekten başka bişe bilmiyom daha tecrübeli arkadaşlar var onlar yazmıyo onlarda uyarsa iyi olur
hh bide bu akkuyu projesi var öyle güldümki valla ya ne akkuyusu ya bandırmaya 12 trilyon iş yaptı tutulmayacaktı kaçtı gitmişti ondan berri balonlar maaş ödeyemedi diye işçi çıkarıyo haberi en son battı sonra savunma sanayi sonra tank paleti sonra akkuyu nüklüer ne fabrikaymış yaw her yere yetişiyo valla öyle komik ki yine geliyo zaten ağır ağır bi 3.20 daha görür bi yazan vardı kayboldu 2.90 demişti kendi görüşümdür gerçekten yapacağına eminim
Burce de endeks düşüşünü hiç kaçırmıyor. Aynı oranda düşüyor..
Ne olacak böyle nereye inecek daha. işlem olmadan paraşütsüz çakılıyor aşağıya. zarar büyüdü iyice. beklenti de yok sanırım hiç.